Showtime

“SVE JE BILO LIJEPO DOK ME MUŽ PRVI PUT NIJE UDARIO” Pobjednica “Zvezda Granda” otvorila dušu o nasilju u braku!

Pobjednica “Zvezda Granda” Teodora Toković progororila je o batinama koje je dobila od bivšeg muža.

– Znate, ja sam se udala mlada, dobila dijete, sve je bilo lijepo dok me prvi put nije udario. Neću da patetišem sad, ali tog trenutka sam znala da je kraj – rekla je pjevačica u “Grand Magazinu” i dodala:

– Za svađu je potrebno dvoje, ali ne i batine koje sam dobila nekoliko puta od njega. Žao mi je moje kćerkice koja je kroz sve to prolazila. Divim se ženama sa javne scene koje su izašle javno i sve rekle pa i prijavile muškarce od kog su trpjele nasilje.

Teodora se, podsjetimo, 2019. godine razvela od muža, poslije 11 godina zajedničkog života.

– Ne znam da li je bitno ali nemam šta da krijem. Ja sam se rastala od muža prije godinu dana. To je prosto dio života. Trudila sam se da ljudi ne vide šta mi se dešava. To je veliki stres ali sad sam dobro. Nije još papirološki rješeno ali eto dogovaramo se – istakla je bila tada.

Prije nekoliko godina, podsetimo, pjevača Adila Maksutovića prijavila je supruga Ana za nasilje u porodici. Ana, inače kćerka pokojnog pjevača Džeja Ramadanovskog, navela je da ju je Adil pretukao. Pjevačica Nataša Bekvalac je jedna od rijetkih javnih ličnosti koja je o porodičnom nasilju koje je trpjela od supruga Luke Lazukića, tokom 2018. godine, poslije rođenja kćerkice, govorila javno. Glumica Mirjana – Mina Lazarević, koju je tadašnji suprug baletan Goran Stanić 2015. godine napao u stanu, a zatim pucao sa terase iz oružja za koje nema dozvolu, nije bila raspoložena da u medijima priča o svojoj drami. I poznata rukometašica Svetlana – Ceca Kitić u jednoj od svojih ispovijesti priznala je da je od bivšeg supruga sa kojim ima kćerku godinama trpela fizičko i psihičko zlostavljanje.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top