Bebi Dol dužna na sve strane: Tetkin nakit vrijedan 3.000 eura založila za 300 eura i nestala bez traga! Svi je jure, niko ne može da je nađe!

I dalje se ne stišava bura u javnosti nakon što je Kurir objavio dvije priče o teškoj materijalnoj situaciji u kojoj se trenutno nalazi Bebi Dol.

Iako su njeni prijatelji u medijima pokušali da demantuju naša saznanja da je pjevačica viđena u jednoj beogradskoj narodnoj kuhinji kako uzima hranu, naša ekipa je nakon toga porazgovarala s komšijama Bebi Dol na Vračaru. Oni su nam sve to potvrdili i iznijeli još novih detalja o njenom privatnom životu.

Javnost je i dalje šokirana, što i ne treba da čudi, s obzirom na to da je poznato da Bebi Dol ima dugogodišnju uspješnu karijeru, tokom koje je napisala brojne hitove, a od čega dobija i tantijeme za autorska i izvođačka prava koje nisu male. Svima je i dalje čudno kako je Bebi dospjela u ovu nezavidnu materijalnu situaciju, te da maltene nema šta da jede.

Kako sad saznajemo od ljudi iz pjevačicinog bliskog okruženja, Bebi je čim joj je tetka preminula iz njenog stana pokupila sve vrijedne stvari, među kojima i određenu količinu nakita i dragocijenosti, i sve odnijela u jednu zalagaonicu u centru Beograda. Ona je tamo zatražila zajam od 300 eura, koji su joj oni dali uz dogovor da kamata bude 20 odsto mjesečno, sa rokom otplate od 90 dana. Kako se nakon navedenog roka nije javljala niti dolazila da reguliše dug, zalagaonica je automatski postala vlasnik tih dragocijenosti, koje su oni procijenili na preko 3.000 eura, te su ih kasnije preprodali po znatno nižim cijenama nego što vrijede.

Već smo pisali i da se Bebi mjesecima nije javljala prijateljima na telefon i da je u međuvremenu promijenila i broj koji je godinama koristila. Prema priči jednog od njenih prijatelja, glavni razlog bio je to što je htjela da se posveti brizi o tada bolesnoj tetki i majci Magdaleni, ali to nije tačno. Prema našim saznanjima, ona je promijenila broj kako njeni prijatelji i poznanici od kojih je takođe pozajmila novac ne bi mogli da je pronađu i traže ono što im je mjesecima dugovala, te je tako pokušala da zavara tragove gdje se zaista nalazi.

Podsjetimo, nakon posjete zgradi gdje je živjela Bebina tetka i našeg komentara da nam je žao pjevačice ukoliko je tačno da živi tako teško kao što njene komšije tvrde, jedna od njih nam je poručila:

– Ma šta da žalite, ko da žali? Ona toliko laže da to nije normalno! Ovo što sam pročitala da joj je Željko Mitrović pomogao, ma kome da pomogne? Ona je neradnik bjelosvjetski! Sad koristi svoju majku koja ima 93 godine i 39 kila, mene je strah tu ženu da gledam, ona izgleda kao iz logora jer ovo dvoje joj sve uzmu, puše, piju – istakla je tada naša sagovornica.

.

.

Izvor: Kurir