Showtime

Miki Đuričić trpi bolove i ima mučnine: Zbog bolesti smršao 14 kilograma

Đuričić je riješio da promijeni ishranu zbog čira na želucu i psorijaze, a usput je i oslabio.

– Već godinama imam problema sa želucem. Mučnine, bolovi… Čak sam sumnjao da je riječ o nekom tumoru. Napokon sam utvrdio da imam čir, a onda sam dobio i psorijazu. Imao sam žive rane po tijelu! Ljekari su mi rekli da hitno moram da promijenim ishranu! Zbog toga sam izbacio sve slatkiše, hljeb, gazirane sokove, alkohol… Nekada sam pio po nekoliko litara koka-kole dnevno, ali to više ne radim. Prešao sam na vodu i čajeve – kaže Miki za Hit.

On objašnjava kako izgledaju njegovi obroci u “Zadruzi”.

– Trudim se da sam kuham. Doručkujem palentu ili meko barena jaja, a za ručak spremam kuhano jelo. Nekad to bude krompir-paprikaš, nekad pirinač ili pasulj, boranija, grašak… Od mesa jedem samo piletinu i ponekad ribu, pošto nju nemamo stalno. Izbjegavam prženo i mnogo začinjeno, a od ulja koristim samo maslinovo. Navukao sam se i na humus, bez njega ne mogu – priča Đuričić i dodaje da uspijeva da odoli picama koje učesnici “Zadruge” dobijaju petkom poslije “Igre istine”:

– Ako sam baš mnogo gladan, uzmem jedno parče, ali i to izbjegavam. Kad stigne pica, okrenem se i izađem iz kuće. Trudim se da ne jedem poslije ponoći, što nije lako jer nam emisije traju do jutra, ali za sada uspijevam. Svi znaju da sam veliki gurman, da sam čak radio kao kuhar, ali sve se može kad se mora!

Osim što je promijenio ishranu, Miki se bacio i na trening.

– Krenuo sam sa brzim hodom po imanju i laganim vježbama. Kad sam skinuo deset kilograma, počeo sam i da trčim. Izgubio sam još pet, ali ću nastaviti sa dijetom. Osjećam se mnogo bolje, nemam problema s želucem, a i psorijaza se povukla – priča Đuričić.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top