Showtime

IZGUBILA SAM GA ZAUVIJEK! Dalila se oprostila od Dejana (VIDEO)

Zadrugari su tokom nominacija odlučili da pošalju Dalilu Dragojević u izolaciju i u dule gdje će se boriti za opstanak u Bijeloj kući.

Dragojevićka je nakon toga u svom izlaganju otvorila dušu o čitavoj situaciju na imanju.

 Neka moja trauma i sve ono što mi se desilo, doživjela sam to lično. Stiže me sve sada, plašim se samoće, uđem u dubiozu i to su ti neki momenti gdje sebe uvučem u neku depresiju. Mislim da neću funkcionisati sa njim. Drugačije je kada odeš na put bez povratka i kada imaš neku osobu ovdje. Mislila sam da ću drugačije da završim ove nominacije, ali eto došlo je do toga da sama sebe gledam u ogledalo – pričala je Dalila i dodala:

 Shvatila sam šta se desilo, žao mi je ali to ne mogu da ispravim. Jutros sam ga probudili i rekla da mi je žao, mi najbolje poznajemo naš život. Ljudi ovde pričaju ali ne mogu znati sve. Ništa se više ne može pregurati, on je krenuo novim putem i vidim ja to. Želim mu sreću ali dobro. Kada izađem napolju uvek bude ta samoća, ja nema ni brata ni sestru. Zahvaliću se Sanji za ovo večeras, meni su nominacije uvek bile bitne, ja čujem sve ko šta kaže. Niko me ne može kupiti. Prestaću da povređujem sebe više, teško mi je. Ne znam koliko će me čekati još lijepih stvari. Znam ja sebe. U jako velikoj sam crnini, izgubila sam ono što je vrijedelo i što se uvek bio uz mene. Ja sam njega povrijeđivala, znam to, posvetiću se sebe koliko mogu, najviše želim da odem kući ali to nije rješenje.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top