Showtime

Razvela se učesnica “Zvezda Granda”! Muž je snimao dok se mazila sa drugim muškarcem!

Pjevačicin dugogodišnji partner je objasnio da je Slađa napustila njihov zajednički dom, ali i grad

Nekadašnja takmičarka šou programa „Zvezda Granda” Slađa Zubčević riješila je da okonča brak sa suprugom Aleksandrom. Vijest o njihovom razvodu u javnosti je objelodanio pjevačicin muž, a potom i ona potvrdila da je njihovoj ljubavi došao kraj. 

Naime, Aleksandro jeobjavio saopštenje na Fejsbuku, kojim je informisao javnost o tome da se rastao od Slađe. 

– Kao što moj uži krug prijatelja već zna, Slađa i ja više nismo zajedno. Napustila je Sarajevo, otišla za nekom novom srećom. Žao mi je što joj nisam pružio očekivano, ali kao i sam život, sve ima svoj početak i svoj kraj. Želim joj svu sreću sveta jer je dobar čovjek i drug. Molim sve prijatelje, kolege i drugove da me ne pitaju više za nju. Hvala –  istakao je Aleksandro, prenosi Grandonline.

Nakon saopštenja bivšeg supruga, oglasila se i Slađa, koja o njihovom razvodu nije željela da detaljiše. 

– Ostaću dosljedna sebi. Obećala sam da neću javno pisati o svom privatnom životu i neka tako i ostane. Mogu samo da potvrdim informaciju da je tačna i dodam da svaka priča ima dvije strane, tako i ova, i to je to od mene – napisala je ona na Instagramu na pitanje jednog od svojih pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Podsjetimo, Slađa Zubčević je nedavno objavila spot za novu pjesmu, na kojem je radio njen suprug. Tada je izjavila da joj je bilo veoma neprijatno da je suprug snima dok se ona mazi sa drugim muškarcem.

– Kažem ja mužu: „Kako ćemo mi sad ovo, ti snimaš svoju ženu s nekim drugim i onda je nastao minut ćutanja” – priznala je ona. 

Inače, Slađin suprug se bavi snimanjem i radio je sa brojnim velikim zvijezdama.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top