Velika ispovest Milene Kačavende, spomenula i Anu: "Svoj deo posla sam šmekerski odradila, odjavljujem se"

Najpoznatija kuma u Srbiji, Milena Kačavenda, zahvaljujući svojoj odbrani Ane Ćurčić postala je poznatija nego neki učesnici rijalitija.

Naime, Milena je istakla da je pogavlje Zadruge zauvek završeno za nju.

Ja sad kao pevačica zovu me svuda, a ja kao treba da odem ali nemam povod. Mnogo volim Bosnu i želim da dođem u Sarajevo, da pobegnem od vrućina krajem juna koje najavljuju. Samo da vam kažem, zovu me i u Hrvatsku… Imam tetku koja živi u Puli, brat mi je igrao za reprezentaciju Hrvatske, neko sam ko je odrastao tamo i skoro ceo život sam letovala tamo, dok sam u Crnoj Gori bila dva puta. Imala sam neki hejterski stav, jer se ceo Beograd preseli u Budvu, a kada idem na odmor volim da budem sama i ne srećem ljude koje srećem svaki dan – govorila je Milena.

Na pitanje o njenoj kumi Ani Ćurčić i stajlingu koji je izabrala za večeras, Milena je ovoga puta ostala nedorečena, kao i uvek nasmejala je sve svoje pratioce svojom konstatacijom, ali i objasnila da se više neće baviti temama koje se tiču rijalitija.

– Više se ne bavim Zadrugom i tim temama. Taj deo života je za mene konačno završen. Danas se odjavljujem sa te teme. Idem na put i da dam sebi oduška, da se sklonim iz Beograda a nešto kasnije i posvetim sebi. Sređujem svoj poslovni prostor jer sam sve zapostavila kada sam ušla u ovu priču. Svoj deo posla sam šmekerski odradila. Ne smem da vam kažem šta će Ana obući za emisiju, ne smem da mi ne bi uši iščupala. Nisam joj pomagala, ona ima svoj fazon i njoj ne treba sufliranje, odlično ona to gura. Večeras će konačno moći da se sredi onako kako želi – nasmejala se Kačavenda.

O pobednici šeste sezone, Aleksandri Nikolić i njenom vereniku Filipu Caru, Milena je otkrila svoj stav.

– Aleks i Car su dogogodišnji rijaliti igrači, ljudi ih poznaju odlično i imaju svoje lojalne glasače godinama. Drugo mesto je odličan plasman i mi smo zadovoljni. Ana je za mene ozbiljan moralni pobednik – rekla je Milena za Kurir.

(Telegraf.rs)