Connect with us

Vijesti

AKO JE ŽENA SPAVALA SA VIŠE MUŠKARACA, NIJE ZA KUĆU! Dušan Iznervirao SRBIJU Svojim Konzervativnim Stavom: Slažete Li Se Sa Njim?

Koliko puta ste čuli da žena nije za kuću ako je imala više partnera, tačnije ako je bila intimna sa njima pre braka?

Ova davno zaboravljena tema sada se vratila na velika vrata našeg društva, kada je Dušan MMA borac izjavio je sledeće:

– Braćo upamtite, ako je žena spavala sa više od pet muškarca pre braka, nije za kuću. Znači, bežanija – rekao je u snimku.

Snimak je na Tviter postavila žena koja je napisala:

– Eto sad će mi neko ko ima č*ar umesto desnog uveta govoriti sa koliko muškaraca treba da spavam da bi ’bila za kuću’.

Advertisement

Komentari su se nizali i jedan je glasio:

– Ne znam odakle mu ideja da je devojci san da bude nekom liku za kuću?

Opet pitam, šta znači da nije za kuću? Šta znači bežanija? Prvo, obraćam se muškarcima koji imaju isto ili slično mišljenje kao i muškarac sa snimka: Da li ste svesni da ni ne znate sa koliko je muškaraca žena spavala sa kojom ste trenutno? Možda i znate, ali je nebitno. Nema potrebe da se žena pravda što je bila sa nekim i sa koliko njih je bila. To znači da i Vi, muškarci koji delite mišljenje, morate da polažete račune. Ili se igrate duplih standarda, pošto je uglavnom tako.

– Zato što takvi kao on ne varaju žene s drugim ženama, nego se heftaju s ortacima po teretani, pa to je tajna muška zabava na tušu…nije prevara. Dajte mu neku biseksualnu ženu da se smiri – napisala je još jedna žena, a druga je dodala:

– Još bolje? Posle koliko si ti, druže, za „u kuću“?

Advertisement

Muškarac ako nije spavao sa mnogo žena, onda je tunjavko. Žena ako je, ne daj Bože, imala OČIGLEDNO, više od PET partnera je kurva. I to je javni stav društva, svih, čak i pojedinih žena. Sve je to sramota i tabu koji nikako da iskorenimo. Kada neko toliko ograničava svoj um, ne može ni da vidi sebe, pre svega ostalog, a kamoli šta se stvarno dešava među ljudima.

– Možda broj 5 korespondira sa veličinom penisa u centimetrima. Znači ako imaš 5cm onda ženis onu sa max 5 partnera pre braka, ako imaš 10cm onda max 10 pre braka i tako – postavila je još jedna žena komentar.

Toliko je ljudi koji nisu u klasičnoj vezi, muškarac-žena odnos, a ne mislim ovde samo na istopolne zajednice. Tradicionalna zajednica nije jedina, već postoji toliko varijacija.

– Ako ti muškarac broji bivše, taj nije za budućnost, brak. Ljubomorno nesigurno go*no nek umre u samoći – piše u komentarima ispod posta.

Odkud broj pet kao „savršeno izbalansiran“ broj? Ko je to odredio i kad? Sledeći put nas obavestite kako bismo povećale kvotu. Takođe, bio bi red da se i druga strana nekada oglasi, tačnije muškarci koji misle suprotno od Dušana. Žene bi mogle malo bar da dobiju podršku, nikada ne škodi.

Advertisement

A komentar, koji je postavila još jedna žena, može poslužiti kao smernica:

– Što je lepo, kada se ovako oglase sami, drage moje, evo vam jedan da ga zabeležite kao crvenu zastavicui zaobilazite mališu u širokom luku.

Pročitaj cijeli članak
Advertisement
Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

Spremio grobna mjesta za sebe i kćerku, pa se zakucao u banderu: Stravični detalji pokušaja ub.stva i samoub.stva u Grockoj!

Otac (55) poginuo je u ponedjeljak kada je svojim automobilom “fiat punto” namjerno udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova kćerka (18) bila na suvozačevom mjestu i teško je povrijeđena. Kako saznajemo, on je bio toliko ozbiljan u namjeri da ih oboje ub.je da je obezbijedio dva grobna mjesta za njih!

