Connect with us

Uncategorized

Kupio novu Teslu, otpao mu volan

Vlasniku u SAD sve se desilo tokom vožnje

@elonmusk @TeslaOwnersWW @BLKMDL3 Family was excited to receive Tesla Y delivery on 1/24/2023. Was driving on highway and all the sudden steering wheel fall off, was lucky enough there was no car behind and I was able to pull on devider #SafetyFirst #Fixit #TeslaModelY #help pic.twitter.com/4UMokFA2cv

Vlasnik potpuno novog Tesle u SAD bio je prilično iznenađen kada mu je tokom vožnje otpao volan.

Advertisement

Korisnik društvenih mreža po imenu Prerak objavio je da je prošle sedmice preuzeo novi Tesla Model Y. Sedam dana kasnije, dok je vozio auto-putem, volan je otpao i završio u njegovom krilu.

Svoje neprijatno iskustvo odmah je podijelio na društvenim mrežama, označivši Ilon Maska (Musk) i još neka imena u objavi.

Zanimljivo je ovo nije izolovan slučaj. Kako piše “The Drive”, ista stvar se dogodila i vlasniku Tesla Modela 3 2020. Automobil je bio star samo mjesec dana, a u tom slučaju uzrok “kvara” je odsustvo matice.

U svakom slučaju, Prerak je pozvao šlep službu da preveze njegovo vozilo u Teslin servisni centar gdje mu je naplaćeno 103,96 dolara za popravku. Nakon što je podnio zahtjev, iznos mu je u potpunosti vraćen.

Prerak je zaključio da je potpuno izgubio poverenje u Teslu, pa želi da vrati automobil uz refundaciju cijelog uplaćenog iznosa. I evo novog iznenađenja.

Advertisement

Naime, 2020. godine proizvođač je tiho otkazao mogućnost 7-dnevnog vraćanja automobila bez penala. Iz servisnog centra su saopštili da ne postoji mogućnost da se vozilo vrati i da se kontaktira prodajna služba radi dogovora.

U svakom slučaju, stiče se utisak da bi Tesla trebalo više radi ti na kontroli kvaliteta, zaključuju američki mediji.

Izvor: avaz.ba

Advertisement
Pročitaj cijeli članak
Advertisement
Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Djole dog IZBOR IMENA ZA PSE na slovo “F”

Ako tražite najbolje ime za svoje pse ovde možete naći najrazličitija imena koja smo vredno tražili za vas kako bismo našli ona najlepša. Danas vam predstavljamo imena na slovo “F”. Ovo su neka od najpopularnijih imena i naći ćete međunarodnu raznolikost na ovoj listi. Zabavite se i srećno u odabiru savršenog imena za vašeg najboljeg prijatelja.

F

Muška imena

Figaro
Fred
Falkon
Fabio
Figo
Fido
Filip
Flipi
Fredi
Frenki
Frajdej
Frodo
Frogi
Figaro
Fadi
Faust
Foks
Foksi
Fjodor
Fido
Feliks
Flipi
Floki
Fidel

Ženska imena

Frida
Fiona
Fiesta
Flekica
Fifi
Fani
Fabija
Fabiola
Fajana
Fami
Fani
Fantazi
Fea
Fenja
Fejt
Felina
Felisija
Fema
Filija
Filda
Finka
Fona
Freja

Advertisement

Podsetite se naše av-liste imena na slovo „A„, „B„, „V„, „G„, „D„, „Đ„, „E„, „Ž„, „Z“ ,„I“,J„, „K„, „L„, „LJ„, „M„, „N„, „NJ„, „O„, „P„,R„, „S“, „T“, „Ć“ i „U“.

Pročitaj cijeli članak

Uncategorized

Više javno tužilaštvo izdalo nalog Drugom OJT: Hitno utvrditi sve okolnosti u vezi sa pretnjama advokatu

Kontakt tačka za napad na advokate u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu dao je nalog Drugom osnovnom javnom tužilaštvu da hitno utvrdi sve okolnosti u vezi sa pretnjama koje su upućene 16. marta advokatu M.B.

Potrebno je da policija pribavi sva obaveštenja, obavi razgovor sa advokatom bez odlaganja, kao i sa licem koje mu je, prema prijavi, upućivalo pretnje, te da utvrdi sve okolnosti prijavljenog događaja i o svemu u što kraćem roku obavesti Više javno tužilaštvo u Beogradu i postupajuće Drugo osnovno javno tužilaštvo.

Pretnje, za koje se sumnja da su upućene, u vezi su sa obavljanjem advokatske službe.

(Telegraf.rs)

Pročitaj cijeli članak

Uncategorized

Maja Nikolić prijavila bivšeg dečka policiji: Zbog navodnih pretnji pištoljem

Pevačica Maja Nikolić prijavila je policiji bivšeg dečka A.A. (1979) zbog pretnji i uznemiravanja.

Kako Telegraf saznaje pevačica je došla u policijsku stanicu vidno uznemirena gde je rekla kako već neko vreme trpi pretnje i uznemiravanje od strane bivšeg dečka.

Kako je navela on je u nedelju 19.3.2023. došao u njen stan u Rakovici gde joj je uz pretnju pištolja, uputio ozbiljne pretnje po život.

Policija je sastavila zapisnik i očekuje se da će A.A biti saslušan.

(Telegraf.rs)

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

U TRENDU

Copyright © 2014-2022 Atraktiva.Net