Showtime

Prvo oglašavanje Biljane: TRAŽILA SAM KR*AVOG SINA PO BOLNICAMA!

Biljana Dragojević gledala je sinoć uživo kako njen sin Dejan sebi razbija glavu staklenom časom. On je poludio od ljubomore jer se njegovoj ženi Dalili bivši ljubavnik Filip Car unosi u facu.

Ekskluzivno za Informer Biljana otkriva kroz kakav je pakao prošla njihova porodica zbog Dejanovog nervnog rastrojstva:

– Sjedila sam kući i gledala “Zadrugu” kada se dogodio taj incident. Ništa nisam željela da javljam Davidu, zato što je bio na proslavi Srpske nove godine, međutim Dejanovi fanovi su mu slali slike kr*avog brata i on je odmah izašao za žurke i došao kod mene. Krenuli smo da tražimo Dejana po bolnicama, da bismo saznali gdje su ga odveli na ušivanje. Na kraju smo otišli u Šimanovce i tamo smo ga čekali – kaže Biljana na početku razgovora za Informer.

Ona kaže da su dugo čekali Dejana, ali su na kraju uspjeli da ga vide na sekund:
– Vidjeli smo ga kada su ga dovozili iz bolnice, prolazio je u kombiju pored nas. Bio je izbezumljen kada nas je vidio. David mu je doviknuo da pazi na sebe. On je bio u totalnom čudu.

Biljana smatra da je za njenog nasljednika najbolje da napusti rijaliti:
– Mislim da bi bilo najbolje da on izađe napolje. Ja da mogu, kidnapovala bih ga! Strašno mi je bilo dok sam to gledala! Posmatrala sam ja njihovo ponašanje čitave večeri i iščekivala sma da će izbiti neki haos, ali nešto onako nisam mogla da zamislim. On je mogao da se ubije! To je momenat. Plašim se da sljedeći put ne bude kobno. Postoji tamo obezbjeđenje i oni brzo reaguju, ali ipak to je sekund. Niko ne može da predvidi šta može da se desi.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top