Connect with us

Vijesti

Skandalčina! Dalila Dragojević napustila emisiju uživo, ucijenila voditeljku, a evo šta ju je baš izvelo iz takta!

Published

on

Dalila Dragojević i Filip Car našli su se oči u oči, a Dragojevićka se u jednom trenutku iznervirala jer se stalno spominjao njen dečko Luka Nikolić. Zato je Dalila pokušala da ucijeni voditeljku Ivanu Šopić da ne spominju Luku, i da će u suprotnom napustiti emisiju!

U jednom momentu uključio se gledalac koji je Dalilu prilično iznervirao.

– Imao sam jaku želju da se uključim. Moram da postavim pitanje za Filipa Cara. Da li si svjestan koliko ti je Anđelo Ranković pomogao jer te je spasao dotičnog zla? – upitao je gledalac.

– I u pravu ste i niste – rekao je Car.

– U pravu sam ja, nego ti izbjegavaš – rekao je.

Advertisement

– Jeste u pravu ste. Što se tiče Anđela, on je meni otvorio oči što se tiče Dalile, ali ja sam se opet vratio u tu priču. Ja nisam bio dovoljno inteligentan, ja sam se iz nekog razloga, da li sujeta, kompleks, pa sam se vratio u odnos. Da li je to zbog sigurice neke u vidu s..sualnih odnosa ili društva, mada mi je i odmogao, jer je mene vuklo da se vratim toj osobi. Ja nisam mogao da prihvatim da Dalila gleda nekoga kao mene, smetalo mi je to – rekao je Car.

– Gospođi Mujić, umjetničko Moreno da joj postavim neka pitanja. Zašto si zabranila, da kažemo ogradila se o svoje majke da se ne smije oglašavati, a ona je govorila da je akademski građanin, a svi znamo ko je tvoja majka? – upitao je gledalac.

Ko si ti da postavljaš pitanje o mojoj majci, i da spominješ moje roditelje – vikala je Dalila.

– Koliko su ti visoki plafoni u stanu gdje boraviš? – upitao je.

– Dođi da provjeriš, ti mali mišu koji se krije iza slušalice – rekla je Dalila.

Advertisement

– Zašto ti je prezime Moreno umjetničko? – pitao je gledalac.

– Je l’ ja to pričam sa Iskom iz Živinica? Provaljen si, a lažno se predstavljaš. Sram te bilo ti koji si izašao iz Zadruge. Ismetu, izmetu – vikala je Dalila.

– Gospođo Moreno, ti se foliraš. Ti nemaš hrabrosti da odgovoraš, a ti nemaš pravo da vrijeđaš goste. Ne daj bože da se sretnem sa tobom da mi bacaš svašta. Što ti padaju mlječni zubi u 28 godina, ti si niko i ništa – rekao je gledalac.

– Ma Izmet iz Živinica. Prepoznala sam ti glas. Ovo mene ne interesuje, da ja vodim rasprave sa ljudima koji su bili dvije nedjelje u Zadruzi. Ja ne pričam ni o kome, a svi pričaju o meni – rekla je Dalila.

– Ja moram da se složim sa njom, i ja mislim da ovo nije Isko. Meni nije jasno što se ljudi tako ponašaju. Imali su priliku da kažu sve što su htjeli u Zadruzi, a ne ovdje – rekao je Car.

Advertisement

– Lepi Mića se oglasio i rekao da sutra ide na ručak sa Lukinim ocem – čitala je Ivana.

– E, nemojte njega provlačiti više ovdje. On nije član rijalitija – rekla je Dalila.

– Zamisli ti kakav je to rođendan… Mića dođe na rođendan kao gost, a onda oplete po svima, on je Bog – rekao je Car.

– Neće se spominjati Luka, ako se bude spominjalo, ja ću izaći iz emisije – rekla je Dalila.

– To možeš da prijetiš na nekom drugom mjestu, ne ovdje – rekla je Ivana.

– Onda odlazim iz emisije – rekla je Dalila i napustila emisiju.

Advertisement

– Luka je Maji slao cvijeće, a on da ne želi da se eksponira ne bi došao ispred Pinka da ga snime – dodala je Ivana.

– Ma njega ovo ne zanima, on ode svojim putem, smuva ribe i ćao. On vodi svoji život i lako stupi u kontakt sa tim djevojkama – rekao je Car.

