Showtime

Car utučen jer ne može da pomogne Dalili: “Toliko sam upropastila sebe, više mi nema pomoći” (VIDEO)

U Bijeloj kući se održava emisija “Gledanje snimaka”, a zadrugarima je prikazan snimak na kojem se vidi kako Filip Car i Lazar Čolić Zola pričaju o Dalili Dragojević.

 I to ono što sam sinoć rekao, spominjao sam i Milanu. Kada sam vidio da joj ne mogu pomoći, onda nema potrebu da joj priđem. Kada vidim da joj je loše nije mi svejedno, to je kod mene prirodno. Njeno loše ponašanje i raspoloženje se često odražava na mene. Kriv sam bio za neke stvari i to priznajem, ali se ona poslije ponovo pomirila sa Dejanom i šta ja više imam sa tim. Kad ona počne ovdje da govori i kada je neko sasječe, meni pritisak udari u glavu. Shvatim da sam kriv i za njen moral i njeno ponašanje i sve loše što joj se desilo. Ali ja ne mogu više njoj da pomognem, čak joj pravim i dosta gore. Ne znam kako bih sve to objasnio. Nije mi drago što je u ovoj situaciji, volio bih kada bi se sredila sama sa sobom. Ona je ranjena radi mene… Imam osjećaj da stvarno voli Dejana na neki lud i bolestan način. Kad vidim kad joj se sve dešava, nije mi baš prijatno – govorio je Car.

– Izvinite, ne mogu da ispoštujem emisiju. Ne pomažu mi razgovori, nisam dobro. Nemam snage, toliko sam upropastila sebe i više mi nema pomoći. Stvarno sam potpuno slomljena i uništena – dodala je Dalila.

 Znam ja da ona nije dobro zbog mene i onoga što sam joj uradio ali ne mogu da vratim vrijeme. Ali ja više ne mogu da joj pomognem, ne znam kako – rekao je Car.

– Možda samo da se potudiš malo više? – dodala je voditeljka.

– Ne znam iskreno, mislim da sam sve probao, ali svaki put naš razgovor završi u nekom problemu. Nisam pametan, ali ne volim kada je vidim da plače ili da joj je teško, delikatna je situacija – odgovorio je Car.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top