Connect with us

Vijesti

Ovo je Branka koja je preminula poslije operacije smanjivanja grudi: Ministarstvo istražuje smrt u ordinaciji, operisali je satima!

Branka Vasović (49) preminula je 16. decembra nakon operacije smanjivanja grudi u privatnoj ordinaciji “Dušanović” u centru Beograda!

Ona je došla iz Njemačke, gdje je radila kao medicinska sestra da bi se operisala i smanjila grudi iz medicinskih razloga, tj. problema sa kičmom.

Kako je Kurir saznaje, zaposleni iz klinike pozvali su Hitnu pomoć kada je ona izgubila svijest u večernjim satima. Hitna je započela reanimaciju čim su stigli, ali je Branka preminula na putu do Urgentnog centra, koji je veoma blizu ordinacije.

– Pacijentkinja je dovezena do Urgentnog intubirana i priključena na respirator, sa braunilom u ruci. Odmah je prebačena u službu reanimacije, gdje su primijenjene sve mjere nastavka reanimacije, ali, nažalost, ljekari Urgentnog mogli su samo da konstatuju smrt – rekao je najprije naš izvor.

Brat preminule za Kurir je rekao da bi uzrok smrti mogao biti tromb, moždani udar ili embolija pluća. Tvrdi da je njegova sestra umrla u privatnoj klinici.

Advertisement


Foto: Kurir

– Tog dana moja sestra je na operacioni sto legla u 11 sati, operacija je trajala šest sati, a inače takvi zahvati traju dva-tri sata. Poslije toga su je na klinici ostavili samu sa jednom medicinskom sestrom! U 20.45 su pozvali Hitnu pomoć, a oni su došli u 21.45. U ljekarskom izvještaju iz Hitne navodi se da Branka nije davala znake života. Nisu se širile zjenice na svjetlost, nije disala, niti imala puls. Smrt je konstatovana u 22.20. Ta sestra iz klinike je rekla da Branka nije pala, već da ju je ona pridržala, stavila u fotelju i da je tu ostala bez svijesti, pa je sama pokušala reanimaciju i zvala Hitnu. Nijednog ljekara u ordinaciji nije bilo! – tvrdi brat.

Ona je operisana navodno pod spinalnom anestezijom i bila je svjesna. Porodica planira da ispita šta je istina u ovom slučaju, i da tuži kliniku ako ima njihove odgovornosti u njegovom slučaju.


Foto: Kurir

Ovaj slučaj je proslijeđen nadležnom tužilaštvu i Ministarstvu zdravlja. Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju sa toksikologijom.

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da se po hitnoj proceduri provjeravaju sve okolnosti pod kojima je pacijentkinja preminula.

Inače, ova privatna zdravstvena ustanova u kojoj je urađena intervencija nakon koje je ženi pozlilo, a nedugo potom joj i konstatovana smrt, vodi se kao specijalistička ordinacija plastične i rekonstruktivne hirurgije, a vlasnik je dr Aleksandar M. Dušanović, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije i specijalista opšte hirurgije.

Advertisement

Ekipa Kurira bila je ispred ove klinike, ali nam vrata, i nakon što smo uporno zvonili, niko nije otvarao, piše Kurir.

Izvor: Kurir

Pročitaj cijeli članak
Advertisement
Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

Spremio grobna mjesta za sebe i kćerku, pa se zakucao u banderu: Stravični detalji pokušaja ub.stva i samoub.stva u Grockoj!

Otac (55) poginuo je u ponedjeljak kada je svojim automobilom “fiat punto” namjerno udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova kćerka (18) bila na suvozačevom mjestu i teško je povrijeđena. Kako saznajemo, on je bio toliko ozbiljan u namjeri da ih oboje ub.je da je obezbijedio dva grobna mjesta za njih!

Djevojčicin deda ispričao je za Kurir da je otac stalno prijetio da će ub.ti sebe i dijete i da je bio jako ozbiljan u svojoj namjeri!

– On je obezbijedio dva mjesta gdje će da budu sahranjeni kad ih ub.je – kaže djevojčicin deda.

Kako je Kurir već pisao, on je htio da ub.je sebe i ćerku, ali i svoju nepokretnu majku koju je inače i tukao.

– Ne znamo ko će sada da se brine o toj ženi, ali odveli su je iz Centra na bezbjedno – kaže on i dodaje:

Advertisement

– Svi su oko njega trpjeli nasilje, a naročito moja kćerka i unuka. Bili su u braku skoro 30 godina, a oni nije smjela nigdje bez njega, da priča i gleda nikoga osim njega. Pored roditeljske kuće je prolazila gledajući u pod – priča njen otac.

Majka povrijeđene djevojčice nedavno je donijela odluku da više neće trpjeti nasilje od strane svog supruga i otišla je, dok je djevojčica ostala da živi sa ocem.

– Kad je dijete napunilo 18 majka je otišla, nije više mogla da izdrži. Onda je on rekao da će ubiti i sebe i dijete kako bi njoj napakostio – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Nina je došla s drugaricom i onda su krenuli u kola, a on je njenoj drugarici rekao: „Sjedi, sad ćemo da se vratimo.“ Nina je ipak željela da ona ide sa njima i pozvala je da sjedne u kola, a kad su sjele, on je izvadio nož i rekao da izađe!

Prema riječima sagovornika, poslije je uslijedilo samoub.stvo oca, a kćerka je srećom preživjela, ali sa teškim povredama.

Advertisement

Takođe, na video snimku stravičnog udarca “punta” u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

– Vidi se da se zaletio, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom dijelu naselja je užasno opasna. On je na mjestu ostao mrtav, a njegova kćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i ljekari joj se bore za život – pričaju komšije.

.

.

.

..

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Aleksandra Nikolić napustila Zadrugu i tajno se vidjela sa Dejanom? Isplivali šok detalji njihovog susreta!

Aleksandra Nikolić otkrila je da se krišom vidjela sa Dejanom Dragojevićem i ispričala detalje njihovog susreta.

– Pošto sam spomenuta za čokoladicu i Dejana, evo da otkrijem svima, neću da krijem više. Čulo se već, eto, da, ja kada sam izašla odavde, ja se jesam, govorim istinu, vidjela sam Dejana, čula sam se sa njim, meni Dejan nije zamjerio Bilala. To su budalaštine, da sam htjela nešto da imam, imala bih. Dejan je neko ko je pratio “Zadrugu” sa svih mogućih strimova, tako da, da je postojalo nešto, i te kako bi on mene ostavio, snimao njegove klipove i ostavljao – ispričala je Aleksandra.

.

..

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Đani sav u opekotinama! Pjevač zakukao na sav glas: Ja sam gotov, niko ne može da me prepozna!

Pjevač Radiša Trajković Đani često je aktivan na društvenim mrežama, a sada je objavio snimak iz tržnog centra sa opekotinama po licu i tijelu i zabrinuo sve.

– Ja sam se upalio, ja sam gotov, ja ne znam šta da radim od svog života. Narod ne može da prepozna ko sam – rekao je Đani .

Đani se sve vrijeme snimao u tržnom centru, a njegova žena Slađa nije mogla da dođe do daha od smijanja.

Podsjetimo, folker je nedavno sreo Novaka Đokovića u hotelu što je podijelio sa svojim pratiocima.

– Da pozdravimo familiju – rekao je Đani, a Novak kada ih je ugledao u prolazu ljubazno ih je pozdravio.

Advertisement

– Dobar dan, kako ste? Jel ste dobro? – upitao je Novak pjevača.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

U TRENDU

Copyright © 2014-2022 Atraktiva.Net