Sloba Radanović nakon prerane smrti sina Enesa Begovića: "Svi smo uz tebe, neka vam Bog da snagu"

Prerana smrt sina Enesa Begovića, Armina Begovića, ostala je sve u šoku i suzama.

Naime, mnogi su se oglasili na svom Instagramu i uputili saučešće porodici da prebrode ovaj težak period, a jedan od njih je i folk pevač Sloba Radanović.

– Dragi Enese, legenda narodne muzike, koja celog života uveseljava ljude širom sveta, mnogo mi je žao zbog tvog bola i tragedije koja ti se dogodila. Svi smo uz tebe i tvoju porodicu! Neka vam Bog da snagu, a duši tvog sina da pronađe mir -napisao je Sloba potrebno poruku na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Armin Begović preminuo je danas 13. juna iznenada. On je živeo u Sarajevu, a prema poslednjim dostupnim informacijama radio je u Ministarstvu spoljnih poslova BiH.

Oglasio se i menadžer Enesa Begovića, koji je zamolio za privatnost u ovom teškom trenutku za porodicu Begović i istakao da će detalji o dženazi Enesovog sina biti poznati sutra.

– Porodica će se oglasiti sutra o vremenu i mestu Arminove dženaze. Takođe želim stati na kraj neistinama i manipulacijama koje su se pojavile, ovo nisu situacije kada se takve stvari rade – rekao je za portal “Avaz” Nedim Srnja, menadžer Enesa Begovića i prijatelj porodice Begović.

(Telegraf.rs)