Connect with us

Zadruga

“CIJELI ŽIVOT MAŠTAMO O TOME” EMOTIVNA OBJAVA LUNE I MARKA IZ AMERIKE: Podijelili Lijepe Vijesti (FOTO)

CIJELI ŽIVOT MAŠTAMO O TOME” EMOTIVNA OBJAVA LUNE I MARKA IZ AMERIKE: Podijelili Lijepe Vijesti (FOTO)

Bivši rijaliti učesnici Luna Đogani i Marko Miljković otputovali su na dugo željeno putovanje u Ameriku, gdje istražuju i upoznaju se sa svim znamenitostima, ali i građevinama Beverli Hilsa.

Poslije gustiranja kafe na Tajms Skveru, popularnoj Raskrscnici svijeta, njih dvoje su krenuli u obilazak vila svjetskih faca koje žive u ovom okrugu Los Anđelesa.

Prva u nizu našla se vila popularnog para Bijonse i Džej Zija, koja je od znatiželjnih pogleda zaštićena visokom kapijom sa specifičnim detaljima. Ono što se na fotografiji može primijetiti jeste da ova kuća na spratu ima nekoliko soba sa čijih terasa se pruža pogled na zelenilo.

Kako su nastavili dalje, par je naišao na jednu od nekretnina koje su u vlasništvu Dženifer Lopez čiji su dvorište, ali i kuća zaštićeni živom ogradom.

Jedna od njoj najomiljenijih ličnosti, rijaliti zvijezda Kim Kardašijan, ima vilu sa raskošnim dvorištem, kuću okrečenu u bež boju, sa visokim prozorima, te puca raskoš već na prvi pogled.

Advertisement

– Cijeli život sam maštala da vidim ovaj znak uživo – napisala je Luna uz jednu od objava.

Pročitaj cijeli članak
Advertisement
Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zadruga

Ivan Marinković prolio gorke suze: Progovorio o susretu sa sinom, Marija i Miljana zajecale, ovo su najemotivnije scene u Zadruzi!

U Zadruzi je pušten video-klip Ivana Marinkovića i njegovog prvog susreta sa sinom. Zadrugari su ponovo imali priliku da ogledaju jedan od najemotivnijih trenutaka, prilikom čega su mnogi bili na ivici suza.

– Miljana, ti si sinoć rekla da ne znaš kako da reaguješ na lijepe stvari.  Ti si blistala sinoć, dok si sve ovo gledala – rekla je Ivana.

– To mi je bila želja, Ivana. Ne mogu sada da pričam – kazala je Miljana.

– Ona je sama mnogo vezana za oca – dodala je Marija.

– Imala sam sve, oca, majku i divnu porodicu. Nisam nikada osjetila nikakvu oskudicu – rekla je Miljana.

– Ivane, tvoja spontanost je doprinijela da sve ovo bude ovoliko emotivno – istakla je Ivana.

Advertisement

– Teže mi je nego juče. Juče sam se osjećao kao da se ništa nije ni desilo. Sada mi je nešto došlo, ali dobro. Ništa sve je okej – rekao je Ivan.

– Kako si se osjetio, kada si ga podigao? – upitala je Ivana.

– Ivana su tokom izlaganja savladale emocije, prilikom čega mu je prišla Zorica.

– Vidio sam ga skoro, ali sam nekako imao utisak kao da nikada nismo bili razdvojeni. Juče sam bio pod utiskom, ali ne volim da pričam sada o tome. Ono što sam i juče rekao iza toga stojim. Potrudio sam se da mi to ne bude glavni razlog mog učešća ovdje. Ovo jeste najbitnije, ali ovo što se do sada dešavalo neće biti bitno. Znam da nema šta više loše da se desi, kada smo on i ja u pitanju. Bio sam svjestan okolnosti svega što su donijele sve ove godine. Juče sam rekao da ide sa iskustvom sve. Koliko sam tokom života bio brzoplet za…j..em mu mater u pi..u – istakao je Ivan.

– Polako – dodala je Ivana.

– Koliko sam bio brzoplet, toliko sam za ove stvari, rekao je Ivan.

– Nemoj da plačeš, ajde – rekla je Zorica.

Advertisement

– Rekao sam da sam za mnoge stvari bio jako brzoplet, što nije valjalo. Nisam ja jedini pametan ovdje, ali su se sklopile kockice. Siguran sam da ništa ne može da pokvari njegov i moj odnos. Ne treba da pričam kakav ću ja imati odnos sa Miljanom, Marijom ikli Sinišom. Što on bude stariji, sve že biti manje važno. Svi treba da živimo svoje živote. Druge stvari te preokupiraju, mislimo da će se to riješiti samo od sebe, ali kada shvatimo da je od svega najbitnije to dijete, onda je to druga priča – kazao je Ivan.

.

.

.

.

Pročitaj cijeli članak

Zadruga

Prevario je pred milionima, ona mu unakazila lice, a sada obrt: Maja sve priznala, evo da li će Bilalu dati novu šansu!

Kako si, Majo? – pitala je Drvo.

– Bolje sam, bila sam jako loše. Osjećam se malo bolje, bila sam loše zbog svega što se izdešavalo, nisam očekivala da će tako nešto da me snađe. Sutra je moj dan, biću najveselija mlada. Mnogo me je zaboljelo i nisam očekivala da imam takve emocije, mislila sam da nije toliko ozbiljno. Samu sebe sam iznenadila, baš mi je bilo teško. Ona je ispala jako loš čovjek prema meni, ali on je kriv što je to dozvolio. Bez foliranja, jako sam loše bila juče. Danas sam bolje, a sutra ću da budem najveselija, Ne znam u kom smjeru će moći naš odnos da se odvija, ne znam da li ima poente da bude bilo čega poslije takve stvari. Postavila sam par zahtjeva ako bude htio da se trudi, ali mislim da ću uvijek da prebacujem tu stvar koja se dogodila – pričala je Maja.

