Connect with us

Vijesti

DEJAN DRAGOJEVIĆ PATI ZA ALEKSANDROM: Ne mogu da vjerujem da nastavljam sam

Published

on

Pobjednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević ostao je napolju kada je počela nova sezona rijalitija, ali je njegova djevojka ušla u šou.

Aleksandra je istakla kako želi da zaradi novac i pokrene svoj biznis, kao i da je porodicu obezbijedila. Mnogi su se pitali kakva je Dejanova reakcija na njen ulazak u “Zadrugu”, pa se šuškalo i da su raskinuli, a sada je Dragojević stao na put negativnim komentarima.

On je na Instagram objavio fotografiju sa Aleksandrom koju dosad nismo imali priliku da vidimo, pa je dodao komentar: “Fališ mi!”

“Šetam, spavam, treniram, nije mi dobro. Ja sam kao nasukani brod”, istakao je Dejan u jednom od svojih storija na Instagramu.

Pratioci su poručili Dragojeviću da izdrži i da će oni pregurati period kada su rastavljeni.

Dejan je na svom jutjub kanalu otkrio kako se osjeća sada kada Aleksandra nije tu.

“Kod mene je njen telefon, sam sebi šaljem poruke, vidim, piše mi Mau, samo što sebe ne zovem i ne govorim volim te. Ne mogu da vjerujem da nastavljam sam. Osjećaj je težak, razmišljam da li ima sve što treba. Lakše mi je da prespavam dan. Pokrenuo sam se, počeo sam da treniram. Fali mi Aleksandra, kada je vidim na sekundu, kada čujem šta priča bude mi lakše i draže. Zanima me šta je u njenoj glavi, da li se navikla na nove učesnike”, kazao je on na svom kanalu.

Advertisement

Vijesti

Novi zemljotres u BiH: “Trajao je kratko i bio snažan”

Published

on

By

Novi zemljotres pogodio je Bosnu i Hercegovinu, objavio je Euromediteranski seizmološki centar (EMSC).  Prema prvim podacima EMSC-a, zemljotres je zabilježen u 22:17 sati na 14 kilometara istočno od Stoca.

Izmjerena jačina zemljotresa iznosila je 3.1 stepen po Rihterovoj skali. Zemljotres nije dugo trajao, prema komentarima na EMSC forumu. Podrhtavanje tla se osjetilo i u Međugorju, Čapljini, Ljubinju, Nevesinju i Trebinju, kao i Dubrovniku u Hrvatskoj. Kako tvrde korisnici EMSC-a, potres je kratko trajao i nije bio toliko snažan.

Continue Reading

Vijesti

Škola iz Bosne upozorava na ženu koja pokušava prevarom oteti djecu

Published

on

By

Druga osnovna škola Živinice ja na svom Facebooku objavila fotografiju žene za koju kažu da ispred škole vrbuje djecu, odnosno nagovara ih da pođu sa njom. Objavom su željeli upozoriti roditelja na opasnost, a s obzirom na to da policija ne može ništa uraditi jer nema dokaz o bilo kakvim lošim namjerama snimljene žene.

Ona je, kako navode, zaustavila osmogodišnju djevojčicu i nagovarala je da pođe s njom. Djevojčica je kazala da joj je žena rekla kako ju je poslao njen otac jer hitno moraju ići za Njemačku. Nakon što se učenica uspjela otrgnuti, žena joj je zaprijetila da nikome ne smije reći jer će opet doći. “Nedavno se u Tuzli desio sličan slučaj, a jučer i kod nas.

Nepoznata žena srednjih godina je zaustavila učenicu drugog razreda, pred školom, razgovarala sa njom, i ponovo na ulazu u školu prišla toj djevojčici i razgovarala, nagovarajući je da pođe s njom. Zaprijetila joj je da ne smije nikome govoriti i da će opet doći. Kamere su sve zabilježile. Policija vodi istragu.

Skrenite, molim vas, pažnju djeci da idu u grupama i da odmah prijave bilo kome ako im se obrati nepoznata osoba. Žena ima dužu plavu kosu”, naveli su oni. Podjećamo, u Tuzli je prošli mjesec došlo do sličnog incidenta kada je sredovječni muškarac pokušao oteti 12-godišnjeg dječaka dok se vraćao iz škole. Muškarac je zaustavio automobil pored dječaka i pozvao ga da uđe što je on odbio i otrčao kući.

Continue Reading

Vijesti

Evakuacijski timovi u Kijevu dijele stanovništvu tablete joda

Published

on

By

U evakuacijskim centrima u Kijevu distribuiraju se tablete joda radi eventualnog nuklearnog udara na glavni grad, objavilo je gradsko vijeće, javlja britanski Telegraph.

Gradske vlasti su u saopćenju rekle da će tablete biti podijeljene stanovnicima područja potencijalno obuhvaćenih nuklearnim zračenjem. Tablete s kalijevim jodom mogu pomoći u blokiranju apsorpcije štetnog zračenja ako se uzmu neposredno prije ili neposredno nakon izlaganja nuklearnom zračenju.

Ukrajina se odlučila na ovaj korak nakon što je Kremlj u utorak poručio da “ne želi učestvovati u nuklearnoj retorici koju je Zapad proširio“,nakon medijskog izvještavanja da je Rusija pokazala spremnost da upotrijebi nuklearno oružje u sukobu s Ukrajinom.

Ranije je ruski predsjednik Vladimir Putin rekao da će “upotrijebiti sva sredstva koja su mu na raspolaganju” da dobije rat. Ta izjava je došla u trenutku kada su se ruske kopnene snage povlačile pred ukrajinskim protunapadom kod grada Limana.

Continue Reading

U TRENDU

Copyright © 2014 Atraktiva.Net