Ana Ćurčić pokazala stan u kojem sada živi: Iselila se iz "ljubavnog gnezda", stvari i dalje u torbama

Drugoplasirana takmičarka “Zadruge 6”, Ana Ćurčić, iselila se iz stana u kojem je živela sa bivšim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem.

To je otkrila njena najbliža drugarica iz rijalitija, Zorica Marković.

Stan u kome je živela sa Zvezdanom je odmah napustila. Dan po izlasku iz rijalitija, rekla mi je da ne želi da boravi više u tom prostoru gde je sve podseća na njega. Uzela je neke stvari, sitnice i vratila je ključeve stana vlasnicima od kojih je iznajmljivala taj stan godinama. Promenila je stan, ali iz Beograda neće da ide zbog dece i majke – objasnila je Zorica za “Informer”.

Ćurčićeva se juče uključila uživo putem Instagrama i svojim pratiocima pokazala gde trenutno boravi. U dnevnom boravku snimila je kućne ljubimce, kako se igraju, a kraj police vidimo torbu sa stvarima, koja i dalje nije otpakovana.

Anina kuma, Milena Kačavenda, bila joj je sinoć u gostima, a na kraju lajva ona je otišla iz stana. Ćurčićeva joj je poručila da ne mora da je isprati, jer je tu već domaća i može sama.

Ana je, između ostalog, u lajvu govorila o prijateljstvu sa Milenom, ali i Acom Bulićem, koji joj je nakon finala poklonio skupoceni sat marke “Roleks”.

Dotakla se i pobednice rijalitija, Aleksandre Nikolić, a snimak je potom sačuvala na svom profilu, pa ga možete poslušati ispod.

(Telegraf.rs)