Connect with us

Vijesti

Ostavljena ukrajinska izbjeglica: Maštala sam da imamo djecu, a on me izbacio na ulicu!

Sofija Karkadim, izbjeglica iz Ukrajine, koja je pobjegla sa čovjekom koji joj je otvorio vrata njegovog porodičnog doma u Britaniji, oglasila se nakon što je javnost doznala za krah njihove ljubavne veze.

Podsjetimo, Tony Garnett, primio je izbjeglu Sofiju u zajednički dom gdje je živio sa svojom ženom Lornom i njihovo dvoje djece. Međutim, Ukrajinka ga je toliko “opčinila” da je ubrzo odlučio spakovati kofere i odseliti se s njom.

Nakon četiri i pol mjeseca, i Sofija je doživjela Lorninu sudbinu. Tony je ostavio, a izjavio je da, iako se na početku trudio da njihova veza uspije, sada uviđa da je pogriješio.

Sada se javila i slomljena Sofija, koja tvrdi da nema gdje živjeti.

“Izgubljena sam. Srce mi je slomljeno i još uvijek gajim osjećaje prema Tonyju. Ovdje nemam nikoga. Nemam kuće, nemam novca. Nemam prijatelja”, objasnila je, pa zatim nastavila:

“Nikad nisam povrijedila Tonyja. Nikad ga nisam napala. Bila sam jako uznemirena zbog nekih stvari u vezi s njegovom partnericom Lornom i njihovom djecom. Ali obećao je da će paziti na mene i učiniti da sve bude u redu”, objasnila je.

Advertisement

Sofija kaže da od prekida njihove veze boravi na “odvratnom mjestu” u Bradfordu gdje ju je smjestila policija. Kako prenosi The Sun, nekoć je sanjala o zajedničkoj budućnosti sa Tonyjem, a danas ne zna šta će biti njen idući potez.

“Htjeli smo se vjenčati i mislila sam da bismo mogli imati djecu za pet-šest godina. Sanjala sam o životu s njim. Ne razumijem kako se ovo dogodilo. Nije mi dopustio da odem u našu vlastitu kuću i dvaput sam uhićena jer sam htjela nasamo razgovarati s njim. Prekinuo je sa mnom preko poruke i izbacio me na ulicu, nije ga bilo briga ni jesam li na sigurnom”, govori Sofija.

Tvrdi da je Tony sada pokazao sasvim suprotno lice od onoga s kojim je do sada bila upoznata.

Sofija je priznala da tokom bijesnog ispada jeste zabila nož u zid njene i Tonyjeve kuće, no da on tada uopšte nije bio tamo prisutan. Također, rekla je kako je iz Ukrajine pobjegla iz jedne nasilne veze, u kojoj joj je bivši partner čak slomio čeljust.

“Ne znam što da radim, vjerovatno ću se vratiti u Ukrajinu. Ali jako sam uzrujana”, rekla je.

Sofijina viza koja joj je omogućila status hitne izbjeglice na šest mjeseci, istječe za nekoliko sedmica. S druge strane, Tony je izjavio kako se nada da će Sofija pronaći mjesto na kojem će biti sigurna.

“Ona je iz Lavova koji zapravo nije toliko pogođen kao drugi dijelovi Ukrajine. Stoga se nadam da će biti sigurna sa svojom porodicom”, rekao je.

.

Advertisement
Pročitaj cijeli članak
Advertisement
Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

Žestoka svađa ljubavnice i žene! Anđela pobijesnila nakon prozivki Zvezdanove bivše, pa joj uzvratila: Komentarišeš me 24 sata!

Rijaliti učesnice i ljute rivalke Anđela Đuričić i Ana Ćurčić ušle su u novi klinč zbog klipa u kom Ana imitira Anđelu.

Naime, Đuričićevoj se nije dopalo šta je videla pa se odmah ubacila i potkačila Anu.

– Šta da kažem, svojim delima sam rekla o sebi, a ona svojjim rečima o sebi – rekla je Anđela.

– Ja svojim rečima o tebi, a delima o sebi – rekla je Ana.

– Komentariše me 24 sata – rekla je Anđela.

Advertisement
– Je l’ si se zaprala mala? Ne može ona da ukapira beogradski fazon – rekla je Ana.

– Ja sam crnogorka i ponosna sam jer nemam beogradski fazon dok vi priželjkujete da letujete kod mene – rekla je Anđela.

Naš šmek, ona nije išlifovana devojka, čak ni poentu klipa ne može da razume – rekla je Ana.

Rekla si Ani Spasojević da joj prenese da se zapere, u kom smislu – upitala je Ivana.

– Ne mogu, moram da budem fina. Dovoljno sam rekla. Videćemo te neke klipove, pa će ljudi shvatiti – rekla je Ana i dodala:

Advertisement
– Ja sam nju izimitirala, ali ne omalovažavala nego izimitirala način na koji izgovara.

– Ne dopuštam da se udara na moje mesto odakle potičem – rekla je Anđela.

