Connect with us

Vijesti

Ti si bruka Crne Gore! Zorica Marković zakucala Anđelu, progovorila o džokeru, pa se Zvezdanu javno zahvalila!

Od kako je Ana Ćurčić pomenula sada već čuvenog “džokera” kao keca u rukavu da uništi bivšeg partnera Zvezdana Slavnića u rijalitiju vlada tenzija i nemir.

Desilo se nebrojano svađa na imanju, ali Ana još nije otkrila o čemu se radi, dok ostalo zadrugari nagađaju o čemu se radi.

Zadrugari su imali prilike da pogledaju snimak ljubavnog para, Anđele Đuričić i Zvezdana dok su ogovorali Zoricu Marković, a nakon klipa nastao je karambol. Slavnić i ranije, kao i sada brani svojoj djevojci da loše komentariše ukućane, ali bezuspješno.

– Nije lijepo ono što je izgovorila na “Pitanjima novinara”, morbidno je, ja imam sinove. Ne bi živjela ni dan da je ja, crne su to stvari i naravno da ću ja da odgovorim po zasluzi. Ona sad ćuti, ne svađamo se, a ja protiv nje nemam ništa. Bila mi je antipatična od prošle sezone, ne sviđa se ona meni i ne sviđam se ja njoj. Oni nisu moj fokus, neka voze i piče svoj život. Ako me ne dira sve je u redu. Njoj je očigledno problem što se ja družim sa Anom. Jasno sam dala do znanja i prije nego što je ušla u vezu sa Zvezdanom. Prva me je uvrijedila, nikome neću da ćutim, zašto bih na tako grozne stvari? Stala sam i ne zanima me u prostoru i vremenu – pričala je Zorica.

– Je l’ si pripremila džokera? – pitala je voditeljka.

Advertisement

– Nije to nikakva prijetnja i ucjena. Šta ima mene ko da se plaši? Naravno da ću da komentarišem, ali ne komentarišem jer me ne dotiče. Imam to, ali to nije do mene nego do nje. Samo neka me ne čačkaju ona, a ni bilo ko i da me stavljaju u neke stvari gdje nemam veze. Zvezdane, hvala ti ovdje si bio vrlo realan – dodala je pevačica.

– To je moje mišljenje o njoj i sve što sam izrekla. Ja ću samo da dodam da je imama svojim pet ili šest podjela budžeta gdje je na svakoj rekla da sam zmija, a prvi put sam ušla u raspravu kad je rekla da sam imala nešto sa Filipom Carem i tad sam rekla pravo mišljenje o njoj. Rekla mi je da sam zmija, da sam prazna i to je bilo vrijeđanje koje je prvo krenulo, a svih šest podjela sam prećutala – komentarisala je Anđela.

– Ja stojim pri tome da si ti bruka Crne Gore i svijeta – poručila je Zorica.

– Ovo je dovoljno, a kaže da poštuje Zvezdana. Ja više ništa ne bih dodavala – rekla je Anđela.

– Da li se plašiš džokera? – dodala je Ivana Šopić.

Advertisement

– Ne, ne bi ulazila u rasprave. Ja ću da spustim loptu samo zbog moje veze, a da nisam orila bi se Bijela kuća više nego prošle godine. Meni je moja veza na prvom mjestu, pa me ona i ostali ne zanimaju – govorila je Đuričićeva.

– Da li je džoker blef? – pitala je voditeljka.

– Kao i većina stvari – rekla je Anđela.

– Ti si blef, kao i tvoja veza sa Zvezdanom. Pošto kažeš da je blef dobićeš ga – odbrusila je Zorica.

Advertisement

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

Pročitaj cijeli članak
Advertisement
Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

Spremio grobna mjesta za sebe i kćerku, pa se zakucao u banderu: Stravični detalji pokušaja ub.stva i samoub.stva u Grockoj!

Otac (55) poginuo je u ponedjeljak kada je svojim automobilom “fiat punto” namjerno udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova kćerka (18) bila na suvozačevom mjestu i teško je povrijeđena. Kako saznajemo, on je bio toliko ozbiljan u namjeri da ih oboje ub.je da je obezbijedio dva grobna mjesta za njih!

