Connect with us

Uncategorized

Princ Hari u svojoj knjizi otkrio omiljeni parfem svoje majke

U svovoj knjizi piše da je na psihoterapiji dobio savjet da kupi bočicu maminog omiljenog parfema

Princ Hari otkrio koji je najdraži parfem njegove majke.

Veliki dio svoje knjige princ Hari (Harry) je posvetio svojoj majci Diani te je otkrio njen omiljeni parfem.

Advertisement

Princ piše da je na psihoterapiji dobio savjet da kupi bočicu maminog omiljenog parfema kako bi otključao emocije i napokon uspio zaplakati za majkom. Prisjeća se kako ga je terapeut poticao da istraži svoje emocije pomoću bočice parfema. Kako piše Hari, omiljeni parfem njegove make bio je First by Van Cleef & Arpels.

– Na početku naše seanse podigao sam poklopac, duboko pomirisao. Kao tabletu LSD-a. Negdje sam pročitao da je miris naše najstarije osjetilo i to je odgovaralo onome što sam doživio u tom trenutku, slike su se dizale iz onoga što se činilo kao najprimitivniji dio mog mozga – piše Harry.

Izvor: avaz.ba

Advertisement

Pročitaj cijeli članak
Advertisement
Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Maja Mandžuka "oduvala" na premijeri filma: Izvajana linija u prvom planu, a kažu da je sa godinama sve lepša

Glumica Maja Mandžuka pojavila se na premijeri filma “Munje opet”, a svojim izdanjem oduševila je mnoge.

Naime, poznato je da je još pre 23 godine publiku osvojilau domaćoj komediji “Munje”, koja je sada dobila nastavak.

Lepa glumica pojavila se u roze haljini, a mnogima je “zapalo” za oko da Maja ne stari, već kroz godine izgleda sve bolje i bolje.

Njene legendarne scene iz filma još uvek se prepričavaju, a nema sumnje da će i nastavak imati sličnu priču.

Pomenute fotografije pogledajte ispod.

Advertisement

(Telegraf.rs)

Pročitaj cijeli članak

Uncategorized

Tužilac: Tramp stvorio lažan utisak da će biti uhapšen

Tužioci u Njujorku objavili su da je Donald Tramp stvorio lažan utisak da će biti uhapšen i da je naveo svoje republikance u Kongresu da se umešaju u istragu o novcu koji je dao porno glumici Stormi Danijels da ne bi javno govorila o njihovim odnosima.

Tramp je u subotu najavio da će biti uhapšen u utorak u slučaju koji vodi okružni tužilac na Menhetnu. U ponedeljak su trojica republikanaca koji predsedavaju odborima u Predstavničkom domu počeli napade na okružnog tužioca Elvina Brega, demokratu, optužujući ga za kršenje nadležnosti tužioca.

Do srede, velika porota kojoj se predstavljaju dokazi u slučaju Stormi Danijels još nije odlučila o optužnici, a u četvrtak je kancelarija tužioca Brega poslala odgovor predsedavajućima odbora, u koji je uvid imao Rojters, prenosi Glas Amerike.

U pismu se navodi da su “optužbe predsedavajućih počele kad je Donald Tramp stvorio lažan utisak da će biti uhapšen i da su njegovi advokati tražili da vi intervenišete”. Potvrđuje se da Bregova kancelarija “istražuje navode da je Donald Tramp prekršio kazneno pravo Njujorka”.

Ako bude optužen, Tramp će biti prvi predsednik koji se suočava sa krivičnim prijavama u sudu. On je bio na mestu predsednika od 2017. do 2021. godine, a pripremao je i treću kampanju za Belu kuću, dok se suočava sa pravnim problemima na nekoliko frontova.

Advertisement

Velika porota, koju čine američki državljani sa Menhetna, sastala se u januaru. Čovek koji je bio desna ruka Donalda Trampa rekao je da je, na Trampov zahtev, dao novac Stormi Danijels, nekoliko dana pre predsedničkih izbora 2016.

U pismu iz Bregove kancelarije navodi se da su republikanci koji predsedavaju odborima u Predstavničkom domu tražili informaciju, koja nije javna, o kriminalnoj istrazi koja je u toku, što je, po zakonu poverljivo.

“Zahtevi iz pisma su nezakonit napad na suverenitet Njujorka. Kongres ne može da ima nikakav legitiman zakonski posao koji ima veze sa nadgledanjem rada lokalnih tužilaštava”, navodi se u odgovoru okružnog tužioca, koji je potpisao pravni savetnik Lesli Dubek.

(Telegraf.rs)

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

Uncategorized

Šta država ima s tim što je vama slomljeno srce? Ova stvar je vrlo ozbiljna za Novi Zeland

Novi Zeland je pokrenuo kampanju kako bi pomogao mladim ljudima u zemlji da prebrode bolne ljubavne raskide, ohrabrujući one slomljenog srca da se pomire s tim i da blokiraju svoje bivše partnere na društvenim mrežama.

Vladina kampanja “Love better” nudi savete i podršku kada ljubav prestane, a biće i predstavljena u podkastu i na platformama kao što je Instagram.

Raskid boli… ali morate zauvek da okrenete stranicu. Preuzmite odgovornost za svoja osećanja“, kaže umirujući glas u video snimku kampanje, prenosi Beta.

Jedan neimenovani mladić je rekao da je blokirao bivšu devojku na društvenim mrežama jer je rekao da nije mogao da spava noću i da je sve postalo čudno i izmicalo kontroli.

Novozelandske vlasti su saopštile da će izdvojiti 6,4 miliona novozelandskih dolara (3,7 miliona evra) za trogodišnju kampanju.

Advertisement

– Znamo da su raskidi ljubavnih veza bolni. Želimo da podržimo naše mlade ljude i da im damo do znanja da postoji izlaz – naveo je neimenovani predstavnik vlasti.

Kampanja omogućava mladima da podele svoje priče i tako da pomognu vršnjacima koji možda prolaze kroz slična iskustva.

Fond UN za decu (UNICEF) saopštio je da Novi Zeland ima jednu od najvećih stopa samoubistava među razvijenim zemljama.

(Telegraf.rs)

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

U TRENDU

Copyright © 2014-2022 Atraktiva.Net