Connect with us

Vijesti

Svi kažu da nisam stao dok se nije rodio dječak, ali nije tako: Goran iz Pranjana poslije 6 kćerki dobio sina!

GORNJI MILANOVAC – Za selo Pranjani na Suvoboru kažu da je među najživljim u Srbiji. Mnogo mladih parova odlučuje ovdje da ostane i formira porodicu, pa su škola i vrtić iz godine u godinu sve puniji.

Pravi primjer domaćina koji je na ličnom primjeru najbolje pokazao kako se bori sa bijelom kugom je Goran Milutinović koji iz prvog braka ima troje, a iz drugog četvoro djece. Ono po čemu je poseban, jeste što je nakon šest kćerki dobio sedmo dijete – sina. Mada, kako kaže, o tome uopšte nije razmišljao.

– Svi kažu da nisam stao dok se nije rodio dječak. Oni koji me dobro poznaju znaju da nisam takav, jednostavno to je sudbina da budem bogatiji i srećniji sedam puta od mnogih drugih, ovo bogatstvo ne bih mijenjao za milione, kaže Goran iz Pranjana.

Kada se rodio sin slavilo se duboku u noć, mada i kćerkama se jednako obradovao. Ističe gdje čeljad nisu bijesna, ni kuća nije tijesna.

– Kako su se kćerke rađale mijenjale su mi život iz korijena, sve poroke koje sam imao ostavio sam zbog njih, smatrajući da treba da im bude uzor i da ih izvedem na pravi put. Jednostavno, kao roditelj smatrao sam da onaj ko ima šest djevojčica ne treba da ima loše manire. One se slažu kao velike djevojke i uvijek su tu da pripaze jedni na druge. Naročito najstarija kćerka koja ide na fakultet, ali i pomaže sve oko najmlađeg brata Lazara sve što treba, priča ovaj ponosni otac.

Advertisement

Velika je podrška supruzi Kristini, koja uprkos velikim obavezama oko četvoro djece sve uspijeva da stigne.

– Iskreno, ja kada sam saznala da sam trudna četvrti put, bila sam u šoku. Ne mogu da kažem da je bilo strašno, ali još jedna beba u kući, još jedni grčevi pa rast zubića sve to mi je prolazilo kroz glavu. Kada sam otišla na drugu kontrolu, tu sam saznala da nosim dječaka, u šta ja nisam mogla da vjerujem. Pitala sam doktora da li je siguran u to što mi priča, samo se nasmijao i klimnuo glavom, priča Kristina.

Kad su stupili u brak nisu se nadali da će se u zajedničkoj ulozi roditelja ostvariti čak četiri puta, ali su sa velikom radošću prihvatili ovaj dar od Boga. Kada je poslije šest kćerki stigao dječak, susreli su se i sa jednim malim “problemčićem”.

– Sve je išlo spontano, tako da smo se lako navikli, napravili razmještaj u kući kako bi ga prilagodili djeci, jedino gdje smo imali problem jeste oko stvari. Imali smo garderobicu samo za djevojčice. Onda su krenule pripreme, kupovina stvari za dječaka, pa do krečenja sobe u plavo i svega ostalog, dodala je ona.

Advertisement

.

Kurir.rs/RINA

Pročitaj cijeli članak
Advertisement
Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

Spremio grobna mjesta za sebe i kćerku, pa se zakucao u banderu: Stravični detalji pokušaja ub.stva i samoub.stva u Grockoj!

Otac (55) poginuo je u ponedjeljak kada je svojim automobilom “fiat punto” namjerno udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova kćerka (18) bila na suvozačevom mjestu i teško je povrijeđena. Kako saznajemo, on je bio toliko ozbiljan u namjeri da ih oboje ub.je da je obezbijedio dva grobna mjesta za njih!

Djevojčicin deda ispričao je za Kurir da je otac stalno prijetio da će ub.ti sebe i dijete i da je bio jako ozbiljan u svojoj namjeri!

– On je obezbijedio dva mjesta gdje će da budu sahranjeni kad ih ub.je – kaže djevojčicin deda.

Kako je Kurir već pisao, on je htio da ub.je sebe i ćerku, ali i svoju nepokretnu majku koju je inače i tukao.

– Ne znamo ko će sada da se brine o toj ženi, ali odveli su je iz Centra na bezbjedno – kaže on i dodaje:

Advertisement

– Svi su oko njega trpjeli nasilje, a naročito moja kćerka i unuka. Bili su u braku skoro 30 godina, a oni nije smjela nigdje bez njega, da priča i gleda nikoga osim njega. Pored roditeljske kuće je prolazila gledajući u pod – priča njen otac.

Majka povrijeđene djevojčice nedavno je donijela odluku da više neće trpjeti nasilje od strane svog supruga i otišla je, dok je djevojčica ostala da živi sa ocem.

– Kad je dijete napunilo 18 majka je otišla, nije više mogla da izdrži. Onda je on rekao da će ubiti i sebe i dijete kako bi njoj napakostio – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Nina je došla s drugaricom i onda su krenuli u kola, a on je njenoj drugarici rekao: „Sjedi, sad ćemo da se vratimo.“ Nina je ipak željela da ona ide sa njima i pozvala je da sjedne u kola, a kad su sjele, on je izvadio nož i rekao da izađe!

Prema riječima sagovornika, poslije je uslijedilo samoub.stvo oca, a kćerka je srećom preživjela, ali sa teškim povredama.

Advertisement

Takođe, na video snimku stravičnog udarca “punta” u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

– Vidi se da se zaletio, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom dijelu naselja je užasno opasna. On je na mjestu ostao mrtav, a njegova kćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i ljekari joj se bore za život – pričaju komšije.

.

.

.

..

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Aleksandra Nikolić napustila Zadrugu i tajno se vidjela sa Dejanom? Isplivali šok detalji njihovog susreta!

Aleksandra Nikolić otkrila je da se krišom vidjela sa Dejanom Dragojevićem i ispričala detalje njihovog susreta.

– Pošto sam spomenuta za čokoladicu i Dejana, evo da otkrijem svima, neću da krijem više. Čulo se već, eto, da, ja kada sam izašla odavde, ja se jesam, govorim istinu, vidjela sam Dejana, čula sam se sa njim, meni Dejan nije zamjerio Bilala. To su budalaštine, da sam htjela nešto da imam, imala bih. Dejan je neko ko je pratio “Zadrugu” sa svih mogućih strimova, tako da, da je postojalo nešto, i te kako bi on mene ostavio, snimao njegove klipove i ostavljao – ispričala je Aleksandra.

.

..

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Đani sav u opekotinama! Pjevač zakukao na sav glas: Ja sam gotov, niko ne može da me prepozna!

Pjevač Radiša Trajković Đani često je aktivan na društvenim mrežama, a sada je objavio snimak iz tržnog centra sa opekotinama po licu i tijelu i zabrinuo sve.

– Ja sam se upalio, ja sam gotov, ja ne znam šta da radim od svog života. Narod ne može da prepozna ko sam – rekao je Đani .

Đani se sve vrijeme snimao u tržnom centru, a njegova žena Slađa nije mogla da dođe do daha od smijanja.

Podsjetimo, folker je nedavno sreo Novaka Đokovića u hotelu što je podijelio sa svojim pratiocima.

– Da pozdravimo familiju – rekao je Đani, a Novak kada ih je ugledao u prolazu ljubazno ih je pozdravio.

Advertisement

– Dobar dan, kako ste? Jel ste dobro? – upitao je Novak pjevača.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

U TRENDU

Copyright © 2014-2022 Atraktiva.Net