Ova 4 znaka Zodijaka radije biraju slobodu nego vezu: Emotivni su i plaše se povređivanja

Da li ste znali da astrologija može da utiče na vaša osećanja prema ljubavi i odnosima? Ako ste slobodni, verovatno se osećate na jedan od dva načina – ili ste zadovoljni sa svojim statusom ili osećate potrebu da budete sa nekim.

Neki horoskopski znakovi, kako prenosi Your Tango, više vole da ostanu sami jer vole svoju slobodu, dok se drugi osećaju potpunijima kada su u vezi.

Ovo su četiri horoskopska znaka koji će najverovatnije izabrati samoću.

Škorpija je najjednostavniji horoskopski znak od svih. One vole da budu sa nekim u kome mogu da vide sebe, ali ako to nije slučaj, radije će biti same.

Ovaj znak voli da uroni u sopstveni um, posebno kada im se neko sviđa. Vole da pokušavaju da otkrivaju svog partnera. Škorpija će želeti da shvati šta može da ponudi u svojoj vezi da bi bila najbolji partner.

Ali ako Škorpija oseća da je narušena njena privatnost ili da postoji nekakva lažna veza, nema problem sa tim da sama sebi bude odličan partner.

Device vole da budu same, jer uživaju u vremenu koje provode sa sobom.

Iako povremeno uživaju u društvenom okupljanju, na kraju dana ipak žele vreme samo za sebe.

Ponekad im je neprijatno da učestvuju na društvenim okupljanjima gde ne poznaju sve prisutne. Možete samo da zamislite koliko im je onda teško da nađu partnera kada zapravo ne žele da izađu ili da budu ti koji će pokrenuti druženje.

Device su neka vrsta usamljenika u svetu Zodijaka, jer kada je u pitanju pronalaženje potencijalnih partnera imaju super visoke standarde. Radije bi ostali sami nego bili razočarani.

Rakovi vole da budu samci isto onoliko koliko i uživaju u partnerstvu.

Vole da organizuju društvene događaje i da uslužuju druge, ali jednako vole i da se povuku u svoju ljušturu i budu sami kod kuće kad god mogu. Ovo je znak koji voli opuštajući dan na kauču, što im zvuči mnogo privlačnije nego noćni izlazak u grad.

Takođe su veoma osetljivi, pa iako umeju da budu dobri u vezi, lako ih je povrediti.

Rakovima je potrebno da razumete njihova osećanja. Treba im neko ko može uvek biti tu za njih, što ih čini opreznijim u pogledu na to sa kime su. Upravo ta osobina može da dovede do toga da Rakovi više vole da budu sami i da se ne uključe u potpunosti sa partnerom kako ne bi bili povređeni.

Ribe vole da budu u vezama, ali isto tako, iz samoodbrane, mnoge su srećnije kada su same.

Osobe rođene u ovom vodenom znaku su veoma emotivna bića, kreativni i maštoviti. Radije bi ponekad ostale kod kuće nego da odu na zabavu.

Ali to što su lenje, ne znači da nemaju svoje glamurozne dane.

Kad dobiju dovoljno pažnje koja im je potrebna, mogu neko vreme da budu prilično srećne i da uživaju u samoći.

(Telegraf.rs)