Lifestyle

Darko Lazić žestoko odgovorio Đorđe Davidu: Ko je Đorđe David? Otkrio nam je da li pati za Barbarom

Darko Lazić govorio je o izjavi Đorđa Davida da je sve oko njega “tužno i grehota od Boga”, kao i o tome kako mu je nakon raskida veze sa koleginicom Barbarom Bobak.

– Cijeli život me prate moje pjesme, ono što otpjevam poslije bude. Drago mi je da Barbara radi ono što voli. Oko njene nove pjesme smo zajedno radili, ostali smo u dobrim odnosima. Živjeli smo godinu dana zajedno, glupo bi bilo da kažem da sad ne patim. Bolje je da ne budemo zajedno, jer ne ide. Bolje dobar razvod nego… – kaže Darko Lazić

– Ja kad se iznerviram ja ili skinem bradu ili se ofarbam… (smij    eh) Što se tiče skandala nedavnog sa vožnjom, neka, idemo dalje, diže se pompa velika, sve što uradim to se napravi od muhe slon. Od kolega me niko nije zvao da mi pruži podršku! Ne treba mi niko od njih. Hvala im, pokazali su sve – rekao je, pa se osvrnuo na Đorđa.

– Đorđe David, ko je to? Đorđe ili David, molim vas? (smijeh) Pa, dobro, treba mu malo reklame, ako. Ja sam human čovjek, pomažem – zaključuje Lazić.

Podsjetimo, Đorđe David je rekao da mu je Lazića žao.

– Meni je tog dečka sada žao. Čini mi se da je na putu bez povratka i to je tužno, sve to, jer da imam njegov glas ja bih imao pet solitera u Beogradu na vodi. Grehota od Boga, taj čovjek ima mnogo moćan vokal, ali ni glas nije drvo, to je nešto što se troši – rekao je on za Blic nedavno.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top