Sports

Novak Đoković je objavljen na jednom Švajcarskom sajtu u tekstu sa Putinovom LJUBAVNICOM – Tražili su suspenziju za Novaka

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, našao se u istom tekstu sa Alinom Kabaevom, navodnom ljubavnicom Vladimira Putina na jednom švajcarskom sajtu

U pitanju je “Nau” koji je čak upitao čitaoce da li je Srbin zaslužio suspenziju zbog dešavanja sa finalnog meča Srbija opena protiv Andreja Rubljova.

U tom tekstu, čitaoci su birali temu nedelje, a treća tema po redu je bila situacija iz Beograda kada je Novaku izleteo reket iz ruke.

Kao što je to učinio i najveći mrzitelj srpskog tenisera, Ben Rotenberg, švajcarski portal je predstavio da je Đoković bacio reket, te da je umalo pogodio dečaka koji skuplja loptice, što je daleko od istine.

Dečak jeste morao da se sklanja od reketa, ali na snimku koji je koristio švajcarski sajt se ne vidi da je reket ispao iz ruke najboljeg tenisera sveta nakon jednog forhenda i da ga Novak nije bacio prema dečaku.

– Novak Đoković je u Beogradu izgubio od Andreja Rubljova, a snimak koji se pojavio nekoliko dana kasnije pokazuje kako svetski broj jedan baca svoj reket. Dečak koji skuplja loptice je morao da se pomeri. Icident, ili je bilo namerno? U svakom slučaju, čitaoci “Nau-a” se slažu da je zbog ovoga srpski teniser zaslužio suspenziju.

Ostavili su potom i rezultate glasanja, a čitaocima su postavili sledeće pitanje: Da li bi Novaka Đokovića trebalo suspendovati zbog bacanja reketa u Beogradu?

Čak 87 odsto glasača je izabralo opciju “da, izgleda da Nole nikad neće naučiti”, dok je tek 13 procenata glasača poručilo “ne, nije bilo namerno”.

Druga tema je vezana za Švajcarsku, a pitanje je postavljeno ženama i glasilo je ovako: Da li ste nastavili da radite kao stalno zaposleni nakon porođaja?

Prva tema se odnosila na Vladimira Putina i njegovu navodnu ljubavnicu, Alinu Kabaevu za koju je napisana “poslednja glasina o njoj, da je planirano da 9. maja održi pobednički govor”.

Tako su Švajcarci uspeli da spoje tri stvari koje nemaju veze jedna s drugom i da pritom optuže Novaka i od čitalaca traže mišljenje na osnovu izmišljenih rečenica i video snimka na kojem se ništa ne vidi.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top