Showtime

SAŠA POPOVIĆ ODRŽAO RIJEČ Krstinja ide na operaciju zatezanja kože!

Finalistkinja 14. sezone “Zvezde Granda”, Krstinja Todorović uspjela je da smrša preko 80 kilograma. Popović joj je obećao tada da će joj, ukoliko skine višak kilograma, platiti uklanjanje viška kože, što će se uskoro i desiti.

Naime, Popović joj je obećao da ukoliko skine višak kilograma, će joj platiti uklanjanje viška kože, što upravo dolazi na red u njenom životu.

Jaka volja i saveti nutricioniste pomogli su joj da danas izgleda mnogo bolje.

– Danas je tačno dvije godine kako sam se operisala i imam 88 kilograma manje. Prezadovoljna sam rezultatom, a vrlo brzo će isti biti potpun – kaže Krstinja i priznaje da joj novi način života i te kako prija:

– Sada se osjećam super, ma odlično. Navikla sam na mali unos hrane, a da bude češće, i to mi prija.

Krstinja ističe da u januaru slijedi nova operacija – zatezanja kože.

– Da, vrlo brzo ću se operisati. Jako se radujem. Tačan datum još uvijek ne mogu da otkrijem, ali mogu da vam kažem da je u pitanju kraj januara. Jako sam uzbuđena, ne mogu da kažem da mi je svejedno, negdje i strah postoji, ali volja je jača od svega i jedva čekam da se to desi – kaže ona za 24sedam.

Na pitanje da li se čuje sa direktorom „Zvezda Granda” kaže i da li će održati riječ, kaže:

– Hoće, Saša će održati svoju riječ. Naravno da smo u kontaktu. Jedva čekam da se išta desi i da krenemo punom parom u nove pobjede.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top