Connect with us

Vijesti

Lazića u inostranstvu čuva kriminalac: Svi pričaju o nestanku pjevača, a otkriveno ko je muškarac koji mu čuva leđa!

Pjevač Darko Lazić nije se pojavio na zakazanom nastupu u Švedskoj, a niko ne zna gdje je sada on. Darko je misteriozno nestao i niko od njegovih saradnika ne zna šta se s njim desilo i zbog čega se odlučio na ovaj korak.

Inače, kako je Kurir ranije pisao, pjevača odnedavno u inostranstvu čuva  žestoki momak rodom iz Banovića.

Riječ je o čovjeku koji je često povezivan s kriminalnim obračunima i za to mu je suđeno svojevremeno, a prema njegovom svjedočenju, dva puta su pokušali da ga ub.ju. On je sada non-stop uz Lazića kao njegov tjelohranitelj, što je za Kurir potvrdio  izvor prije dva mjeseca.

– Darko je često u dijaspori i u posljednje vrijeme stalno je s njim taj momak. Priča se da ga je angažovao Darkov menadžer, ali zašto, to niko ne zna. Mislim da nije u pitanju nikakva zaštita, u smislu da njemu prijeti opasnost i da je na neki način ugrožen, već je to vjerovatno iz nekih drugih razloga. Viđao sam ih nekoliko puta u prolazu. On je s Darkom na svakom nastupu i s njim ide svuda gdje treba, čak ga i do hotela prati. Koliko znam, kad je u Srbiji, taj momak ne ide s njim – kazao je Kurirov sagovornik.

O žestokom momku iz Banovića ima dosta novinskih članaka na internetu, svi su iz rubike crna hronika. On je prije dvije godine svjedočio u krivičnom procesu pod nazivom “Skarfejs”, kada se sudilo kriminalnoj grup. On je tada za medije pričao o razlogu sukoba s drugom grupom, oštro demantujući da je njemu drugi žestoki momak u jednoj teretani u Banovićima  nanio povrede.

– Bilo je upravo suprotno, ja sam njega  pretukao. Zato je kasnije donio pištolj i rekao da će me ub.ti. Ima svjedoka, bio je i snimak, ali je obrisan – tvrdio je žestoki momak iz Banovića.

On je tada kazao da su dva puta pokušali da ga likvidiraju, a da je razlog uličnog rata podjela ugostiteljskih objekata koje su “štitili”.

– Sukob je počeo prije pet godina. Mi smo isprva svi bili jedna ekipa. S tim momkom sam bio najbolji prijatelj. Znači, bili smo s DM.. Kada je D.M. otišao u zatvor, kormilo je uzeo on. Problem je nastao oko ovih objekata koje smo štitili, jer smo se G.R. i ja odvojili od njega i radili sami. Dodatno se zakuhalo kada sam otišao u Švajcarsku kod M.H. (producent Darka Lazića, prim. aut.) i kada sam objavio na Fejsbuku sliku s njim. Kada su vidjeli tu fotografiju, počeli su otvoreni sukob i prijetnje – kaže Nurković.

Advertisement

Prema navodima iz optužnice, za likvidaciju nuđeno je 2.500 eura, a za te potrebe izvršilac je trebalo da koristi motocikl “vespa” i posebnu silikonsku masku s vještačkim licem da ga ne bi očevici prepoznali, a ove navode potvrdio i žestoki momak iz Banovića.

– Zbog te maske akcija u kojoj su pohapšeni je i dobila naziv “Skarfejs” – izjavio je on za Avaz.ba.

Žestoki momak iz Banovića je prije četiri godine čuvao i Radišu Trajkovića Đanija, o čemu se javno hvalio za jedan portal, pristajući da ga novinari oslovljavaju kao “žestokog momka”.

– Najljepše iskustvo do sada nosim s popularnim folk pjevačem Đanijem. Osim sjajnog honorara, ponio se kao pravi kavaljer i gospodin. Nekoliko dana provedenih s njim, pozamašna svota i na kraju dobra pjesma, bilo je zaista pravo zadovoljstvo, ali i čast biti uz takvog jednog umjetnika – pričao je on.

Pročitaj cijeli članak
Advertisement
Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

Žestoka svađa ljubavnice i žene! Anđela pobijesnila nakon prozivki Zvezdanove bivše, pa joj uzvratila: Komentarišeš me 24 sata!

Rijaliti učesnice i ljute rivalke Anđela Đuričić i Ana Ćurčić ušle su u novi klinč zbog klipa u kom Ana imitira Anđelu.

Naime, Đuričićevoj se nije dopalo šta je videla pa se odmah ubacila i potkačila Anu.

– Šta da kažem, svojim delima sam rekla o sebi, a ona svojjim rečima o sebi – rekla je Anđela.

– Ja svojim rečima o tebi, a delima o sebi – rekla je Ana.

– Komentariše me 24 sata – rekla je Anđela.

Advertisement
– Je l’ si se zaprala mala? Ne može ona da ukapira beogradski fazon – rekla je Ana.

– Ja sam crnogorka i ponosna sam jer nemam beogradski fazon dok vi priželjkujete da letujete kod mene – rekla je Anđela.

Naš šmek, ona nije išlifovana devojka, čak ni poentu klipa ne može da razume – rekla je Ana.

Rekla si Ani Spasojević da joj prenese da se zapere, u kom smislu – upitala je Ivana.

