Vijesti

“FALE IM GUŠČIJA PAŠTETA I OSTRIGE” Putinovo obraćanje šokiralo svet, ali je deo u kom se obrušio na “DOMAĆE IZDAJNIKE” prošao ispod radara: “Oni su peta kolona i Zapad ih koristi protiv nas”

Predsednik Rusije Vladimir Putin uputio je danas upozorenje onim Rusima koje je opisao kao izdajnike da “Zapad želi da pokuša da ih iskoristi kao petu kolonu” s ciljem da uništi zemlju.

Putin je prozvao Ruse za koje je rekao da su “mentalno više povezani sa Zapadom nego sa Rusijom” i izrazio uverenje da će ruski narod uspeti brzo da uoči razliku izmedu izdajnika i patriota, prenosi Rojters.

– Naravno da će oni (Zapad) pokušati da iskoriste tzv. petu kolonu, izdajnike, one koji ovde zaraduju, a žive tamo. Pritom, ne mislim samo na one koji geografski ne žIve ovde, već prema svojim mislima i prema svojoj savesti, oni nisu ovde sa nama, sa svojim narodom. Ne mislim tu saMo na one koji imaju vile u Majamiju i na francuskoj rivijeri, koji se žale što trenutno nemaju guščiju paštetu ili ostrige i što se bore za prava manjina – rekao je on.

Obraćajući se ministrima u vladi Ruske Federacije Putin je optužio Zapad i “prozapadne” Ruse.

– Udruženi Zapad želi da podeli naše društvo, da izazove konfrontaciju građana Rusije i da za svoj konačni cilj iskoristi petu kolonu. A cilj je samo jedan – uništenje Rusije – rekao je Putin i poručio da “taj cilj neće biti ostvaren”.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top