Kuma porodice Begović uplakana otkrila potresne detalje: "Enes nije u stanju da govori, jako je teško…"

Sin folk pevača Enesa Begovića, Armin Begović preminuo je danas u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo.

Vest o preranoj smrti sina legendarnog pevača rastužila je ceo region, a sada se oglasila i kuma porodice, pevačica Elvira Rakić.

Elvira je jecajući jedva govorila o Arminu, o detaljima nije mogla da priča, a onda je istakla da je Enes teške stvari proževeo u poslednjih mesec dana.

Enes ne može da govori, ne može ništa. Jako je teško i potresno. Velika tragedija nas je zadesila. Bolest je u pitanju, ne mogu o detaljima. Stvarno nisam u stanju da pričam. On je bio svetlost i radost za sve naše porodice. Enes je takve stvari doživeo poslednjih mesec dana, da ne znam kako preživljava… – rekla je pevačica kroz suze.

Kuma porodice je potvrdila da je Arminova supruga u drugom stanju.

Istina je da je čekao dete, svakog dana čekamo da se porodi njegova supruga. Njih dvoje živeli su zaista mirni životom. Mnogo je velika tragedija – priča ona i ističe da se upravo pakuje i kreće put Sarajeva:

– Pakujem se i krećem prema Sarajevu, čekamo da nam jave oko sahrane, oprostite mi, ali zaista jedva govorim – rekla je Elvira za “Blic”.

Podsetimo, Armin Begović preminuo je danas 13. juna iznenada. On je živeo u Sarajevu, a prema poslednjim dostupnim informacijama radio je u Ministarstvu spoljnih poslova BiH.

(Telegraf.rs)