Djevojčicin deda ispričao je za Kurir da je otac stalno prijetio da će ub.ti sebe i dijete i da je bio jako ozbiljan u svojoj namjeri!

– On je obezbijedio dva mjesta gdje će da budu sahranjeni kad ih ub.je – kaže djevojčicin deda.

Kako je Kurir već pisao, on je htio da ub.je sebe i ćerku, ali i svoju nepokretnu majku koju je inače i tukao.

– Ne znamo ko će sada da se brine o toj ženi, ali odveli su je iz Centra na bezbjedno – kaže on i dodaje:

Advertisement

– Svi su oko njega trpjeli nasilje, a naročito moja kćerka i unuka. Bili su u braku skoro 30 godina, a oni nije smjela nigdje bez njega, da priča i gleda nikoga osim njega. Pored roditeljske kuće je prolazila gledajući u pod – priča njen otac.

Majka povrijeđene djevojčice nedavno je donijela odluku da više neće trpjeti nasilje od strane svog supruga i otišla je, dok je djevojčica ostala da živi sa ocem.

– Kad je dijete napunilo 18 majka je otišla, nije više mogla da izdrži. Onda je on rekao da će ubiti i sebe i dijete kako bi njoj napakostio – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Nina je došla s drugaricom i onda su krenuli u kola, a on je njenoj drugarici rekao: „Sjedi, sad ćemo da se vratimo.“ Nina je ipak željela da ona ide sa njima i pozvala je da sjedne u kola, a kad su sjele, on je izvadio nož i rekao da izađe!

Prema riječima sagovornika, poslije je uslijedilo samoub.stvo oca, a kćerka je srećom preživjela, ali sa teškim povredama.

Advertisement

Takođe, na video snimku stravičnog udarca “punta” u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

– Vidi se da se zaletio, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom dijelu naselja je užasno opasna. On je na mjestu ostao mrtav, a njegova kćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i ljekari joj se bore za život – pričaju komšije.

.

.

.

..

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Aleksandra Nikolić napustila Zadrugu i tajno se vidjela sa Dejanom? Isplivali šok detalji njihovog susreta!

Aleksandra Nikolić otkrila je da se krišom vidjela sa Dejanom Dragojevićem i ispričala detalje njihovog susreta.

– Pošto sam spomenuta za čokoladicu i Dejana, evo da otkrijem svima, neću da krijem više. Čulo se već, eto, da, ja kada sam izašla odavde, ja se jesam, govorim istinu, vidjela sam Dejana, čula sam se sa njim, meni Dejan nije zamjerio Bilala. To su budalaštine, da sam htjela nešto da imam, imala bih. Dejan je neko ko je pratio “Zadrugu” sa svih mogućih strimova, tako da, da je postojalo nešto, i te kako bi on mene ostavio, snimao njegove klipove i ostavljao – ispričala je Aleksandra.

.

..

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

Vijesti

Đani sav u opekotinama! Pjevač zakukao na sav glas: Ja sam gotov, niko ne može da me prepozna!

Pjevač Radiša Trajković Đani često je aktivan na društvenim mrežama, a sada je objavio snimak iz tržnog centra sa opekotinama po licu i tijelu i zabrinuo sve.

– Ja sam se upalio, ja sam gotov, ja ne znam šta da radim od svog života. Narod ne može da prepozna ko sam – rekao je Đani .

Đani se sve vrijeme snimao u tržnom centru, a njegova žena Slađa nije mogla da dođe do daha od smijanja.

Podsjetimo, folker je nedavno sreo Novaka Đokovića u hotelu što je podijelio sa svojim pratiocima.

– Da pozdravimo familiju – rekao je Đani, a Novak kada ih je ugledao u prolazu ljubazno ih je pozdravio.

Advertisement

– Dobar dan, kako ste? Jel ste dobro? – upitao je Novak pjevača.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Kurir 

Advertisement
Pročitaj cijeli članak

U TRENDU

Copyright © 2014-2022 Atraktiva.Net