Djevojčicin deda ispričao je za Kurir da je otac stalno prijetio da će ub.ti sebe i dijete i da je bio jako ozbiljan u svojoj namjeri!

– On je obezbijedio dva mjesta gdje će da budu sahranjeni kad ih ub.je – kaže djevojčicin deda.

Kako je Kurir već pisao, on je htio da ub.je sebe i ćerku, ali i svoju nepokretnu majku koju je inače i tukao.

– Ne znamo ko će sada da se brine o toj ženi, ali odveli su je iz Centra na bezbjedno – kaže on i dodaje:

Advertisement
– Svi su oko njega trpjeli nasilje, a naročito moja kćerka i unuka. Bili su u braku skoro 30 godina, a oni nije smjela nigdje bez njega, da priča i gleda nikoga osim njega. Pored roditeljske kuće je prolazila gledajući u pod – priča njen otac.

Majka povrijeđene djevojčice nedavno je donijela odluku da više neće trpjeti nasilje od strane svog supruga i otišla je, dok je djevojčica ostala da živi sa ocem.

– Kad je dijete napunilo 18 majka je otišla, nije više mogla da izdrži. Onda je on rekao da će ubiti i sebe i dijete kako bi njoj napakostio – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Nina je došla s drugaricom i onda su krenuli u kola, a on je njenoj drugarici rekao: „Sjedi, sad ćemo da se vratimo.“ Nina je ipak željela da ona ide sa njima i pozvala je da sjedne u kola, a kad su sjele, on je izvadio nož i rekao da izađe!

Prema riječima sagovornika, poslije je uslijedilo samoub.stvo oca, a kćerka je srećom preživjela, ali sa teškim povredama.

Advertisement
Takođe, na video snimku stravičnog udarca “punta” u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

– Vidi se da se zaletio, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom dijelu naselja je užasno opasna. On je na mjestu ostao mrtav, a njegova kćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i ljekari joj se bore za život – pričaju komšije.

.

.

.

..

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Aleksandra Nikolić napustila Zadrugu i tajno se vidjela sa Dejanom? Isplivali šok detalji njihovog susreta!

Aleksandra Nikolić otkrila je da se krišom vidjela sa Dejanom Dragojevićem i ispričala detalje njihovog susreta.

– Pošto sam spomenuta za čokoladicu i Dejana, evo da otkrijem svima, neću da krijem više. Čulo se već, eto, da, ja kada sam izašla odavde, ja se jesam, govorim istinu, vidjela sam Dejana, čula sam se sa njim, meni Dejan nije zamjerio Bilala. To su budalaštine, da sam htjela nešto da imam, imala bih. Dejan je neko ko je pratio “Zadrugu” sa svih mogućih strimova, tako da, da je postojalo nešto, i te kako bi on mene ostavio, snimao njegove klipove i ostavljao – ispričala je Aleksandra.

.

..

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Đani sav u opekotinama! Pjevač zakukao na sav glas: Ja sam gotov, niko ne može da me prepozna!

Pjevač Radiša Trajković Đani često je aktivan na društvenim mrežama, a sada je objavio snimak iz tržnog centra sa opekotinama po licu i tijelu i zabrinuo sve.

– Ja sam se upalio, ja sam gotov, ja ne znam šta da radim od svog života. Narod ne može da prepozna ko sam – rekao je Đani .

Đani se sve vrijeme snimao u tržnom centru, a njegova žena Slađa nije mogla da dođe do daha od smijanja.

Podsjetimo, folker je nedavno sreo Novaka Đokovića u hotelu što je podijelio sa svojim pratiocima.

– Da pozdravimo familiju – rekao je Đani, a Novak kada ih je ugledao u prolazu ljubazno ih je pozdravio.

Advertisement
– Dobar dan, kako ste? Jel ste dobro? – upitao je Novak pjevača.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

U TRENDU

Copyright © 2014-2022 Atraktiva.Net