Connect with us

Vijesti

Danijela Dala Sinu (2) Bananu I Izašla Na 30 Sekundi: Kad Se Vratila, Zatekla NIKAD UŽASNIJU Scenu

Danijela dala sinu (2) bananu i izašla na 30 sekundi: Kad se vratila, zatekla NIKAD UŽASNIJU scenu

Dvogodišnji Dilan Džon Džejms Grejg preminuo je u svom domu u Sent Asafu u Velsu nakon što se ugušilo komadom banane neposredno pre spavanja, saopštila je policija. Njemu je majka Danijela Baterli dala bananu umesto njegove uobičajene večere – flašice mleka. Kada se 30-godišnjakinja vratila u sobu nakon što je izaša na ne više od 30 sekundi, pronašla je svog sina kako leži na leđima, prenosi NorthValesLive.

Džon Gitins, mrtvozornik za istočni i centralni Severni Vels, čuo je danas u okrugu “Rutin” da se Danijela borila da oživi svog sina dok je porodica zvala hitnu pomoć. Njen zet, Brajan Vilijams, koji radi kao policajac, bio je tada na dužnosti i otrčao na hitan poziv, ne shvatajući da je u pitanju njegov rođeni nećak.

Danijela je u istrazi rekla da mu je dala parče banane za večeru. Rekla je da ga je potapšala po leđima i da je pokušavala sve da ga oživi. Ona je u izjavi rekla:

– Brzo sam shvatila da nešto nije u redu. Mahao je rukama i videla sam da se guši. Pokušavala sam sve. Ne mogu da opišem zvuk koji je ispuštao.

Advertisement

Danijela je pozvala hitnu pomoć i dobila savet kako da pomogne Dilanu. Rekla je da je pronašla parče banane u grlu svog sina potpuno zaglavljeno i nije se pomeralo. I policija je stigla sa hitnom pomoći, ali tek kada je Vilijams stigao u kuću, shvatio je da je dete njegov nećak.

Vilijams, čija je supruga Danijelina sestra, rekao je da je bio šokiran kada je ušao u kuću i zatekao svoju svastiku kako vrši kompresiju grudnog koša na detetu. Izveo je Danijelu iz sobe dok su lekari pokušavali da reanimiraju Dilana koji je odveden u bolnicu, ali je preminuo kasnije te večeri i dodao je:

– Nikada neću moći da zaboravim tu noć.

Pročitavši Danijelinu izjavu, mrtvozornik joj je rekao:

– Ne mogu ni na sekund da zamislim koliko vam je teško.

Advertisement

Na kraju je dao zaključak o nesrećnoj smrti izazvanoj zastojem srca usled gušenja bananom i rekao da je bananu Dilanu dala na potpuno prikladan i normalan način.

Pročitaj cijeli članak
Advertisement
Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

Spremio grobna mjesta za sebe i kćerku, pa se zakucao u banderu: Stravični detalji pokušaja ub.stva i samoub.stva u Grockoj!

Otac (55) poginuo je u ponedjeljak kada je svojim automobilom “fiat punto” namjerno udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova kćerka (18) bila na suvozačevom mjestu i teško je povrijeđena. Kako saznajemo, on je bio toliko ozbiljan u namjeri da ih oboje ub.je da je obezbijedio dva grobna mjesta za njih!

Djevojčicin deda ispričao je za Kurir da je otac stalno prijetio da će ub.ti sebe i dijete i da je bio jako ozbiljan u svojoj namjeri!

– On je obezbijedio dva mjesta gdje će da budu sahranjeni kad ih ub.je – kaže djevojčicin deda.

Kako je Kurir već pisao, on je htio da ub.je sebe i ćerku, ali i svoju nepokretnu majku koju je inače i tukao.

– Ne znamo ko će sada da se brine o toj ženi, ali odveli su je iz Centra na bezbjedno – kaže on i dodaje:

Advertisement
– Svi su oko njega trpjeli nasilje, a naročito moja kćerka i unuka. Bili su u braku skoro 30 godina, a oni nije smjela nigdje bez njega, da priča i gleda nikoga osim njega. Pored roditeljske kuće je prolazila gledajući u pod – priča njen otac.

Majka povrijeđene djevojčice nedavno je donijela odluku da više neće trpjeti nasilje od strane svog supruga i otišla je, dok je djevojčica ostala da živi sa ocem.

– Kad je dijete napunilo 18 majka je otišla, nije više mogla da izdrži. Onda je on rekao da će ubiti i sebe i dijete kako bi njoj napakostio – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Nina je došla s drugaricom i onda su krenuli u kola, a on je njenoj drugarici rekao: „Sjedi, sad ćemo da se vratimo.“ Nina je ipak željela da ona ide sa njima i pozvala je da sjedne u kola, a kad su sjele, on je izvadio nož i rekao da izađe!

Prema riječima sagovornika, poslije je uslijedilo samoub.stvo oca, a kćerka je srećom preživjela, ali sa teškim povredama.

Advertisement
Takođe, na video snimku stravičnog udarca “punta” u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

– Vidi se da se zaletio, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom dijelu naselja je užasno opasna. On je na mjestu ostao mrtav, a njegova kćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i ljekari joj se bore za život – pričaju komšije.

.

.

.

..

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Aleksandra Nikolić napustila Zadrugu i tajno se vidjela sa Dejanom? Isplivali šok detalji njihovog susreta!

Aleksandra Nikolić otkrila je da se krišom vidjela sa Dejanom Dragojevićem i ispričala detalje njihovog susreta.

– Pošto sam spomenuta za čokoladicu i Dejana, evo da otkrijem svima, neću da krijem više. Čulo se već, eto, da, ja kada sam izašla odavde, ja se jesam, govorim istinu, vidjela sam Dejana, čula sam se sa njim, meni Dejan nije zamjerio Bilala. To su budalaštine, da sam htjela nešto da imam, imala bih. Dejan je neko ko je pratio “Zadrugu” sa svih mogućih strimova, tako da, da je postojalo nešto, i te kako bi on mene ostavio, snimao njegove klipove i ostavljao – ispričala je Aleksandra.

.

..

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Đani sav u opekotinama! Pjevač zakukao na sav glas: Ja sam gotov, niko ne može da me prepozna!

Pjevač Radiša Trajković Đani često je aktivan na društvenim mrežama, a sada je objavio snimak iz tržnog centra sa opekotinama po licu i tijelu i zabrinuo sve.

– Ja sam se upalio, ja sam gotov, ja ne znam šta da radim od svog života. Narod ne može da prepozna ko sam – rekao je Đani .

Đani se sve vrijeme snimao u tržnom centru, a njegova žena Slađa nije mogla da dođe do daha od smijanja.

Podsjetimo, folker je nedavno sreo Novaka Đokovića u hotelu što je podijelio sa svojim pratiocima.

– Da pozdravimo familiju – rekao je Đani, a Novak kada ih je ugledao u prolazu ljubazno ih je pozdravio.

Advertisement
– Dobar dan, kako ste? Jel ste dobro? – upitao je Novak pjevača.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

U TRENDU

Copyright © 2014-2022 Atraktiva.Net