Uživo Partizan – Crvena zvezda: Konačno počinje finale ABA lige!

Posle dugo odlaganja, a i mnogo čekanja, konačno je sve spremno za početak finalne serije ABA lige u kom će učestvovati Partizan i Crvena zvezda! Crno-beli su regularni tok sezone završili prvi, te samim tim imaju i prednost domaćeg terena u ovom duelu.

Predugo se čekalo na početak duela, jer su postojale određene peripetije na strani oba kluba, KLS-a, ali i ABA lige, te su tek na kraju uspeli da dođu do zajedničkog rešenja koje odgovara svima u ovom slučaju, kako bi ta serija i započela.

Zvezda je čekajući Partizan i ABA ligu uspela da ponese i titulu u domaćoj Superligi, po osmi put uzastopno, čime su nastavili suverenu dominaciju u nacionalnim okvirima.

Ovoga puta je za obe ekipe ulog dosta veći, pošto će samo osvajač ABA lige imati 100 odsto sigurno mesto u Evroligi, dok će ovaj drugi morati da se nada “vajld-kardu”, za koji postoje i ogromne šanse da se dobije, ali… Nikome se ne rizikuje u ovoj situaciji.

Sve je spremno za početak duela, a i sigurno je to da će Partizan imati ogroman vetar u leđa u prvoj i drugoj utakmici, pošto će igrati pred rasprodatom Arenom.

(Telegraf.rs)