Vijesti

UNA ČOLIĆ: “Očekujte tužbe! Sram da vas bude!”

Kako se dalje navodi u tekstu, pjevačeva kćerka Una Čolić je uzela tatin novac kako bi dečku kupila automobil. Kako su pisali srbijanski mediji, djevojka se zbunila i na kraju roditeljima priznala šta se desilo. Međutim, ispostavilo se kako je u pitanju izmišljena vijest. 

Vijest se vrlo brzo proširila na portalima širom regiona, a sada se oglasila i sama Una.

– E sad je stvarno dosta! Ovakve laži više neću tolerisati. Kako vas nije sramota da ovako ugrožavate mene i moju porodicu? Treba da se stidite, za ovo slijedi tužba – poručila je bijesno Una koja je u posljednje vrijeme sve češće u medijima ,a piše se o njenom luksuznom životu i putovanjima.

I Čola se oglasio putem svog PR-a. 

“Na ovaj način porodici je nanesena nemjerljiva šteta, a ovim putem obraćamo vam se kako bismo zaustavili širenje lažnih vijesti i apelirali na sve medije da ne učestvuju u kreiranju netačnih informacija, koje u prvi plan stavljaju nezaštićene pojedince i osobe koje nisu javne osobe, kao što je u ovom slučaju kći Zdravka Čolića. Ovim putem ističemo da je vijest o navodnom nestanku novca u kući Zdravka Čolića apsolutno laž, navodi se u saopćenju koje je tim Zdravka Čolića.

“Svi mediji koji su prenijeli vijest bez prethodne provjere bit će sankcionirani svim raspoloživim pravnim sredstvima. Zdravko Čolić nikada nije na ovaj način komunicirao s medijima, ipak kada je obitelj u pitanju mora se poštivati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse. Plasirajući lažne informacije novinari su sigurno povećali čitanost portala, ali su nanijeli nemjerljivu štetu porodici Čolić i obmanuli javnost Srbije i zemalja u regiji”, zaključili su u saopćenju.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top