10 sigurnih znakova da želi da vas poljubi

Ljubljenje je savršen način da završite sastanak, ali da li prepoznajete znakove da momak sa kojim ste izašli želi da vas poljubi?

Istina je da momci nisu uvek očigledni u tome, posebno ako su stidljivi. Neke muškarce je teško “pročitati” jer ljubljenje obično znači da mu je stalo do vas ili barem da mu se mnogo sviđate.

Verovatno vas neće pitati da li želite da budete poljubljeni, zbog čega morate da potražite suptilne znakove koje vam on “nabacuje”. Kako prenosi Your Tango, postoji nekoliko znakova koji ukazuju na to da sledi poljubac.

Ne možete da se ljubite ako su vam usta zauzeta razgovorom.

Primećujete li da je sve tiši? Možda ima hrabrosti da vas poljubi, i pravi zatišje u razgovoru kako bi stvorio opušteniju atmosferu. Možda čeka pravi trenutak. Oduprite se želji da ispunite tišinu ćaskanjem i prestanite da pričate. Sledeći put kada ućuti na nekoliko sekundi, samo mu se osmehnite.

Ako gubi hladnokrvnost, sapliće se o svoje reči i noge, možete sa sigurnošću da pretpostavite da ste mu se uvukli pod kožu na dobar način.

Pazite na njegov govor tela i njegove ruke: ako se vrpolji , igra se sa satom ili uvlači i izvlači ruke iz džepova, on je u iščekivanju.

Stidljivi momci će često biti nervozni u vašoj blizini, pa obratite pažnju na to, jer biste i vi mogli da ugrabite trenutak da ga poljubite ili da bar pokušate da se oseća dovoljno rasterećeno kako bi imao više samopouzdanja da vas poljubi.

Da li vadi grožđanu mast ili oblizuje ili grize usne? Uzeo je žvaku ili mint bombonicu? Verovatno se priprema. Ako se osvežava dok vas vodi kući ili između dva pića u baru, vrlo je moguće da će da vam se približi. Ako i vama ponudi žvaku ili mentol, nemojte da se uvredite. Verovatno samo (svesno ili nesvesno) testira situaciju.

Spušta vam ruku na rame, dodiruje vašu ruku, lupka vas kolenom — sve su to pokazatelji da želi da vam bude blizu. Ako vam pomeri kosu sa lica ili stavi ruku na vaša leđa dok hoda iza vas, sprema se i za poljubac.

Ako ne može da drži ruke podalje od vas, ni njegove usne nisu daleko.

Nemojte da se iznervirate ako uhvatite da se njegov pogled udaljava od vaših očiju dok pričate. Sve dok gleda u vaše usne, to je dobar pokazatelj da možda želi da zapečati noć sa poljupcem. Još jedan siguran znak da umire od želje da se nagne i uputi vam poljubac je kada daje kompliment vašim usnama.

Ako primetite da vam se sve više približava, verovatno premošćuje prostor i jaz između vas kako bi olakšao sebi upuštanje u poljubac. Vaš govor tela je ovde važan: ako želite da on to uradi, budite čvrsti i ne ustuknite dok se približava. Olakšajte momku malo.

Rekao vam je da mirišete sjajno? On ne daje kompliment parfemu. Zapravo, vrlo je moguće i da ne primećuje da li nosite parfem. Dajući kompliment vašem mirisu, to mu daje izgovor da vam se približi i tako testira koliko vam je udobno što ulazi u vaš lični prostor.

Govor tela je dobar znak kada je u pitanju čitanje nekoga, ali šta je sa nečijim očima? Oči su ogledalo duše, tako da je velika stvar kada momci gledaju u njih. Održavanje kontakta očima može zaista da zagreje stvari između vas i da dovede do naginjanja, jer ste opčinjeni. Možda ćete se ljubiti pre nego što to uopšte shvatite.

Psiholozi su istakli da je “omekšavanje glasa” instinkt koji stvaramo kada želimo nekoga da poljubimo. Očigledno, “mek” glas je povezani sa intimnošću, blizinom i strašću. Obratite pažnju na njegov ton glasa dok se družite. Ako počne tiho da govori, pripremite se za poljubac.

Ako se momak zadržava na vašem pragu i ne želi da ode, on želi da vas poljubi. Možda pokušava da skupi hrabrost pre nego što ode ili čeka savršen trenutak i najbolji način da to uradi. Šta god da misli, ako odugovlači da ode, pokušava da vas poljubi.

(Telegraf.rs)