Showtime

CAR: “Sramota me njene sramote!”, Filip ne može da vjeruje šta je sebi Dalila dopustila!

Dalila Dragojević tokom „Pitanja gledaoca“ dobila je pitanje koje se ticalo Filipa Cara i Anđela Rankovića.

– Je l’ ne misliš da treba malo da promeniš rečenice dok muvaš Anđela i da ne gledamo repizu onoga sa Carem, pogotovo rečenicu „Ti za svoje greške uvek nađeš opravdanja“ – bilo je pitanje za Dalilu.

– Ne sećam se te svoje rečenice. Ne sećam se da je bilo na isti način, neka se naprave poređenja. Muvanje i flertovanja sa Anđelom više ne postoji, postojali je i ja ne bežim od toga. Završili smo priču – rekla je ona.

– Sramota me njene sramote, mislim da je i druge ljude. Bili smo osam meseci, prošli smo mnoge stvari… Baš me je sramota. Devojka se preigra, pa se dovede u ovaj stadium. Ona kao da se ne pita i kao da je htela da bude u vezi, a neko nije bio jer je ona zgrešila. Neko se izjašnjava da je zaljubljen, a ona se ne izjašnjava. Može puno više da ostvari od ovoga, da želi da napravi. Meni je glupo kad vidim šta se priča za stolom, glupo mi je da tumačim – govorio je Car.

– Nemoj da tumačiš i da govoriš. Nećeš meni jednu priču da pričaš u pušionici, nudiš mi pomoć, jer meni tvoja pomoć ne treba. Ti ustaješ da mene kanališ – odbrusila je Dalila.

– Bio sam u nedomici oko nekih stvari koje je ona pričala. Reči i dela su nešto različito – rekao je Car.

– Mi smo težili ka tome i to bi se desilo sigurno, ali kad ne mogu da garantujem. Anđelo je svestan da nisam bila, niti sam sada čista, što se tiče Filipa – istakla je Dragojevićka.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top