Vijesti

Ovo je bračni par iz Zrenjanina Srđan i Tereza koja ga je isjekla motornom pilom!

Komšije u selu kod Zrenjanina u kom je noćas Tereza P. (46) izbola supruga Srđana P. (42), pa ga onda isekla motornom testerom i, navodno, skuvala delove njegovog tela, zgrožene su zločinom, a jedan od njih je ispričao jezive detalje.

Komšija je rekao je da je jedva poznavao ženu koja mu je ubila komšiju, te da je ona povremeno dolazila u tu kuću.

 Dolazila je tu povremeno. Bila je ranije udata i iz tog braka ima troje dece od kojih je najmlađa ćerka maloletna. Komšija se, verujem, zabavljao sa njom – kaže jedan od komšija i dodaje:

“Čuo sam da ga je najpre uspavala, zaklala nožem, a potom i isekla motornom testerom. To se dogodilo sinoć. Navodno mu je iskela noge… A da tragedija bude još veća sve se to dešavalo dok joj je ćerka bila u kući.”

Ubijeni muškarac je, kako saznaje Informer, pre nekoliko godina bio u zatvoru zbog nasilja u porodici.

Komšije su ispričale i da je Tereza kod Srđana došla pre oko godinu dana i da je deo vremena provodila tu, a da se povremeno vraćala kod prvog muža, sa kojim žive njihova deca.

Kako su naveli, iz njihove kuće se često čula svađa, a intervenisala je i policija.

Telo ubijenog je odneto na obdukciju u Novi Sad. Policija je radila uviđaj do kasno sinoć. Konačan odgovor na pitanje šta je motiv ubistva trebalo bi da daju nadležni, nakon što istraga bude okončana.

Zrenjaninska policija je uhapsila je osumnjičenu za ubistvo.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top