Showtime

Oglasio se Dalilin brat: Huso ima još djece, ali ga interesuje samo ona!

Oni su u razgovoru s voditeljem rekli šta misle o njenom ponašanju, ali i na čijoj zemlji je navodno napravljena famozna kuća u mjestu Šepak kod Zvornika.

– To je na mom placu. Kuća je sagrađena na mom placu – rekao je Arafat Mujić, koji se predstavio kao Dalilin brat kojeg je Huso, kako kaže, ostavio, kao i ostalu djecu.

– On je sa Dalilinom majkom pobjegao iz Austrije jer nije plaćao alimentaciju. Pobjegao je u Tuzlu, pa sam mu ja dao zemlju u Šepku. I ona radnja, to je sve moje – rekao je Fetah Mujić.

Kako su rekli, Husovi sinovi su danas uspješni ljudi, imaju svoje firme, luksuzne automobile, Ferari, ali Huso nije htio da čuje za njih.

– On se samo brinuo o Dalili, a ona nas sve bruka. Huso ima petoro djece, ali ga nijedno ne interesuje sem Dalile – dodaju članovi porodice.

– Bruka i sramota, nek vidi sa Husom šta će biti to je njegov zet. Vidio sam ga dvaput u Beogradu. To je moja kuća, to je moja zemlja, moj plac. Preko Huse su oteli, radili su mu vradžbe. On se bori oko Dalile, ne bori se za ostalu djecu, samo za nju, kao da je ne znam šta – rekao je Arafat, navodno Dalilin rođeni brat u emisiji “Đir sa Memom”.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top