Connect with us

Vijesti

Krila se od roditelja u stanu Mire Škorić, iznajmila vozilo do Sarajava, pa pobjegla kod Hare u Beč: Najveća tajna Cece Ražnatović!

Život Svetlane Cece Ražnatović dijeli se na dva perioda – na prije i poslije upoznavanja Željka Ražnatovića, čovjeka koji je joj promijenio i ličnost i karijeru.

O ovom drugom dijelu zna se sve jer je i sama pjevačica rado pričala o svom pokojnom suprugu od prvog do posljednjeg dana njihovog braka koji se završio njegovim ub.stvom januara 2000. Ostatak, ono o čemu nije htjela da govori, kao i period poslije muževljeve smrti, čitali smo i gledali u crnoj hronici. A njen život prije Ražnatovića, kad je bila Ceca Veličković, sveo se samo na priču o “Cvetku zanovetku” jer, opet, ona isključivo o tome govori.

Ali, zato postoji novinski arhiv gdje je sve ostalo trajno zapisano. A tamo smo pronašli dvije fascikle biografije jedne od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima, prepuna isječaka iz novina s početka devedesetih i dvijehiljaditih, piše Kurir.

Već prvi naslov privlači pažnju. List Sabor objavio je obraćanje Cecinog oca Slobodana Veličkovića koji je tada – sredinom 1991. godine – izjavio da ne zna gdje mu je kćerka i da se ona danima nije javljala porodici. Bilo je to vrijeme kad se informacije nisu mogle tako brzo provjeriti i obraditi, pa je novinarima trebalo vremena da sve istraže.

U sljedećem broju tih novina pod naslovom “Pobuna Cvetka zanovetka” zapisano je sljedeće:

Advertisement

– “Svega mi je preko glave. Tako bih željela da ostavim pjesmu i da izbrišem posljednje tri godine života. Najradije bih da budem bezbrižna curica, ona Ceca iz komšiluka i mamina mezimica”, sa suzama, drhtavim glasom govorila je Svetlana. Pobunila se u “Ceci zvijezdi” jedna obična Ceca djevojka. Neće više tutorstvo i tutore, pa makar to bili i njeni roditelji, kompozitor Doca Ivanković ili menadžer Vlada Perović. “Ne želim da se sukobim sa roditeljima i saradnicima. Hoću samo da me razumiju. Želim da shvate da sam dovoljno pametna i sposobna da kroz život krenem sama. Kad bih ocu rekla da želim da živim sama, mislim da bi me ubio”, govorila je pjevačica – piše u uvodu članka.

Sabor tada piše da je Veličkovićeva otišla u inostranstvo i da je našla novog saradnika:

– Cecin novi menadžer Haris Haro Samardžić zadovoljno trlja ruke. Inkasirao je oko 20.000 maraka. Na optužbe i prijetnje iz Beča, gdje je gostovanje njegove pulenke najavljeno, Haro je reagovao: “O tome ste se dogovorili sa ocem pjevačice. S njim i rješavajte nesporazume.” Inače, Samardžić je ugledni ugostitelj u zapadnoj Evropi. Vlasnik je restorana “Valentino” kod Bregenca. Do 25. godine profesionalno je igrao fudbal, srećno je oženjen i ima petogodišnjeg sina. Sa Cecom je isključivo u biznismenskim relacijama, iako čaršija bruji od priča o njihovoj ljubavi.

Isti list sredinom 1991. objavio je i detalje kako je izgledalo Cecino spektakularno bjekstvo od roditelja. Navodno, u tome joj je pomogla tadašnja drugarica Mira Škorić.

– Rastanak u domovini i odlazak preko granice nisu bili nimalo bezbolni. Naprotiv. Još početkom marta u porodici Veličković u Žitorađi bilo je varnica i mučnih scena. Ceca je nakon porodične prepirke pobjegla iz Žitorađe u Beograd, sa namjerom da prvim avionom produži za Beč. Nekoliko dana krila se po Beogradu (uglavnom u stanu kod Mire Škorić) dok su njeni roditelji dežurali na beogradskom aerodromu. Vjerovali su da će spriječiti odlazak kćerke u svijet, ali bezuspješno. Kćerka je zametnula trag. Dok su otac i majka dežurali na surčinskom aerodromu, Ceca je iznajmila vozilo do Sarajeva, a potom iz grada na Miljacki odletjela prvim avionom privatne agencije – zabilježili su novinari Sabora Ekrem Milić i Oliver Stanojević.

Advertisement

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak
Advertisement
Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

Ovo je Novosađanka (35) koja je poginula u nesreći na Kopaoniku: Bila je vedra djevojka, voljela je avanture i putovanja! (Foto)

Dvoje mladih ljudi poginulo je na Kopaoniku vozeći se motornim sankama van obilježene staze.

Nastradali su muškarac iz Aleksandrovca (39) i žena iz Novog Sada (35).

Kako se navodi na njenom profilu na društvenim mrežama, ona je studirala Pravni fakultet u Novom Sadu.

Sudeći prema njenim objavama, bila je vedra djevojka, uvijek nasmijana, a voljela je avanture i putovanja.

Do nesreće na Kopaoniku je došlo kada su dvije djevojke, po zatvaranju kafića na Karaman Grebenu, pitale da li može neko da ih poveze, a dvojica mladića im ponudila prevoz motornim sankama.

Advertisement

Muškarac, za koga se vjeruje da je bio vlasnik servisa za popravku motornih sanki, i djevojka iz Novog Sada doživjeli su nesreću, poslije koje su davali znake života, pokušana je reanimacija, ali nažalost, bez uspjeha.

