Ana Ćurčić javno o tužbi koju sprema protiv Zvezdana Slavnića: Otkrila sve detalje

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić večeras je gošća u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Naime, ona se odmah po dolasku u Šimanovce, u razgovoru sa sedmom silom, dotakla i života van rijalitija, a spomenula je i tužbu protiv Zvezdana Slavnića.

– Majka mi je rekla da pokažem i dokažem svoju istinu. Imam slobodu govora. Ja sam advokate uzela, ne želim bez njih da radim ništa. To mi je primarni cilj, da se fokusiram na to. O tome ću pričati javno, nemam ja šta da krijem. Zvezdana ću kontaktirati samo preko suda i nadležnih organa. Tužbe se pripremaju za sve za šta godinama nisam imala hrabrosti. Moja borba tek sledi, pravda je spora ali dostižna. Nije mi bilo teško da ga prijavim nadležnim organima, sa zadovoljstvom sam to uradila i punog srca. Slavnićima je najdraže što nisam pobedila u rijalitiju. Anđeli i njemu želim sve najbolje, što dalje od mene i moje porodice – rekla je ona.

Ćurčićeva se osvrnula i na kumu Milenu, a onda istakla i da se bojala Zvezdana u rijalitiju.

– Ima istine o kojima je Milena pričala, ali ima još toga da se čuje, bojala sam se Zvezdana u rijalitiju, to je duboka tema, ne želim da pričam o tome sada. Ja jesam njegova žrtva i žrtva nasilja. O tome bih i te kako pričala – rekla je Ana za “Blic”.

Podsetimo, Ana večeras gostuje u Amidžiju zajedno sa pobednicom Zadruge, Aleksandrom Nikolićem, a društvo im pravi i trećeplasirani Bilal Brajlović.

(Telegraf.rs)