Connect with us

Vijesti

Otkrivena najveća tajna Farme 6: Kristijan otkrio šifru koju su on i Stanija koristili za intimne odnose, pred milionima rekao sve!

Published

on

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović bili su dio jedne sezone rijaliti programa “Farma 6”. Inače, od tada se mnogo spekulisalo o njihovom odnosu i govorkalo da su često bili intimni tada. Kristijan je to sada potvrdio otkrivši da su imali i šifru za intimne odnose.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” Kristijan Golubović otkrio je detalje odnosa sa starletom i bivšom rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević čiji se bivši dečko Marko Marković nalazi sa njim u Bijeloj kući.

Na starletin status prvo je udario kaskader Uroš Ćertić koji je Marku rekao da se maneken srozao time što je bio sa Stanijom, te da on nije smio sebi da dozvoli da bude sa “takvom djevojkom”, a na njegovo izlaganje nadovezao se Golubović:

– Vi kao da pričate o akademskoj građanki. Imamo nas dvojica dosta zajedničkih prijatelja. Pao je pod pritisak i srozao se što je bio sa djevojkom koja se sa golim s..ama šetala po terasama, g..ila, ali dečko na tvom nivou nikad nije trebao da dozvoli da bude sa jednom takvom. Taj dečko treba da bude sa kćerkom Milke Forcan a ne sa Stanijom koja se za paparaco šeta g.la po terasi. Ti imaš ponašanje, genetiku i izgled da ti biraš, a ne ove. Samo kreten muškarac priča da nije u redu da ne prizna šta ste radili – rekao je Ćertić, pa dodao:

– Ne može da bude boginja od metar pedeset, atraktivna okej jeste. Je l’ ste vi ludi bre? Daj molim te, ti si za nju Ajnštajn. To se j..e utorkom uveče u šest ujutru kad se ne javljaju drugih pet. On ima ime i reputaciju jer je uspješan maneken, lijep i umije da se ponaša, a ne zbog čobanke koja se šeta za džabe – rekao je Uroš, a potom se nadovezao Kristijan:

– Prva je čepila pi..e na Instagramu i prva je dobila fejk stvari od toga. Ja kažem šifru “sijeno”, ona ode gore i ja je i…em i završim – rekao je Kristijan.

.

.

.

.

.

Vijesti

Novi zemljotres u BiH: “Trajao je kratko i bio snažan”

Published

on

By

Novi zemljotres pogodio je Bosnu i Hercegovinu, objavio je Euromediteranski seizmološki centar (EMSC).  Prema prvim podacima EMSC-a, zemljotres je zabilježen u 22:17 sati na 14 kilometara istočno od Stoca.

Izmjerena jačina zemljotresa iznosila je 3.1 stepen po Rihterovoj skali. Zemljotres nije dugo trajao, prema komentarima na EMSC forumu. Podrhtavanje tla se osjetilo i u Međugorju, Čapljini, Ljubinju, Nevesinju i Trebinju, kao i Dubrovniku u Hrvatskoj. Kako tvrde korisnici EMSC-a, potres je kratko trajao i nije bio toliko snažan.

Continue Reading

Vijesti

Škola iz Bosne upozorava na ženu koja pokušava prevarom oteti djecu

Published

on

By

Druga osnovna škola Živinice ja na svom Facebooku objavila fotografiju žene za koju kažu da ispred škole vrbuje djecu, odnosno nagovara ih da pođu sa njom. Objavom su željeli upozoriti roditelja na opasnost, a s obzirom na to da policija ne može ništa uraditi jer nema dokaz o bilo kakvim lošim namjerama snimljene žene.

Ona je, kako navode, zaustavila osmogodišnju djevojčicu i nagovarala je da pođe s njom. Djevojčica je kazala da joj je žena rekla kako ju je poslao njen otac jer hitno moraju ići za Njemačku. Nakon što se učenica uspjela otrgnuti, žena joj je zaprijetila da nikome ne smije reći jer će opet doći. “Nedavno se u Tuzli desio sličan slučaj, a jučer i kod nas.

Nepoznata žena srednjih godina je zaustavila učenicu drugog razreda, pred školom, razgovarala sa njom, i ponovo na ulazu u školu prišla toj djevojčici i razgovarala, nagovarajući je da pođe s njom. Zaprijetila joj je da ne smije nikome govoriti i da će opet doći. Kamere su sve zabilježile. Policija vodi istragu.

Skrenite, molim vas, pažnju djeci da idu u grupama i da odmah prijave bilo kome ako im se obrati nepoznata osoba. Žena ima dužu plavu kosu”, naveli su oni. Podjećamo, u Tuzli je prošli mjesec došlo do sličnog incidenta kada je sredovječni muškarac pokušao oteti 12-godišnjeg dječaka dok se vraćao iz škole. Muškarac je zaustavio automobil pored dječaka i pozvao ga da uđe što je on odbio i otrčao kući.

Continue Reading

Vijesti

Evakuacijski timovi u Kijevu dijele stanovništvu tablete joda

Published

on

By

U evakuacijskim centrima u Kijevu distribuiraju se tablete joda radi eventualnog nuklearnog udara na glavni grad, objavilo je gradsko vijeće, javlja britanski Telegraph.

Gradske vlasti su u saopćenju rekle da će tablete biti podijeljene stanovnicima područja potencijalno obuhvaćenih nuklearnim zračenjem. Tablete s kalijevim jodom mogu pomoći u blokiranju apsorpcije štetnog zračenja ako se uzmu neposredno prije ili neposredno nakon izlaganja nuklearnom zračenju.

Ukrajina se odlučila na ovaj korak nakon što je Kremlj u utorak poručio da “ne želi učestvovati u nuklearnoj retorici koju je Zapad proširio“,nakon medijskog izvještavanja da je Rusija pokazala spremnost da upotrijebi nuklearno oružje u sukobu s Ukrajinom.

Ranije je ruski predsjednik Vladimir Putin rekao da će “upotrijebiti sva sredstva koja su mu na raspolaganju” da dobije rat. Ta izjava je došla u trenutku kada su se ruske kopnene snage povlačile pred ukrajinskim protunapadom kod grada Limana.

Continue Reading

U TRENDU

Copyright © 2014 Atraktiva.Net