Vijesti

Ada Huja ima ukletu tačku? Ovo su još 3 mlada ugašena života pored Mateja na ovom mjestu!

Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20) utopili su se kada je BMW sa šestoro mladih uletio u Dunav sa šetališta na Adi Huji i to na gotovo istom mjestu na kome je jutros pronađeno tijelo Mateja Periša.

Podsjetimo, Periš je nestao 31. decembra prošle godine u Beton hali, a kamere su snimile kako ulazi u vodu kod Savanove. Pet mjeseci kasnije, na Adi Huji isplivalo je tijelo mladića u odjeći koja odgovara Periševoj.

Stravična nesreća na Adi Huji dogodila se u novembru 2014. godine.

– Kolege su odmah istrčale napolje. Vidjeli su troje ljudi u vodi kako plivaju ka obali. Pomogli su im da izađu i uveli ih u restoran. Tresli su se od hladnoće, bili su uplašeni. Zvali smo Hitnu pomoć i policiju. Dok su dolazili sebi vozač je vikao: „Ostalo ih je troje u kolima, jedan je u gepeku.” Izašli smo napolje da pomognemo i njima, ali ih nismo vidjeli. Dubina Dunava u tom dijelu je oko pet metara, niko od nas nije smio da se usudi da uđe u vodu – ispričao je za Kurir jedan od zaposlenih davne 2014.

Prema njegovim riječima, ubrzo je stigla Hitna pomoć, a za njima policija, riječna policija, vatrogasci, ronioci Žandarmerije i vozila „Parking servisa”.

– Ronioci su na dubini od pet metara našli automobil i u njemu su bila tijela djevojke i mladića. Njih su izvukli oko devet sati. Nažalost, za mladića koji je bio u gepeku trebalo je mnogo više vremena. Njegovo tijelo izvađeno je iz kola tek kad su izvukli i automobil, oko 11 časova – kaže Kurirov izvor iz istrage. Šestoro prijatelja, navodno su prije nesreće bili na žurki.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top