Showtime

Iako je demantovala da su zajedno, pjevačica i političar ne skidaju osmijeh sa lica!

O odnosu Tanje Savić sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem mjesecima unazad se nagađa.

Iako su oboje tajanstveni kada je u pitanju njihova veza, sada je isplivala njihova prva zajednička fotografija.

Naime, pjevačica i gradonačelnik Banjaluke sjedili su jedno do drugog, ali nisu bili sami. Društvo su im pravili prijatelji i poznanici, sa kojima su izašli na večeru.

Njih dvoje su pozirali sa njima, a tom prilikom nisu skidali širok osmijeh sa lica. Uživali su u obroku, ali i u razgovoru, a oboje su bili u opuštenim odjevnim kombinacijama.

Tanjine i Draškove zajedničke fotografije iz restorana podgrijale su glasine o navodnoj vezi pjevačice i političara, međutim, kako njih dvoje odbijaju da konkretno govore na ovu temu, pojedini smatraju da su zaista u ljubavnoj romansi, dok neki misle da se samo druže.

Podsjetimo, voditeljka Jovana Jeremić nedavno je javno iznijela da su Tanja i Draško u navodnoj vezi, nakon toga Tanja je za Telegraf.rs na pitanje da li je sa Draškom u vezi rekla:

– Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to – rekla je Tanja.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top