Lifestyle

Mimi Oro PUŠTENA IZ ZATVORA, pa poslala poruku koju NIKO NIJE OČEKIVAO!

Pre nedelju dana je domaće medije obišla vest da je Milica Živanović, starleta poznatija kao Mimi Oro, uhapšena i smeštena u ženski zatvor u Požarevcu.

Da je Mimi ponovo na slobodi svedoči i prva aktivnost na njenom Instagram nalogu koji je bio potpuno neaktivan još od hapšenja. Međutim, prvi status koji je Oro objavila nije baš ono što bi bilo ko očekivao da će starleta poručiti nakon jedne ovako ozbiljne životne situacije.

Naime, Milica je objavila fotografiju elegantno odevenog para, uz poruku: “Slab muškarac nikada neće privući jaku ženu!”.

Kome je Živanovićeva ovo poručila i da li ovo ima ikakve veze sa situacijom u kojoj se našla, možemo samo da nagađamo, ali jedno je jasno, a to je da će starleta dati sve od sebe da zataška period koji je sada iza nje.

Podsećanja radi, Mimi Oro je uhapšena 13. marta tekuće godine je i upućena na izdržavanje zatvorske kazne zbog kršenja zakona o bezbednosti u saobraćaju, kako je preneo Kurir. Prema saznanjima, nekadašnja rijaliti učesnica nije u predviđenom roku izmirila određene saobraćajne kazne zbog čega je sankcionisana.

Ovo nije prvi put da kontroverzna Jagodinka ima problem sa zakonom. Podsetimo, Živanovićeva je još 2014. godine uhapšena u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije. S njom je tada privedeno još sedam devojaka, koje se takođe sumnjiče za prostituciju. U martu prošle godine ona je s koleginicom Tijanom Maksimović, alijas Tijana Ajfon, privedena u SBPOK. Obe su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Veljka Belivuka. Mimi je po izlasku sa saslušanja ispričala šta se dogodilo.

Bila sam ispred Tijaninog lokala, pomagala joj da prenesemo neke stvari, odjednom je upao UKP, stavili nam lisice i da krenemo. Ispitivali su nas, postavili su mi dosta pitanja zbog cele situacije, ali rekli su mi da ne smem da pričam o tome. Mislim da nema potrebe da nas više ispituju, ali videćemo – rekla je ona tada.

I o prostituciji je imala svoj stav i rekla je da je imala nepristojne ponude.

Postoji prostitucija uopšteno i na estradi, među poznatim ljudima, a postoji i uopšteno prostitucija. Pa ima, mislim naravno, nepristojnih ponuda, da. Što se tiče i od žena i od muškaraca. Svaka imalo lepa devojka je imala neku nepristojnu ponudu. U pitanju su i žene i muškarci, i stariji i mladi, nema pravila što se tiče tih stvari. Ja nikada nisam uzela novac za tako te neke stvari. Pre bi me dečko prebio nego da idem malo levo-desno. Uglavnom to rade neobrazovane, devojke koje su iz provincije, na fakultetu, koje manje imaju para – govorila je Živkovićeva.

Mimi Oro je postala poznata kad je na pitanje: “Koja je najveća ptica?”, odgovorila: “Oro.” Nakon što smo dobili saznanje da je Milica uhapšena, u više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s njom, ali njen broj telefona je bio nedostupan. Pozvali smo njenog advokata, ali on nije želeo da komentariše naša saznanja, a šta je o njoj, sa druge strane, ispričao estradni makr o.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top