– To je bilo više karikiranje tvog iritantnog glasa, pa i moj je iritantan – rekla je Ivana.

Advertisement
Izvor: Kurir 

Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Bivši partner Merime Njegomir udao kćerku, a mladina majka nije došla na svadbu, sve zbog stana!

Dragoljub Marković, nekadašnji partner Merime Njegomir, udao je kćerku Dariju Marković, a veselje na ranču u Surčinu nije moglo da prođe bez incidenta.

Kako Kurir saznaje, mladina majka, to jest prva supruga biznismena, nije se pojavila na svečanoj ceremoniji, i to zbog imovine.

To tvrdi i naš sagovornik koji je bio na veselju kuma pokojnog premijera Zorana Đinđića.

– Mnogo je bilo lijepo veselje, ali nije moglo da prođe bez konflikta. Darija se udala za svog izabranika Milutina Pešića, s kojim ima dijete, i ništa nije slutilo da nešto može poći po zlu. Na zabavi je bio Branislav Lečić, kao i Goran Bregović, Dragoljubovi bliski prijatelji, ali ostale zvanice su primijetile da se nije pojavila mladina majka, i to zbog konflikta koji je nastao zbog stana u centra Beograda – priča  sagovornik i objašnjava detalje:

– Taj stan Dragoljubova prva supruga, od koje se razveo prije trideset godina, na sve načine pokušava da prisvoji za sebe, a na štetu svog djeteta. Dragoljub je svojevremeno kupio tu nekretninu i namijenio je kćerki. Međutim, majka joj je uzela stan i ne želi da joj ga da. Potkrovlje koje je Dragoljub renovirao je bilo u vlasništvu njegove bivše žene, a kada je adaptacija bila završena, ona je odbila da prebaci stan na njihovo dijete iako je takav bio dogovor. Mlada je blistala iako joj nije bilo svejedno pošto joj se majka nije pojavila na najvažnijem danu u njenom životu. Eto, sukob je u toku i ko zna kako će se završiti – kaže naš izvor.

Advertisement
Tim povodom pozvali smo Dragoljuba, koji je potvrdio naša saznanja i čak nam i ustupio fotografije sa slavlja, piše Kurir.

– Tačno je to što ste čuli. Ne bih da detaljišem o porodičnim problemima. Tužno je to što čini majka mog djeteta. Ne bih da ulazim u detalje. Kratka romansa Kontaktirali smo i s mladinom majkom na broj telefona poznat redakciji, ali ona nije bila dostupna.

Podsjetimo, Merima Njegomir i Dragoljub započeli su vezu u februaru 2015. godine. Poslije dva mjeseca pjevačica se iz centra grada preselila na njegovo imanje u Surčinu. Živjeli su zajedno oko godinu i po pa su se na jesen 2016. razišli. Svojevremeno se dosta pisalo o Dragoljubovom razvodu s prvom suprugom zbog toga što mu je ona tada tražila isplatu od 13 miliona eura na ime imovine stečene u braku. Kao razlog za krah braka navela je pjevačicu Miru Škorić, navodeći da je ona bila ljubavnica njenog muža.

Pjevačica je tad pobijesnila i izjavila da će tužiti suprugu biznismena za laž, navodeći da ju je ona ranije pratila automobilom i proganjala pozivima i porukama.

Advertisement
.

.

.

.

Izvor: Kurir 

Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Divna i Marko DNK ušli u Zadrugu: Švalerka i on su me izbacili iz kuće!

Voditeljka Dušica Jakovljević je otkrila publici i predstavnicima sedme sile ko su novi takmičari “Zadruge 6”.

Marko i Divna DNK su od večeras zvanični učesnici šeste sezone rijalitija.

Oni su u studiju u razgovoru sa Dušicom otkrili kakva očekivanja imaju od ove sezone.

– Šta vi očekujete kada uđete, kakvu reakciju zadrugara – upitala je Dušica.

– Očekujemo samo najbolje, da nas cene i vole – rekla je Divna.

Advertisement
– Ja bih hteo da kažem, samo da nađem unutra ženu svog života – rekao je Marko.

– Voli Marko da me pravi ljubomornom, a i ja njega – priznala je Divna.

– Uvek ćemo do kraja biti zajedno. Malo ćaskanja u prolazu može proći – rekao je Marko.

Divna je progovorila i o Markovim novim aferama. 

Zatekla sam ga jednom sa jednom devojkom, tad kad me je izbacio. Ona došla sa raščupanom kosom. Meni je ona rekla da nema ništa sa Markom, ali da je samo njen. Svađale smo se, popi*dela sam i sa Markom sam se svađala i oni su se na kraju dogovorili kako da me izbace iz kuće. Nisam ga tukla – rekla je Divna.

Advertisement
Gde god idem i šta god da rasdim, uvek se vratim svojoj ženi – rekao je Marko.

Podsetimo, Marko i Divna DNK učestovali su u “Zadruzi 1” a publika ih pamti po smešnim anegdotama.

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

U TRENDU

Copyright © 2014-2022 Atraktiva.Net