Maji, zanima me šta sad misliš o Bilalovim emocija prema tebi? – pitao je Drvo.

– Sinoć je plakao i rekao je da me voli i da je zaljubljen u mene. Mislim da je spavao sa njom iz inata i da je bio jako pijan. On pijan ne zna šta radi i vidi samo ženski polni organ. Njoj ne bih ni ime uzimala u usta koliko mi je gadna. Mislim da ima emocije prema meni. On stalno prebacuje da sam rekla za Filipa, a mislim da ne postoji opravdanje šta god da sam izgovorila. Mislim da djela govore o nama, a on je rekao sve o sebi – pričala je Maja.

Žao mi je što se sve izdogađalo i da si sumnjala u njegove emocije i da mu nisi vjerovala – dodalo je Drvo.

– Ja vjerujem da on ima emocije, ali on je klinac. Nije meni lako sada, ja dva dana ne mogu da dođem sebi. Ne mogu da opišem kako sam se juče osjećala, sebe nisam mogla da prepoznam, Ne mogu da se oporavim i da prestanem da plačem. Juče sam bila katastrofa i baš me je povrijedio. Uradio je bezosjećajjnu stvar, ajde da uzmem da je bio pijan. On da je želio bio bi sad sa njom. Vidi da je sam i da ćuti, opet mi prebacuje Filipa, ali to nema težinu kao to što je on meni uradio. Tako olako da pređem preko prevare ispala bih najveća jadnica, a sebe ne smatram jadnicom. Mislim da sam jaka djevojka, ali me je pogodilo. Moraće on da se potrudi oko mene, ako misli da hoće da nastavimo. Vidjela sam da imam emocije, nisam ovo očekivala. Tek sad vidim kad se desilo, koliko je mene to zaboljelo. Ispao je užasan – govorila je Marinkovićeva.

Kako će se odvijati sutrašnji dan? – pitalo je Drvo.

– Sutra će da bude najveseliji dan. To je moj dan i neću da se vidi da sam tužna. On je moj bivši dečko, ko je sa mnom u relaciji koju ne znam kako da nazovem. Imamo komunikaciju, ali sam jako razočarana u njega. Sutra će da bude savršeno, daću sve od sebe da budem najveselija mlada – rekla je Maja.

Advertisement

Ja se nadam da će vaša ljubav pobijediti – poručila je Drvo.

– Kako sebe uhvatim u trenutku da ne vjerujem šta me snađe. Ne znam koliko je njegova ljubav prava prema meni, ajde da se poljubio, ali to baš tako da uradi… Šteta. Jedino vrijeme i samo vrijeme – govorila je Maja.

Misliš li da ćeš naći snage da mu oprostiš? – pitalo je Drvo.

– Sve zavisi od njega i njegovog ponašanja. Ne dopada mi se što ne prihvata da je kriv i ukazuje mi na moje greške, kao da ja ne znam da nisam normalna kad pravim takve scene. Jasno je kao dan da oni to prouzrokuju u meni, ne treba da rade stvari koje mene povređuju. Ja prihvatam da sam kriva u neku ruku, možda nešto uradim namjerno da bih ga povrijedila, ali nikad ne bih išla do te mjere. Mogla sam da uradim sa nekim sa kim se on najmanje nada, ali nikad to ne bih uradila i ne bih spustila sebe na grane na koje je on sebe spustio. Mislim da treba da se potrudi, a ne da spominje Filipa. Filipa jesam jako voljela, ali jedno je reći, a drugo uraditi, pogotovo na taj dan i na takav način – rekla je Maja.

Da li ti kaže da se kaje? – pitalo je Drvo.

– Da, rekao mi je da je to uradio jer je bio pijan i jer sam ga vrijeđala. Mislim da je to uradio da bi me preduhitrio. Ja sam jako osvetoljubiva i nikad mu ovo neću zaboraviti. Neću mu vratiti na isti način, jer ću ispasti ološ kao on. Kaje se i bio je pijan, besan, izvrijeđala sam ga i on je mene. Desila se tučica, ali ja to stavim u ljubavnu svađu, nije to razlog da spavaš sa drugom djevojkom. Pogriješio je i nema opravdanje. Mogu da oprostim ako vidim da se istinski kaje i da se njegovo ponašanje poboljšava, ali to se teško zaboravlja – nastavila je Marinkovićeva.

.

.

Pročitaj cijeli članak

Zadruga

Ovo su svi iščekivali, Maja Marinković zasijala u vjenčanici: Starleta će u ovoj toaleti izgovoriti sudbonosno Da!

Tim povodom starleta je isprobala toaletu u kojoj će zasijati na vjenčanju.

Maja nije mogla da sakrije koliko je oduševljena jer je svaka njene želja sprovedena u djelu, pa je svakim trenutkom bila sve uzbuđenija jer se bliži njen veliki dan.

Podsjetimo, Maja Marinković je nakon saznanja da ju je Bilal prevario nasrnula na njega i napravila mu ogrebotine po licu, a ubrzo potom je reagovala produkcija i kaznila starletu.

.

.

.

..

.

Pročitaj cijeli članak

U TRENDU

Copyright © 2014-2022 Atraktiva.Net