Connect with us

Vijesti

3.000 eura kupaći, 60.000 dala za čizme, 100.000 za parfeme: Taki otkrio koliko je pukao za Majinu garderobu, a to nije sve!

Published

on

Taki, kako komentarišeš izjavu Dejana Dragojevića da ste ti i Maja u incestuoznom odnosu?

– Ne bih mu davao na važnosti. Ma budala, ko to još može da izjavi, monstrum.

Kako ti se dopada početak nove sezone?

– Ove godine je „Zadruga” postala od početka odmah zanimljiva. Ima dosta osvježenja, ima dosta novih učesnika, ali nikako da zavrte neku priču. Opet se sve vrti oko Maje. Ovo je šesta „Zadruga” i vidi se da se Maja izdvojila od svih.

Da li ti se čini da je Maja malo sazrela?

– Rekao bih da je Maja sazrela u međuvremenu, ali i zna da igra rijaliti. Ovo njoj nekako leži, no vidjećemo, tek je početak ovog ringišpila. Zasad se super drži. Vidim da daje konkretne odgovore. Nema kod nje cile-mile. Postoje neki koji ni njoj ne odgovaraju, ali non-stop se govori i piše o Maji Marinković.

Advertisement

Da li je istina ono što je Kristijan ispričao, da si htio da se ub.ješ zbog Maje?

To je bilo više u afektu. Kića i ja se znamo 40 i više godina. Odrasli smo zajedno. On je otišao jednim putem, ja sam se okrenuo ka fudbalu i sportu. Inače, dugo se nismo vidjeli jer je on bio na nekim drugim destinacijama. Kristijan i ja smo danas u super odnosima. On ima ovdje jedan restorančić sa odličnom hranom i ja s vremena na vrijeme odem kod njega na ručak. Bio sam tamo prije sedam-osam dana.

Kako komentarišeš Bugarina?

– On je mnogo interesantan, zapravo, mnogo je namazan. On je bio u već dva rijalitija. Nije on naivan. Malo se pravi da je lud, da nešto ne razumije, inače, iskusan je on rijaliti igrač.

Misliš li da bi on poklekao pred Majom kada bi ona htjela da bude sa njim?

Čuo sam da je njegova gospođa izjavila kako on može da ima djevojku u „Zadruzi”, neku avanturicu od dan-dva, i ništa više. Tako sam ja čuo, on valjda ima tu neku vjerenicu u Bugarskoj. Pa Maja je lijepa i atraktivna djevojka, ali ja njemu ne vjerujem ništa.

Advertisement

Da li si primijetio da postoji još nekoliko muškaraca kojima se Maja dopada?

– Nemam šta da kažem, to se vidi. Pa vidjeli ste njen ulazak, njen stajling, uložila je djevojka u sebe.

Prema njegovim riječima, on ima neku curu napolju. Vidio sam da komentariše i kako imamo neke zajedničke prijatelje. Ali mislim da on pod hitno mora malo da se smiri, mnogo je žustro krenuo. I Maja mu je rekla da mora malo da se smiri. On je pametan momak, ima šta da kaže.

Kako ti se činio odnos Maje i Jelene Golubović?

– Kako je Maja ugasila Jelenu Golubović za dva minuta, nema je nigdje. Sve ih je Maja pogasila tamo.

Šta si savjetovao Maju prije ulaska u „Zadrugu”?

– Savjetovao sam Maju da bude sama, najbolja je kada je sama u rijalitiju. I može da se druži sa Miljanom, mojim drugarom.

Advertisement

Da li Maja konačno može da pobijedi ove godine?

– Sve su ovo sitne ribe, poslije će u kuću ući mnogo dobrih i jakih igrača. Možda i neko od onih koji su godinama ranije pobjeđivali, možda i neko od starijih koji imaju veliku armiju fanova iza sebe. Ovo što zasad Maja pokazuje jeste da dominira. Ima velike šanse za pobjedu.

Koliko je Maja uložila u sebe prije ulaska u „Zadrugu 6”?

– Unijela je unutra 22 džaka sa garderobom, samo je haljina koju je nosila na ulasku 1.000 eura. Poludio sam kad sam to čuo. Samo u jednoj kozmetičkoj radnji je pukla 100.000 dinara, i to bez parfema. Imam i račun ako hoćete da vam pokažem. Ali je ona sve to uzela za deset mjeseci boravka tamo. Pukla je 25.000 eura sigurno. Pored toga, ona ima još stvari koje tek treba da joj ubacim. Treba da joj dam bunde i zimsku garderobu. Unutra je unijela 30 kupaćih kostima, a svaki košta po 100 eura. Znači 3.000 eura su samo kupaći koštali. Čizmice je platila, bože me sačuvaj, ne smijem ni da kažem, 60.000 dinara su koštale. Nije smjela ni da mi kaže koliko su koštale.

