Connect with us

Životinje

SUROVO ZLOSTAVLJANJE: U Zaječaru viđen mačak kome je neki bolesnik ODSEKAO REP!

U dvorištu Osnovne škole “Ljubica Radosavljević Nada” u Zaječaru, viđen je mačak sa odsečenim repom, objavili su na svojoj Facebook stranici volonteri Udruženja Beta Zaječar.

Ne samo da je neko bespomoćnom biću odsekao rep, već ga je ostavio pod upalom i u užasnim je bolovima. Muve se skupljaju oko njega i ako uskoro ne bude nađen i ne dobije veterinarsku negu, stanje mu se može drastično pogoršati.

Photo: Udruženje Beta Zaječar

 

Nema kraja zlostavljanju, na različite načine ljudi pokazuju koliki su neljudi. Veliki broj psihopata prolazi pored nas, a da mi toga nismo ni svesni… Molimo vas javite ako vidite macu i zadržite je dok ne dođu volonteri!

Pročitaj cijeli članak
Advertisement
Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Životinje

Džon Travolta UDOMIO PSA nakon dodele Oskara

Pored raznih dešavanja tokom dodele Oskara, pojavila se i ova divna vest. Džon Travolta i njegov sin, 11-godišnji Ben, udomili su Mac & Cheesea, preslatkog psića koji se pojavio na dodeli nagrada.

Ovog medenog mališana je predstavila Džejmi Li Kertis tokom odavanja počasti nedavno preminuloj Beti Vajt. “Ona je bila legenda koja je ulepšala svaku prostoriju u koju je ušla i izmamila osmeh na licima svih koji su je gledali na ekranu. I, osim toga, ona je bila žena koja se brinula za napuštene životinje. Dakle, najveći dar koji joj možete dati je da otvorite svoje srce i udomite psa kao što je Mac & Cheese“, rekla je.

Jedan od njenih kolega je očigledno poslušao i odlučio da otvori svoje srce i udomi psića, a Džejmi mu se kasnije zahvalila na Instagramu.

Divne vesti zar ne? Srećno šećerku!

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

Životinje

Panda iz Beograda je nakon izbacivanja na ulicu OĆELAVIO OD STRESA

Na stranici Mačkarenje podelili su tužnu priču o jednom sirotom ćelavom mačku po imenu Panda. Panda je nedavno izbačen na ulicu, a brzo nakon izbacivanja oćelavio je na potiljku, a nakon toga počele su da mu se stvaraju i rane na licu. Kako su napisali, preplašen je i nepoverljiv, i jede isključivo sakriven ispod auta. Zbog njegovog straha, ogroman problem je bio nahraniti ga, a kamoli uloviti.

Photo: Mačkarenje.

 

Međutim, nekako su uspele da ga „zgrabe“ i odnesu kod veterinara. Tako je ovaj predivni mačak kastriran nakon čega je ostao na lečenju. Dok čekaju rezultate brisa, pozivaju da se dobro zagledate u njegove oči i ćelavu glavicu. Pogotovo oni koji izbace macu na ulicu pod izgovorom da se „mačke lako snađu“. 

Ćelavi Panda živi je dokaz da nije baš tako! Ne izbacujte svoje ljubimce. Nemojte im srušiti čitav svet…

Pročitaj cijeli članak

Životinje

Beloglavi sup obeležen u Izraelu 2012. godine NEDAVNO NAĐEN UGINUO NA UVCU

sa oznakom H95 je obeležen u Izraelu 2012. Ovo je naša koja je uhvaćena na migraciji i stavljen joj je odašilač u Nacionalnom parku Gamla.

 

Nedavno je nađen uginuo na Uvcu, a do tada je odašiljač zabeležio 41913 lokacija na kojima je bila ptica. „Saradnjom sa kolegama iz Izraela dobijali smo informacije o njegovom kretanju“, navode iz Fondacije za zaštitu ptica grabljivica.

 

Rezultati su deo međunarodnog programa praćena ugroženih vrsta na njihovim migracijama u cilju sagledavanja uzroka njihove smrtnosti u periodu migracija.

Advertisement
All photos: Fondacija za zaštitu ptica grabljivica.
Pročitaj cijeli članak

U TRENDU

Copyright © 2014-2022 Atraktiva.Net