Connect with us

Vijesti

OSRAMOTIO PRAVOSLAVLJE! Aleks ODALA Kristijanovu BRUKU: Gađao je FLAŠOM pa krenuo na nju! LOM!

Published

on

Burna pitanja gledaoca.

Emisija ‘Pitanja gledalaca’ sa Milanom Miloševićem je bila intriganta, posebno kada su pročitali pitanje za Aleksandru Nikolić.

Zašto ćutiš Maji i svima koji te blate? – glasilo je pitanje.

Svima sam ja odgovarala, ali ne bih da se opterećujem kriminalcem koji je dilovao drogu u crkvi, a Maja je najpoznatija ljubavnica na Balkanu – započela je Aleks, te ju je Kristijan gađao flašom.

– To što se ona obukla kao časna sestra, to je nešto drugo,l ali svi se sećamo šta je radila – viknula je Maja.

Advertisement

– Ova ku*vetina, kojoj sam gurao ruke i noge u pi*ku, ku*vetina koja je sve radila zarad kadra, išla si tamo ku*vetino jedna – vikao je Kristijan.

– Njihovi postupci govore mnogo više od onoga što govore, ne pada mi napamet da se raspravljam – rekla je Aleks.
 

– Pi*ka joj je kao bokal – dobacio je Golubović.

– Nisi mi interesna svera, ti si Silvana – smeškala se Maja.

– Ti si Maja koja će biti ovde dok nekome ne iskoša oči – uzvratila je Nikolićeva.

Advertisement

Kristijan Golubović

– Nek joj donesu radnu opremu, neka igra trbušni ples, neka iskače iz torte, to je njena profesija – vikala je Maja.

– Nije sramota igrati trbušni ples, sramota je da zbog nekoga deca plaču i da ostaje žena sama – brecala se Aleks.

– Sad je časna sestra, samo vratite klipove unazad – uzviknula je Marinkovićeva.

– Samo se vi smejte, kada Maja poludi pa kad se nakači svima i kada Kristijan krene da psuje, videćemo ko će se smejati – govorila je Aleks.

– Da li si se plašila kada si dva ku*ca pu*ila, znam i koja je adresa – ustao je Kristijan.

Advertisement

– Zašto se ne pozabaviš sa ženom sa kojom živiš – prekinula je Aleks.

– Želela si da me razvedeš, a ja znam kakva ti je pi*ka kao bokal! Mesnata! Pumpala si mi na kauču! Ku*vetino jedna, pričaj malo o ku*činama a ne o mojoj porodici! – vikao je Kristijan.
 

Vijesti

Novi zemljotres u BiH: “Trajao je kratko i bio snažan”

Published

on

By

Novi zemljotres pogodio je Bosnu i Hercegovinu, objavio je Euromediteranski seizmološki centar (EMSC).  Prema prvim podacima EMSC-a, zemljotres je zabilježen u 22:17 sati na 14 kilometara istočno od Stoca.

Izmjerena jačina zemljotresa iznosila je 3.1 stepen po Rihterovoj skali. Zemljotres nije dugo trajao, prema komentarima na EMSC forumu. Podrhtavanje tla se osjetilo i u Međugorju, Čapljini, Ljubinju, Nevesinju i Trebinju, kao i Dubrovniku u Hrvatskoj. Kako tvrde korisnici EMSC-a, potres je kratko trajao i nije bio toliko snažan.

Continue Reading

Vijesti

Škola iz Bosne upozorava na ženu koja pokušava prevarom oteti djecu

Published

on

By

Druga osnovna škola Živinice ja na svom Facebooku objavila fotografiju žene za koju kažu da ispred škole vrbuje djecu, odnosno nagovara ih da pođu sa njom. Objavom su željeli upozoriti roditelja na opasnost, a s obzirom na to da policija ne može ništa uraditi jer nema dokaz o bilo kakvim lošim namjerama snimljene žene.

Ona je, kako navode, zaustavila osmogodišnju djevojčicu i nagovarala je da pođe s njom. Djevojčica je kazala da joj je žena rekla kako ju je poslao njen otac jer hitno moraju ići za Njemačku. Nakon što se učenica uspjela otrgnuti, žena joj je zaprijetila da nikome ne smije reći jer će opet doći. “Nedavno se u Tuzli desio sličan slučaj, a jučer i kod nas.

Nepoznata žena srednjih godina je zaustavila učenicu drugog razreda, pred školom, razgovarala sa njom, i ponovo na ulazu u školu prišla toj djevojčici i razgovarala, nagovarajući je da pođe s njom. Zaprijetila joj je da ne smije nikome govoriti i da će opet doći. Kamere su sve zabilježile. Policija vodi istragu.

Skrenite, molim vas, pažnju djeci da idu u grupama i da odmah prijave bilo kome ako im se obrati nepoznata osoba. Žena ima dužu plavu kosu”, naveli su oni. Podjećamo, u Tuzli je prošli mjesec došlo do sličnog incidenta kada je sredovječni muškarac pokušao oteti 12-godišnjeg dječaka dok se vraćao iz škole. Muškarac je zaustavio automobil pored dječaka i pozvao ga da uđe što je on odbio i otrčao kući.

Continue Reading

Vijesti

Evakuacijski timovi u Kijevu dijele stanovništvu tablete joda

Published

on

By

U evakuacijskim centrima u Kijevu distribuiraju se tablete joda radi eventualnog nuklearnog udara na glavni grad, objavilo je gradsko vijeće, javlja britanski Telegraph.

Gradske vlasti su u saopćenju rekle da će tablete biti podijeljene stanovnicima područja potencijalno obuhvaćenih nuklearnim zračenjem. Tablete s kalijevim jodom mogu pomoći u blokiranju apsorpcije štetnog zračenja ako se uzmu neposredno prije ili neposredno nakon izlaganja nuklearnom zračenju.

Ukrajina se odlučila na ovaj korak nakon što je Kremlj u utorak poručio da “ne želi učestvovati u nuklearnoj retorici koju je Zapad proširio“,nakon medijskog izvještavanja da je Rusija pokazala spremnost da upotrijebi nuklearno oružje u sukobu s Ukrajinom.

Ranije je ruski predsjednik Vladimir Putin rekao da će “upotrijebiti sva sredstva koja su mu na raspolaganju” da dobije rat. Ta izjava je došla u trenutku kada su se ruske kopnene snage povlačile pred ukrajinskim protunapadom kod grada Limana.

Continue Reading

U TRENDU

Copyright © 2014 Atraktiva.Net