.

.

.

Izvor: Kurir

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Povukao se u ilegalu, a sad uhvaćen sa monasima u Nevesinju: Milan scenu zamijenio manastirom, ima bradu i dugu kosu!

Pjevač Milan Stanković posljednjih nekoliko godina povukao se iz javnog života i posvetio crkvi, te se više puta nagađalo da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve.

Milan je sada prisustvovao na predavanju u Nevesinju, gdje su pored njega prisustvovali i brojni vjernici i sveštena lica. Kako domaći mediji prenose, Milan često obilazi manastire i pomaže sveštenicima.

Inače, Milan je na predavanje došao u pratnji oca Rafaila Bojovića, koji je pričao na temu “Krst”.

– Otac Rafailo (Boljević), iguman manastira Podmaine, sinoć je u Kino sali Centra za kulturu „Nebojša Glogovac“ održao predavanje na temu „Krst – znak pobjede“. „Krst Hristov, kao znamenje pobjede nad smrću, priprema nas za radosno proslavljanje Pobjednika nad adom i smrću“, naveo je otac Rafailo. „Hristov učenik pravilno nosi svoj krst onda kada uvidi da su upravo ove, a ne druge, njemu poslane nevolje neophodne radi njegovog prosvećenja u Hristu i spasenja“, objasnio je iguman Rafailo i dodao, da krst koji Bog da je naš krst i ako ga prihvatimo to je magnet za primanje blagodeti – stoji u opisu Fejsbuk stranice “Centar za kulturu “Nebojša Glogovac” Nevesinje”.

Stanković je sjedio u prvom redu, sav u crnom, sa dugom kosom i bradom.

Advertisement

Takođe, Milan je na svom Instagramu objavio u popodnevnim časovima na svom Instagram storiju snimak iz manastira Nevesinje.

Inače, Milan Stanković prije nekoliko godina se posljednji put pojavljivao u javnosti i tada je imao potpuno drugačiji imidž.

.

.

..

.

.

Izvor: Blic

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Spojio ih interes? Evo zašto se Karleuša miri s Lukasom i Anom Nikolić!

U više navrata je pokazano da se odnosi javnih ličnosti mijenjaju iz dana u dan, a nekada i iz sata u sat, te da je na estradi sve moguće kada je u pitanju neki “viši interes”.

Dokaz da su odnosi na javnoj sceni promjenljvi jeste posljednji potez Jelene Karleuše, koji je mnoge šokirao.

Naime, prethodnih mjeseci imali smo priliku da vidimo kako Jelena Karleuša u više navrata žestoko proziva Anu Nikolić, a tokom njenih javnih obraćanja pjevačici i publici palo je dosta uvreda i teških riječi. Tako je prethodnih dana Karleuša uputila brutalne „kritike“ na račun Ane Nikolić, kada je na svom Instagram profilu za nju napisala da „estradna umjetnica dr.girano falšira i baulja po podu dok se publika smije“.

Pjevačica je poslije nekoliko sati ovu objavu obrisala, a onda, na iznenađenje mnogih zapratila koleginicu na ovoj društvenoj mreži.

Ono što je dodatno šokiralo sve, Jelena je pored Ane zapratila i Acu Lukasa, sa kojim je već duže vrijeme u jako lošim odnosima. Poznato je da je Karleuša sa Lukasom u više navrata vodila pravi medijski rat, kada je na njegov račun iznijela brojne kritike i uvrede, na šta je on u istom stilu odgovarao.

Advertisement

Kako se navodi, odgovorna osoba za ovaj preokret jeste producent Saša Mirković koji godinama brine o karijerama Lukasa i Nikolićeve, piše „Kurir“.

Prema pisanju pomenutog portala, novi album „Alfa“ koji Jelena Karleuša sprema, a na koji njeni fanovi čekaju 11 godina, trebao bi uskoro da bude objavljen i to navodno u okviru izdavačke kuće Saše Mirkovića.

Navodno, upravo zbog toga je pjevačica zakopala ratne sjekire sa kolegama. Kako tvrdi izvor „Kurira“, Jelena je sama odlučila da prevaziđe dosadašnje sukobe sa Anom Nikolić i Acom Lukasom jer su sada dio iste izdavačke kuće.

„Šou-biznis je šou. Zato se tako i zove. A nema biznisa bez šou-biznisa. Jelenu i njenog PR-a znam 20 godina. Mi smo stari drugari i sarađivali smo. Meni je JK draga osoba. O njoj nemam šta loše da kažem. Sve sam rekao u rečenici da je sve to šoubiz. U njemu je dozvoljeno sve ono što nije zabranjeno. Svi smo mi u šou-biznisu jer svi mi pravimo šou na ovaj ili onaj način“, rekao je Mirković za „Kurir“ i dodao:

„Svi smo mi dio jedne velike mašinerije, koja nije globalna, ali imamo dobar uticaj na sve naše sunarodnike koji se nalaze u inostranstvu, gdje organizujemo koncerte na kojima oni nastupaju i zabavljaju naše ljude. Mi kao produkcija smo najaktivniji s tim velikim koncertima i nema razloga da tako ne bude i u budućnosti. Što se tiče Karleušinog novog albuma ‘Alfa’, mogu samo da kažem da sam siguran, kao neko ko je dugo u ovom poslu, da Jelena neće promašiti i da će napraviti dobar album.“

Advertisement

.

.

.

.

.

.

Izvor: nova.rs

Pročitaj cijeli članak

U TRENDU

Copyright © 2014-2022 Atraktiva.Net