Connect with us

Vijesti

Mitrović najavio dvadesetak prijava protiv Bake Praseta: Spremio kofer pun dokaza i prijeti mu zatvorom!

Published

on

Danima se vodi medijski rat između vlasnika “Pinka”, Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase. Željko Mitrović se ponovo oglasio na svom Instagramu i najavio da sprema tužbe protiv jutjubera Bake Praseta.Danima se vodi medijski rat između vlasnika “Pinka”, Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase. Željko Mitrović se ponovo oglasio na svom Instagramu i najavio da sprema tužbe protiv jutjubera Bake Praseta.

Vlasnik „Pinka“ je sada podijelio snimak uz sljedeći opis:

“Sletjeh sinoć kasno u Beograd samo da ispotpisujem punomoćja advokatima za još dvadesetak krivičnih protiv Bake. Otvaranja dvije peticije za Bakin odlazak u zatvor zbog utaje poreza i s.ksualnog iskorišćavanja maloljetnica, i druga za gašenje Bakinih Jutjub kanala. Od kofera, kao što vidite, se ne odvajam jer su unutra svi dokazi sa kojima se pred zoru vraćam u London gdje dokaze nosim u Google.”

Podsjetimo, Mitrović i Ilić su nedavno emitovali svoje dokumentarne filmove u kojima su iznijeli teške optužbe jedan protiv drugoga. Željko je na svojoj televiziji prikazao dokumentarac pod nazivom “Internet nasilje”, koji je izazvao ogromnu pažnju publike, jer su se umjesto stručnjaka pojavili rijaliti učesnici. U ovom filmu, Mitrović je iznio niz optužbi na račun jutjubera, između ostalog za s.ksualne odnose sa maloljetnicom, kao i za slučaj samoub.stva Kristine Kike Đukić.

Nakon ovog skandaloznog filma u kojem je jutjuber optužen za nasilje, Baka Prase je pokrenuo peticiju za ukidanje rijalitija, objavivši niz fotografije na kojima su prikazane scene nasilja emitovane u okviru programa televizije “Pink”.

.

.

.

.

.

.

Vijesti

Novi zemljotres u BiH: “Trajao je kratko i bio snažan”

Published

on

By

Novi zemljotres pogodio je Bosnu i Hercegovinu, objavio je Euromediteranski seizmološki centar (EMSC).  Prema prvim podacima EMSC-a, zemljotres je zabilježen u 22:17 sati na 14 kilometara istočno od Stoca.

Izmjerena jačina zemljotresa iznosila je 3.1 stepen po Rihterovoj skali. Zemljotres nije dugo trajao, prema komentarima na EMSC forumu. Podrhtavanje tla se osjetilo i u Međugorju, Čapljini, Ljubinju, Nevesinju i Trebinju, kao i Dubrovniku u Hrvatskoj. Kako tvrde korisnici EMSC-a, potres je kratko trajao i nije bio toliko snažan.

Continue Reading

Vijesti

Škola iz Bosne upozorava na ženu koja pokušava prevarom oteti djecu

Published

on

By

Druga osnovna škola Živinice ja na svom Facebooku objavila fotografiju žene za koju kažu da ispred škole vrbuje djecu, odnosno nagovara ih da pođu sa njom. Objavom su željeli upozoriti roditelja na opasnost, a s obzirom na to da policija ne može ništa uraditi jer nema dokaz o bilo kakvim lošim namjerama snimljene žene.

Ona je, kako navode, zaustavila osmogodišnju djevojčicu i nagovarala je da pođe s njom. Djevojčica je kazala da joj je žena rekla kako ju je poslao njen otac jer hitno moraju ići za Njemačku. Nakon što se učenica uspjela otrgnuti, žena joj je zaprijetila da nikome ne smije reći jer će opet doći. “Nedavno se u Tuzli desio sličan slučaj, a jučer i kod nas.

Nepoznata žena srednjih godina je zaustavila učenicu drugog razreda, pred školom, razgovarala sa njom, i ponovo na ulazu u školu prišla toj djevojčici i razgovarala, nagovarajući je da pođe s njom. Zaprijetila joj je da ne smije nikome govoriti i da će opet doći. Kamere su sve zabilježile. Policija vodi istragu.

Skrenite, molim vas, pažnju djeci da idu u grupama i da odmah prijave bilo kome ako im se obrati nepoznata osoba. Žena ima dužu plavu kosu”, naveli su oni. Podjećamo, u Tuzli je prošli mjesec došlo do sličnog incidenta kada je sredovječni muškarac pokušao oteti 12-godišnjeg dječaka dok se vraćao iz škole. Muškarac je zaustavio automobil pored dječaka i pozvao ga da uđe što je on odbio i otrčao kući.

Continue Reading

Vijesti

Evakuacijski timovi u Kijevu dijele stanovništvu tablete joda

Published

on

By

U evakuacijskim centrima u Kijevu distribuiraju se tablete joda radi eventualnog nuklearnog udara na glavni grad, objavilo je gradsko vijeće, javlja britanski Telegraph.

Gradske vlasti su u saopćenju rekle da će tablete biti podijeljene stanovnicima područja potencijalno obuhvaćenih nuklearnim zračenjem. Tablete s kalijevim jodom mogu pomoći u blokiranju apsorpcije štetnog zračenja ako se uzmu neposredno prije ili neposredno nakon izlaganja nuklearnom zračenju.

Ukrajina se odlučila na ovaj korak nakon što je Kremlj u utorak poručio da “ne želi učestvovati u nuklearnoj retorici koju je Zapad proširio“,nakon medijskog izvještavanja da je Rusija pokazala spremnost da upotrijebi nuklearno oružje u sukobu s Ukrajinom.

Ranije je ruski predsjednik Vladimir Putin rekao da će “upotrijebiti sva sredstva koja su mu na raspolaganju” da dobije rat. Ta izjava je došla u trenutku kada su se ruske kopnene snage povlačile pred ukrajinskim protunapadom kod grada Limana.

Continue Reading

U TRENDU

Copyright © 2014 Atraktiva.Net