Connect with us

Vijesti

Potresna ispovijest žene iz BiH: ‘Suprug je slučajno priključio laptop na televiziju, a od onoga što sam vidjela mi cijelo tijelo utrnulo. Onda mi je zaprijetio‘

Djevojka iz BiH je bila presretna kada se udala za ljubav svog života i zatrudnila. Ali, kada je rodila, započele su njene muke. Muž se udaljio od nje, a ona je pretpostavila da je to zato što se nadebljala. Vremanom je suprugova nezainteresiranost sve više rasla. Provodio je dane na poslu i putovao na službena putovanja, dok je ona brinula o djetetu.

“Pretvorila sam se u ludu, histeričnu i očajnu ženu. Jedinu pozornost koju sam mogla dobiti je kada bih napravila histeričnu scenu. Na što bih dobila “molim te smiri se zbog djeteta” ili “stani, čut će nas susjedi, uništavaš moju reputaciju, luđakinjo luda”, prenosi Net.hr.

“S vremenom sam se umorila i shvatila da moje dijete treba zdravu i normalnu majku. Ohladila sam se na neki način. Pustila sam kontrolu, pomirila se sa svime, ali bila sam mrtva biljka. Izgubila sam se. Nastavio je s izlascima, službenim putovanjima, nepojavljivanjem. Ja sam se usredotočila dijete”, kaže ona.

Nakon godinu dana dogodilo se nezamislivo: “Priključio je laptop na TV prijamnik i na ekranu je bljesnula fotografija polugolog muškarca s porukom “Pošalji mi prljavu. Želim te…” – ispričala je detalje situacije koja ju je izbezumila. Slutila je da ju vara, ali ne s muškarcem. “Šok. Cijelo tijelo mi je utrnulo. Nisam se mogla pomaknuti od prizora koji sam vidjela”, opisuje.

Umjesto da skrušeno gleda kako popraviti situaciju, suprug je postao još gori.

Advertisement

„Prilazi mi, hvata me za ruke, grčevito me stišće, gleda me u oči i kroz zube govori: Ako mi napraviš scenu… uzet ću ti dijete, kuč*o prljava”, prepričava ova žena.

“Nikada nisam tražila razvod, jer on je važna karika u gradu i dijete bi moglo pripasti njemu. Nikad nam se više nije javio. U tom stanu su ostale moje stvari, ali i srce, duša, mladost i ljepota. Sve što sam imala bačeno mi je pred noge“, posvjedočila je.

Nesretna žena s djetetom se preselila roditeljima, a on s partnericom u inozemstvo. Nikad joj se više nije javio, čak ni da pita za dijete.

Pročitaj cijeli članak
Advertisement
Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

Spremio grobna mjesta za sebe i kćerku, pa se zakucao u banderu: Stravični detalji pokušaja ub.stva i samoub.stva u Grockoj!

Otac (55) poginuo je u ponedjeljak kada je svojim automobilom “fiat punto” namjerno udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova kćerka (18) bila na suvozačevom mjestu i teško je povrijeđena. Kako saznajemo, on je bio toliko ozbiljan u namjeri da ih oboje ub.je da je obezbijedio dva grobna mjesta za njih!

Djevojčicin deda ispričao je za Kurir da je otac stalno prijetio da će ub.ti sebe i dijete i da je bio jako ozbiljan u svojoj namjeri!

– On je obezbijedio dva mjesta gdje će da budu sahranjeni kad ih ub.je – kaže djevojčicin deda.

Kako je Kurir već pisao, on je htio da ub.je sebe i ćerku, ali i svoju nepokretnu majku koju je inače i tukao.

– Ne znamo ko će sada da se brine o toj ženi, ali odveli su je iz Centra na bezbjedno – kaže on i dodaje:

Advertisement
– Svi su oko njega trpjeli nasilje, a naročito moja kćerka i unuka. Bili su u braku skoro 30 godina, a oni nije smjela nigdje bez njega, da priča i gleda nikoga osim njega. Pored roditeljske kuće je prolazila gledajući u pod – priča njen otac.

Majka povrijeđene djevojčice nedavno je donijela odluku da više neće trpjeti nasilje od strane svog supruga i otišla je, dok je djevojčica ostala da živi sa ocem.

– Kad je dijete napunilo 18 majka je otišla, nije više mogla da izdrži. Onda je on rekao da će ubiti i sebe i dijete kako bi njoj napakostio – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Nina je došla s drugaricom i onda su krenuli u kola, a on je njenoj drugarici rekao: „Sjedi, sad ćemo da se vratimo.“ Nina je ipak željela da ona ide sa njima i pozvala je da sjedne u kola, a kad su sjele, on je izvadio nož i rekao da izađe!

Prema riječima sagovornika, poslije je uslijedilo samoub.stvo oca, a kćerka je srećom preživjela, ali sa teškim povredama.

Advertisement
Takođe, na video snimku stravičnog udarca “punta” u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

– Vidi se da se zaletio, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom dijelu naselja je užasno opasna. On je na mjestu ostao mrtav, a njegova kćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i ljekari joj se bore za život – pričaju komšije.

.

.

.

..

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Aleksandra Nikolić napustila Zadrugu i tajno se vidjela sa Dejanom? Isplivali šok detalji njihovog susreta!

Aleksandra Nikolić otkrila je da se krišom vidjela sa Dejanom Dragojevićem i ispričala detalje njihovog susreta.

– Pošto sam spomenuta za čokoladicu i Dejana, evo da otkrijem svima, neću da krijem više. Čulo se već, eto, da, ja kada sam izašla odavde, ja se jesam, govorim istinu, vidjela sam Dejana, čula sam se sa njim, meni Dejan nije zamjerio Bilala. To su budalaštine, da sam htjela nešto da imam, imala bih. Dejan je neko ko je pratio “Zadrugu” sa svih mogućih strimova, tako da, da je postojalo nešto, i te kako bi on mene ostavio, snimao njegove klipove i ostavljao – ispričala je Aleksandra.

.

..

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Đani sav u opekotinama! Pjevač zakukao na sav glas: Ja sam gotov, niko ne može da me prepozna!

Pjevač Radiša Trajković Đani često je aktivan na društvenim mrežama, a sada je objavio snimak iz tržnog centra sa opekotinama po licu i tijelu i zabrinuo sve.

– Ja sam se upalio, ja sam gotov, ja ne znam šta da radim od svog života. Narod ne može da prepozna ko sam – rekao je Đani .

Đani se sve vrijeme snimao u tržnom centru, a njegova žena Slađa nije mogla da dođe do daha od smijanja.

Podsjetimo, folker je nedavno sreo Novaka Đokovića u hotelu što je podijelio sa svojim pratiocima.

– Da pozdravimo familiju – rekao je Đani, a Novak kada ih je ugledao u prolazu ljubazno ih je pozdravio.

Advertisement
– Dobar dan, kako ste? Jel ste dobro? – upitao je Novak pjevača.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

U TRENDU

Copyright © 2014-2022 Atraktiva.Net