Showtime

Dočekao je hladan tuš! DALILA GORI OD LJUBOMORE ZBOG DEJANA I ZADRUGARKE! (VIDEO)

Dalila Dragojević ne može da sakrije ljubomoru i bijes jer njen bivši muž Dejan Dragojević više ne obraća pažnju na nju, pa mu je odmah prebacila što je postao prisniji sa ostalim zadrugarkama, a naročito sa Aleksandrom Nikolić.

– Okreni mi leđa i ti kad su i svi, što da ne? Bitno je da i dalje imaš osmijeh kad ti se obratim, to je najbitnije od svega. To što si me šutnuo bez razloga drugi put, to je već tvoj problem i što si radi sve namjerno da izazoveš u meni, ono što znaš da ne volim, pa si dobijao štipanje. Potrčao si da se požališ kako te ja štipam… Bitno je da si sretan dok si na drugim krevetima, to je najbintije – pričala je ona, dok ju jee Dragojević sve vrijeme ignorisao.

Dalila je ranije u izolaciji sa Nevenom Miličević, prije nego što je izbačna iz rijalitija, neprestano pričala o Dejanu.

– Neće mi nikad oprostiti… Još mu kažu cijeli svijet je red tobom, čekaju te – pričala je Dalila.

– Desi se ljudima sa 30 godina braka, to je neopisivo kad se desi – dodala je Nevena.

– On meni da je to uradio, ja bih njemu sigurno oprostila, sad kad dođe, do zaključka. Ja ne vidim sebe bez njega. Nadala sam se uvijek da je on mirna luka, a sad kad sam dobila odbijanje tek sad sam lupila glavom o zid i postala svjesna šta sam uradila…Da sam bar odbacila srce, za šta je ovo bilo dobro? Zašto ja? – nastavila je Dragojevićka. – Ja sam ti rekla da probaš da prođeš što bezbolnije – savjetovala je Nevena.

– Koji je najbolji način da se sačuvam? – pitala je Dalila. – Ugrizi se ponekad za jezik, tu Filip ima pravo – rekla je Nevena.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top