"Sin mu je izdahnuo na rukama, svi smo umrli sa Arminom": Oglasio se menadžer Enesa Begovića

Sin folk pevača Enesa Begovića, Armin Begović preminuo je danas u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo.

Naime, vest o preranoj smrti sina legendarnog pevača rastužila je ceo region, a sada se oglasio i Enesov menadžer koji je otkrio detalje.

On je otkrio da se Arminu vratila autoimuna bolest od koje je bolovao i ranije, a sa ocem je bio do poslednjeg daha i izdahnuo mu je na rukama.

Nažalost, informacija je tačna. Umro je naš Armin. Verujte mi, uopšte nismo svesni da se ovo dogodilo. Enes je ni u kakvom stanju, šta da vam kažem, ostala mu je samo ćerka sada… Arminu je supruga trebalo da se porodi za koji dan. Vratila mu se bolest koju je imao ranije, ponovo se pokrenula, neka autoimuna bolest. Bio je u bolnici, u Sarajevu, Enes je sve vreme bio uz sina, pogotovo poslednjih par dana, nije se odvajao od njega i kreveta otkad se sve ponovo pogoršalo. Do poslednjeg trenutka je bio sa njim… Svi smo šokirani, verujte mi. Enes nije u stanju da govori, ne mogu vam opisati tu bol. Svi smo umrli sa Arminom – istakao je Begovićev menadžer za portal “Republiku”.

Podsetimo, Armin Begović preminuo je danas 13. juna iznenada. On je živeo u Sarajevu, a prema poslednjim dostupnim informacijama radio je u Ministarstvu spoljnih poslova BiH.

(Telegraf.rs)