Vijesti

Oglasio se JUTJUBER koji je prije mjesec dana prijetio da će se ub*ti!

Daniel Đukić je sredinom decembra proveo deset sati zaključan u stanu pod pretnjom da će se ubiti u Ulici Cara Dušana u Novom Sadu.

Jutjuber i jedan od aktera humorističke serije “Dnevnjak”, Daniel Đukić, nedavno je, na neslavan način, privukao veliku pažnju javnosti, kada je pretio iz zaključanog stana u Novom Sadu da će se ubiti, kao i da će ubiti sve one koji mu se približe.

On je ove događaje i snimao, a klipove je objavljivao na društvenim mrežama, a poslije cijelodnevne drame, Đukić je prevezen u Klinički centar Vojvodine, na odjeljenje psihijatrije.

Sudeći po njegovoj najnovijoj objavi na Instagramu, on se i dalje nalazi tamo.

Đukić je objavio kratak video, na kome se vide slatkiši, i oznaka lokacije: “Klinički centar Vojvodine – psihijatrija”.

Tu je i “stiker” na kojem piše: “Back to reality” (Povratak u realnost).

Podsjetimo, pregovarački tim je tokom cijelog dana, 19. decembra, razgovarao sa Danielom. Prepreka za policajce bila su blindirana vrata, a vatrogasci nisu mogli da rašire dušek za skakanje zbog autobuskog stajališta, dok je terasa od stana zastakljena. Neugodna situacija potrajala je do 19 časova kada su interventne jedinice uz pomoć stručnjaka kontrolisanim eksplozivom razvalile vrata. Daniel nije pružao otpor i hitna pomoć ga je ubrzo prevezla u KCV.

Daniel je po svedočenju njegovih poznanika iz Apatina, mjesta u kome je odrastao dok nije došao na studije u Novi Sad, imao problema sa kockom i zelenašima. Navodno je redovno pozajmljivao novac od njih, koji često nije mogao sam da vrati.

Mediji su takođe prenijeli da je njegov otac izvršio samoubistvo 7. decembra, što bi mogao biti jedan od okidača za stanje u koje je Đukić dospio.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top