Showtime

Dalila se pokajala zbog izjave o EMBRIONIMA: “Ja to kažem u ljutnji, samo sam htjela da ga uzdrmam” (VIDEO)

U toku je emisija “Pitanja novinara”, a predstavnik portala Pink.rs, novinar i voditelj Darko Tanasijević, postavio je pitanje 

Obećala si ocu svom poklon i to je neki tvoj osnov…Obećala si da ćeš Dejanu roditi dijete, da li je to taj poklon – glasilo je pitanje.

Ne, vidiš čime se bave…Ne, to je nešto čime se on bavi. On odavno ima već unuke i sve, a njemu sam obećala jednu lijepu stvar koja će ga ispuniti…Ima i tog nečeg da otvori, ali je on neko ko uživa u jagnjećem pečenju, ali nije to – rekla je Dalila.

Da li i dalje ostaješ pri tvrdnji da ćeš namjerno uzeti embrione i roditi Dejanovo dete – pitao je Tanasijević.

Bože Darko. Nemam ja šta tu da uzmimam i bilo šta, ja to kažem u ljutnji, samo sam htjela da ga uzdrmam – rekla je Dalila.

Vladaju neke podzemne vode u Ekonomskom dvorištu, šta ti kažeš na to – pitao je Darko.

Tad sam bila tamo, niti ću više da idem tamo, izašlo mi je na nos. Bila sam tamo 20 minuta, kad se Filip pojavio. On je meni davao savjete i za Dejana i za mene, gdje sam ja rekla da je malo bolesno da on mene savetuje za to…Nije se razlikovao ovaj put, kad je bila ta prekretnica, smatram da je bilo onako kako je trebalo da se desi…Meni uvijek u životu ostanu lijepa sjećanja i lijepe stvari, zato ne mogu da mrzim nikoga- rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top