Connect with us

Vijesti

Dalila oči u oči sa Filipom i Dejanom: Muk u studiju! (VIDEO)

Published

on

Dalila Dragojević srela se oči u oči sa još uvijek zakonitim mužem Dejanom Dragojevićem i bivšim ljubavnikom Filipom Carem, a Dejan nije želio ni da joj se javi.

– Nema potrebe da pričaš da ne znaš ko si, da te ja ne bi podsjetio ko sam…Čekamo zeta, da mi popravi emisiju (smijeh) – rekao je Car.

– Toliko ste toga prošli zajedno, da ne možete ni ruku da pružite – rekao je Darko.

– Možda sam postala demenentna – rekla je Dragojevićka.

– Poznaješ li ti ovu osobu pored tebe – pitao je Darko.

– Poznajem ovu gospođu – rekao je Dejan.

Advertisement

– Ne znam kako bi prokomentarisala to ponašanje ovog dečka u šarenom – rekao je Dejan.

– Koliko je čudan taj datum bio ove godine za vas – pitao je Tanasijević.

– Meni nije bilo čudno, bilo je top. Negdje je izašlo da sam ja njega zvala i plakala. Nikad nisam okrenula taj broj telefona. Apsolutno nije istina…Filip uvijek govori da može da me vrati. Možda on jeste nekom drugom najljepši, najbolji i najzgodniji, ali je postao neko ko zaista ne postoji – rekla je Dragojevićka.

– Ja sam čuo da moja bivša djevojka daje izjave da ne zna ko sam ja. Ja znam ko je ona – rekao je Car.

-Zanimljiv je početak emisije već sada – rekla je Anđela.

– Moram da kažem da Dejan kasni i da traži parking – rekao je Darko.

.

.

.

.

Advertisement

Vijesti

Novi zemljotres u BiH: “Trajao je kratko i bio snažan”

Published

on

By

Novi zemljotres pogodio je Bosnu i Hercegovinu, objavio je Euromediteranski seizmološki centar (EMSC).  Prema prvim podacima EMSC-a, zemljotres je zabilježen u 22:17 sati na 14 kilometara istočno od Stoca.

Izmjerena jačina zemljotresa iznosila je 3.1 stepen po Rihterovoj skali. Zemljotres nije dugo trajao, prema komentarima na EMSC forumu. Podrhtavanje tla se osjetilo i u Međugorju, Čapljini, Ljubinju, Nevesinju i Trebinju, kao i Dubrovniku u Hrvatskoj. Kako tvrde korisnici EMSC-a, potres je kratko trajao i nije bio toliko snažan.

Continue Reading

Vijesti

Škola iz Bosne upozorava na ženu koja pokušava prevarom oteti djecu

Published

on

By

Druga osnovna škola Živinice ja na svom Facebooku objavila fotografiju žene za koju kažu da ispred škole vrbuje djecu, odnosno nagovara ih da pođu sa njom. Objavom su željeli upozoriti roditelja na opasnost, a s obzirom na to da policija ne može ništa uraditi jer nema dokaz o bilo kakvim lošim namjerama snimljene žene.

Ona je, kako navode, zaustavila osmogodišnju djevojčicu i nagovarala je da pođe s njom. Djevojčica je kazala da joj je žena rekla kako ju je poslao njen otac jer hitno moraju ići za Njemačku. Nakon što se učenica uspjela otrgnuti, žena joj je zaprijetila da nikome ne smije reći jer će opet doći. “Nedavno se u Tuzli desio sličan slučaj, a jučer i kod nas.

Nepoznata žena srednjih godina je zaustavila učenicu drugog razreda, pred školom, razgovarala sa njom, i ponovo na ulazu u školu prišla toj djevojčici i razgovarala, nagovarajući je da pođe s njom. Zaprijetila joj je da ne smije nikome govoriti i da će opet doći. Kamere su sve zabilježile. Policija vodi istragu.

Skrenite, molim vas, pažnju djeci da idu u grupama i da odmah prijave bilo kome ako im se obrati nepoznata osoba. Žena ima dužu plavu kosu”, naveli su oni. Podjećamo, u Tuzli je prošli mjesec došlo do sličnog incidenta kada je sredovječni muškarac pokušao oteti 12-godišnjeg dječaka dok se vraćao iz škole. Muškarac je zaustavio automobil pored dječaka i pozvao ga da uđe što je on odbio i otrčao kući.

Continue Reading

Vijesti

Evakuacijski timovi u Kijevu dijele stanovništvu tablete joda

Published

on

By

U evakuacijskim centrima u Kijevu distribuiraju se tablete joda radi eventualnog nuklearnog udara na glavni grad, objavilo je gradsko vijeće, javlja britanski Telegraph.

Gradske vlasti su u saopćenju rekle da će tablete biti podijeljene stanovnicima područja potencijalno obuhvaćenih nuklearnim zračenjem. Tablete s kalijevim jodom mogu pomoći u blokiranju apsorpcije štetnog zračenja ako se uzmu neposredno prije ili neposredno nakon izlaganja nuklearnom zračenju.

Ukrajina se odlučila na ovaj korak nakon što je Kremlj u utorak poručio da “ne želi učestvovati u nuklearnoj retorici koju je Zapad proširio“,nakon medijskog izvještavanja da je Rusija pokazala spremnost da upotrijebi nuklearno oružje u sukobu s Ukrajinom.

Ranije je ruski predsjednik Vladimir Putin rekao da će “upotrijebiti sva sredstva koja su mu na raspolaganju” da dobije rat. Ta izjava je došla u trenutku kada su se ruske kopnene snage povlačile pred ukrajinskim protunapadom kod grada Limana.

Continue Reading

U TRENDU

Copyright © 2014 Atraktiva.Net