– Šta misliš, da li je on njoj rekao da se ne spominje, ili je ona bijesna jer je on slao svim djevojkama isto – upitala je Ivana.

– Ne znam, može on da radi šta hoće – rekao je Car.

Advertisement

.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Vijesti

Novi zemljotres u BiH: “Trajao je kratko i bio snažan”

Published

on

By

Novi zemljotres pogodio je Bosnu i Hercegovinu, objavio je Euromediteranski seizmološki centar (EMSC).  Prema prvim podacima EMSC-a, zemljotres je zabilježen u 22:17 sati na 14 kilometara istočno od Stoca.

Izmjerena jačina zemljotresa iznosila je 3.1 stepen po Rihterovoj skali. Zemljotres nije dugo trajao, prema komentarima na EMSC forumu. Podrhtavanje tla se osjetilo i u Međugorju, Čapljini, Ljubinju, Nevesinju i Trebinju, kao i Dubrovniku u Hrvatskoj. Kako tvrde korisnici EMSC-a, potres je kratko trajao i nije bio toliko snažan.

Continue Reading

Vijesti

Škola iz Bosne upozorava na ženu koja pokušava prevarom oteti djecu

Published

on

By

Druga osnovna škola Živinice ja na svom Facebooku objavila fotografiju žene za koju kažu da ispred škole vrbuje djecu, odnosno nagovara ih da pođu sa njom. Objavom su željeli upozoriti roditelja na opasnost, a s obzirom na to da policija ne može ništa uraditi jer nema dokaz o bilo kakvim lošim namjerama snimljene žene.

Ona je, kako navode, zaustavila osmogodišnju djevojčicu i nagovarala je da pođe s njom. Djevojčica je kazala da joj je žena rekla kako ju je poslao njen otac jer hitno moraju ići za Njemačku. Nakon što se učenica uspjela otrgnuti, žena joj je zaprijetila da nikome ne smije reći jer će opet doći. “Nedavno se u Tuzli desio sličan slučaj, a jučer i kod nas.

Nepoznata žena srednjih godina je zaustavila učenicu drugog razreda, pred školom, razgovarala sa njom, i ponovo na ulazu u školu prišla toj djevojčici i razgovarala, nagovarajući je da pođe s njom. Zaprijetila joj je da ne smije nikome govoriti i da će opet doći. Kamere su sve zabilježile. Policija vodi istragu.

Skrenite, molim vas, pažnju djeci da idu u grupama i da odmah prijave bilo kome ako im se obrati nepoznata osoba. Žena ima dužu plavu kosu”, naveli su oni. Podjećamo, u Tuzli je prošli mjesec došlo do sličnog incidenta kada je sredovječni muškarac pokušao oteti 12-godišnjeg dječaka dok se vraćao iz škole. Muškarac je zaustavio automobil pored dječaka i pozvao ga da uđe što je on odbio i otrčao kući.

Continue Reading

Vijesti

Evakuacijski timovi u Kijevu dijele stanovništvu tablete joda

Published

on

By

U evakuacijskim centrima u Kijevu distribuiraju se tablete joda radi eventualnog nuklearnog udara na glavni grad, objavilo je gradsko vijeće, javlja britanski Telegraph.

Gradske vlasti su u saopćenju rekle da će tablete biti podijeljene stanovnicima područja potencijalno obuhvaćenih nuklearnim zračenjem. Tablete s kalijevim jodom mogu pomoći u blokiranju apsorpcije štetnog zračenja ako se uzmu neposredno prije ili neposredno nakon izlaganja nuklearnom zračenju.

Ukrajina se odlučila na ovaj korak nakon što je Kremlj u utorak poručio da “ne želi učestvovati u nuklearnoj retorici koju je Zapad proširio“,nakon medijskog izvještavanja da je Rusija pokazala spremnost da upotrijebi nuklearno oružje u sukobu s Ukrajinom.

Ranije je ruski predsjednik Vladimir Putin rekao da će “upotrijebiti sva sredstva koja su mu na raspolaganju” da dobije rat. Ta izjava je došla u trenutku kada su se ruske kopnene snage povlačile pred ukrajinskim protunapadom kod grada Limana.

Continue Reading

U TRENDU

Copyright © 2014 Atraktiva.Net