– Ne mogu, moram da budem fina. Dovoljno sam rekla. Videćemo te neke klipove, pa će ljudi shvatiti – rekla je Ana i dodala:

Advertisement
– Ja sam nju izimitirala, ali ne omalovažavala nego izimitirala način na koji izgovara.

– Ne dopuštam da se udara na moje mesto odakle potičem – rekla je Anđela.

– To je bilo više karikiranje tvog iritantnog glasa, pa i moj je iritantan – rekla je Ivana.

Advertisement
Izvor: Kurir 

Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Bivši partner Merime Njegomir udao kćerku, a mladina majka nije došla na svadbu, sve zbog stana!

Dragoljub Marković, nekadašnji partner Merime Njegomir, udao je kćerku Dariju Marković, a veselje na ranču u Surčinu nije moglo da prođe bez incidenta.

Kako Kurir saznaje, mladina majka, to jest prva supruga biznismena, nije se pojavila na svečanoj ceremoniji, i to zbog imovine.

To tvrdi i naš sagovornik koji je bio na veselju kuma pokojnog premijera Zorana Đinđića.

– Mnogo je bilo lijepo veselje, ali nije moglo da prođe bez konflikta. Darija se udala za svog izabranika Milutina Pešića, s kojim ima dijete, i ništa nije slutilo da nešto može poći po zlu. Na zabavi je bio Branislav Lečić, kao i Goran Bregović, Dragoljubovi bliski prijatelji, ali ostale zvanice su primijetile da se nije pojavila mladina majka, i to zbog konflikta koji je nastao zbog stana u centra Beograda – priča  sagovornik i objašnjava detalje:

– Taj stan Dragoljubova prva supruga, od koje se razveo prije trideset godina, na sve načine pokušava da prisvoji za sebe, a na štetu svog djeteta. Dragoljub je svojevremeno kupio tu nekretninu i namijenio je kćerki. Međutim, majka joj je uzela stan i ne želi da joj ga da. Potkrovlje koje je Dragoljub renovirao je bilo u vlasništvu njegove bivše žene, a kada je adaptacija bila završena, ona je odbila da prebaci stan na njihovo dijete iako je takav bio dogovor. Mlada je blistala iako joj nije bilo svejedno pošto joj se majka nije pojavila na najvažnijem danu u njenom životu. Eto, sukob je u toku i ko zna kako će se završiti – kaže naš izvor.

Advertisement
Tim povodom pozvali smo Dragoljuba, koji je potvrdio naša saznanja i čak nam i ustupio fotografije sa slavlja, piše Kurir.

– Tačno je to što ste čuli. Ne bih da detaljišem o porodičnim problemima. Tužno je to što čini majka mog djeteta. Ne bih da ulazim u detalje. Kratka romansa Kontaktirali smo i s mladinom majkom na broj telefona poznat redakciji, ali ona nije bila dostupna.

Podsjetimo, Merima Njegomir i Dragoljub započeli su vezu u februaru 2015. godine. Poslije dva mjeseca pjevačica se iz centra grada preselila na njegovo imanje u Surčinu. Živjeli su zajedno oko godinu i po pa su se na jesen 2016. razišli. Svojevremeno se dosta pisalo o Dragoljubovom razvodu s prvom suprugom zbog toga što mu je ona tada tražila isplatu od 13 miliona eura na ime imovine stečene u braku. Kao razlog za krah braka navela je pjevačicu Miru Škorić, navodeći da je ona bila ljubavnica njenog muža.

Pjevačica je tad pobijesnila i izjavila da će tužiti suprugu biznismena za laž, navodeći da ju je ona ranije pratila automobilom i proganjala pozivima i porukama.

Advertisement
.

.

.

.

Izvor: Kurir 

Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Divna i Marko DNK ušli u Zadrugu: Švalerka i on su me izbacili iz kuće!

Voditeljka Dušica Jakovljević je otkrila publici i predstavnicima sedme sile ko su novi takmičari “Zadruge 6”.

Marko i Divna DNK su od večeras zvanični učesnici šeste sezone rijalitija.

Oni su u studiju u razgovoru sa Dušicom otkrili kakva očekivanja imaju od ove sezone.

– Šta vi očekujete kada uđete, kakvu reakciju zadrugara – upitala je Dušica.

– Očekujemo samo najbolje, da nas cene i vole – rekla je Divna.

Advertisement
– Ja bih hteo da kažem, samo da nađem unutra ženu svog života – rekao je Marko.

– Voli Marko da me pravi ljubomornom, a i ja njega – priznala je Divna.

– Uvek ćemo do kraja biti zajedno. Malo ćaskanja u prolazu može proći – rekao je Marko.

Divna je progovorila i o Markovim novim aferama. 

Zatekla sam ga jednom sa jednom devojkom, tad kad me je izbacio. Ona došla sa raščupanom kosom. Meni je ona rekla da nema ništa sa Markom, ali da je samo njen. Svađale smo se, popi*dela sam i sa Markom sam se svađala i oni su se na kraju dogovorili kako da me izbace iz kuće. Nisam ga tukla – rekla je Divna.

Advertisement
Gde god idem i šta god da rasdim, uvek se vratim svojoj ženi – rekao je Marko.

Podsetimo, Marko i Divna DNK učestovali su u “Zadruzi 1” a publika ih pamti po smešnim anegdotama.

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

U TRENDU

Copyright © 2014-2022 Atraktiva.Net