Ma nije puno, ali ona je uzela 10 pari! Ona je bog! Ona mi kaže: „Taki, ja sam Maja Marinković.” I aj sad ti meni kaži, šta ja njoj da kažem.

.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Vijesti

Novi zemljotres u BiH: “Trajao je kratko i bio snažan”

Published

on

By

Novi zemljotres pogodio je Bosnu i Hercegovinu, objavio je Euromediteranski seizmološki centar (EMSC).  Prema prvim podacima EMSC-a, zemljotres je zabilježen u 22:17 sati na 14 kilometara istočno od Stoca.

Izmjerena jačina zemljotresa iznosila je 3.1 stepen po Rihterovoj skali. Zemljotres nije dugo trajao, prema komentarima na EMSC forumu. Podrhtavanje tla se osjetilo i u Međugorju, Čapljini, Ljubinju, Nevesinju i Trebinju, kao i Dubrovniku u Hrvatskoj. Kako tvrde korisnici EMSC-a, potres je kratko trajao i nije bio toliko snažan.

Continue Reading

Vijesti

Škola iz Bosne upozorava na ženu koja pokušava prevarom oteti djecu

Published

on

By

Druga osnovna škola Živinice ja na svom Facebooku objavila fotografiju žene za koju kažu da ispred škole vrbuje djecu, odnosno nagovara ih da pođu sa njom. Objavom su željeli upozoriti roditelja na opasnost, a s obzirom na to da policija ne može ništa uraditi jer nema dokaz o bilo kakvim lošim namjerama snimljene žene.

Ona je, kako navode, zaustavila osmogodišnju djevojčicu i nagovarala je da pođe s njom. Djevojčica je kazala da joj je žena rekla kako ju je poslao njen otac jer hitno moraju ići za Njemačku. Nakon što se učenica uspjela otrgnuti, žena joj je zaprijetila da nikome ne smije reći jer će opet doći. “Nedavno se u Tuzli desio sličan slučaj, a jučer i kod nas.

Nepoznata žena srednjih godina je zaustavila učenicu drugog razreda, pred školom, razgovarala sa njom, i ponovo na ulazu u školu prišla toj djevojčici i razgovarala, nagovarajući je da pođe s njom. Zaprijetila joj je da ne smije nikome govoriti i da će opet doći. Kamere su sve zabilježile. Policija vodi istragu.

Skrenite, molim vas, pažnju djeci da idu u grupama i da odmah prijave bilo kome ako im se obrati nepoznata osoba. Žena ima dužu plavu kosu”, naveli su oni. Podjećamo, u Tuzli je prošli mjesec došlo do sličnog incidenta kada je sredovječni muškarac pokušao oteti 12-godišnjeg dječaka dok se vraćao iz škole. Muškarac je zaustavio automobil pored dječaka i pozvao ga da uđe što je on odbio i otrčao kući.

Continue Reading

Vijesti

Evakuacijski timovi u Kijevu dijele stanovništvu tablete joda

Published

on

By

U evakuacijskim centrima u Kijevu distribuiraju se tablete joda radi eventualnog nuklearnog udara na glavni grad, objavilo je gradsko vijeće, javlja britanski Telegraph.

Gradske vlasti su u saopćenju rekle da će tablete biti podijeljene stanovnicima područja potencijalno obuhvaćenih nuklearnim zračenjem. Tablete s kalijevim jodom mogu pomoći u blokiranju apsorpcije štetnog zračenja ako se uzmu neposredno prije ili neposredno nakon izlaganja nuklearnom zračenju.

Ukrajina se odlučila na ovaj korak nakon što je Kremlj u utorak poručio da “ne želi učestvovati u nuklearnoj retorici koju je Zapad proširio“,nakon medijskog izvještavanja da je Rusija pokazala spremnost da upotrijebi nuklearno oružje u sukobu s Ukrajinom.

Ranije je ruski predsjednik Vladimir Putin rekao da će “upotrijebiti sva sredstva koja su mu na raspolaganju” da dobije rat. Ta izjava je došla u trenutku kada su se ruske kopnene snage povlačile pred ukrajinskim protunapadom kod grada Limana.

Continue Reading

U TRENDU

Copyright © 2014 Atraktiva.Net